Norfolk AdmiralsNorfolk Admirals 5 5 2
Torpedo Nizni Novgorod 1 2 2
Norfolk AdmiralsNorfolk Admirals 46% 49% 60%
Torpedo Nizni Novgorod 53% 50% 39%
Tiistai illan/iltapäivän ensimmäinen ottelu! Vahvasti kautensa aloittanut Norfolk Admirals saa vastaansa kauden alottavan ja uudistuneen Torpedo Nizni Novgorodin! Aprikoosi pistää silmään heti Torpedon joukkueessa, kova maalintekijä.

1. ERÄ
1:40 isoisä b:ltä, mutta Kovuus saa mailansa juuri ja juuri eteen
3:00 Kova tilanne Norfolkien maalilla, mutta irtokarat saadaan juuri ja juuri siivottua
*PIIP*

Tasaista vääntöä. Varovaista peliä, mutta silti molemmille ainakin yksi todella hyvä paikka. Katsotaan jos peli aukenisi enemmän toisessa erässä. Torpedo rynnii maalille väkevästi, ja tämä heijastuikin saves -tilastoihin.

2. ERÄ
1:05 Juicy hyvässä paikassa rannelaukaksen kanssa! Moke jäissä, mutta ei saada törkittyä maaliin.
1:29 isoisä painaa pelin torpedoiden hyväksi 0-1!
2:50 loistava lätty maalille by YGGIT, mutta shed ei aivan osu kiekkoon
3:38 Hyvä tilanne norfolkeilla, mutta päättyy violenttiin
4:38 mahtavaa pyöritystä norfolkeilta, kiekko liikkuu kuin sillä vanhalla entisellä sinisellä bussilla! mokke ihan pihalla ja YGGIT iskee lopulta b:ltä etukulmasta sisään
*PUUP*

Jos oli viime erä tasainen niin oli myös tämä. Norfolk paransi peliään, ja torpedo puolustus olin muutaman kerran melko lirissä. Semmoiset merkit ilmassa, että peli voi kääntyä kummalle tahansa.

3. ERÄ
0:19 TÄTÄ MÄ TARKOTIN KU PUHUIN APRIKOOSISTA KOMIA LÄTTY MAALILLE JA JOKU NIITTAAS SISÄÄN MUT aprille merkittii. Samalla katkee netti ku 2v pikkuveli vetäsee mokkulan irti rei'ittimestä.
1:10 tai jotai, koht varmaa pääsee takas peleil
1:30 Tässä vaiheessa mielessä käyvät salaliittoteoriat: onko joku palkannut pikkuveljen katkaisemaan netin saadakseen raportin sabotoitua?
2:50 Kovuus kuljettaa keskialueelle ja torpedoilla aukeaa jotenkin ihmeellisesti ja shed pääsee ihan vapaasti pisteelle ja kolauttaa tolppaan.
3:30 kova pyöristystä torpeedo päässä, mutta torpedot kestävät. Kestävätkö loppuun?
5:50 Torpedot saavat kiekkoon ja pyörivät lopun Norfolkien päädyssä
*TUUUT*

TORPEDOT KESTÄVÄT! Viimekaudella pahassa yössä rämpinyt torpedo pamauttaa uusien hankintojen avustuksella kautensa käyntiin. Yllätysvoitto joillekin jopa? Nallekarkit on jaettu, ja on pahempiakin oikeusmurhia nähty. Intensiivinen peli. Norfolkien pojilla selvästi hyvät kädet ja se selittääkin varmaan kahta ensimmäistä voittoa.
Tuomari: Kratena
Lisätty: 10.03.2015 20:15