Torpedo Nizni Novgorod 39% 47% 51%
The LeadersThe Leaders 60% 52% 48%
1. erä

maaliton

Hermostuneen oloista kiekon liikuttelua siniviivalta siniviivalle. Päälliköillä kuitenkin kourallinen enemmän maalipaikkoja, joista yksi tai kaksi olisi voinut liukua sisään kovemmalla päättäväisyydellä.

2. erä

0-1 nitrik, Taistelee maalin edestä riparin sisään. Missä Juha?
0-2 Chandler (nitrik, lätty), Komea veto pisteeltä.
1-2 isoisä (KUNQHEIG, Aprikoosi), Koko tiimin yhteispelin tuloksena isoisä etsii tyhjää tilaa pisteen ja maalialueen välimaastosta lämäisten kiekon reppuun.

Leadersin avausmaalin jälkeen peli käynnähti kunnolla liikkeelle ja molemmille tiimeille tarjoutui runsaasti maalipaikkoja. Vierasjengi kuitenkin johdossa toisen erätauon jälkeen, vaikka tilanne olisi voinut olla tasaväkisen erän päätteeksi jopa toisinkin päin.

3. erä

maaliton

Tasaista suoritusta molemmin puolin. Tsolina kentälle viimeselle minuutille, mutta kavennushommat jäävät vähän summittaiseksi toivotaan toivotaan -lämimiseksi.

Tähtöset:
*** nitrik-napsu kaksikolle ensimmäiset tähdet. Parivaljakko pelasi riittävän vahvasti ja auttoi ammattimaisesti pakistoa.
* KUNQHEIG:lle jämätähtönen näkyvästä pelaamisesta ja muutamasta nätistä kuljetuksesta. Samaan syssyyn lampaapyllyt koko Torpedon joukkueelle selkärangattomasta joukkuepelaamisesta vastustajan hyökkäysalueella.
Tuomari: sissi
Lisätty: 14.03.2015 23:37