Dani 2+0=2 ±0
Jormakka (P) 0+2=2 ±0
Korvanenä (P) 0+1=1 ±0
Tessy 0+1=1 ±0

Tervetuloa seuraamaan huippujännittävää puolivälieräottelua The Leadersien ja Marquetten välillä. Ensimmäinen osaottelu päättyi Marquetten hyväksi 2-1, joten alkava ottelu antaa odottaa erittäin tiukkaa ja hikistä vääntöä. Ennakkoon otteluparin ylivoimainen ennakkosuosikki Marquette tulee kuitenkin tässä ottelussa hakkaamaan ''johtisjengistä'' ilmat pihalle, sillä lätyn tärinä aiheutuu niin pahaksi, ettei hän pysty mitenkään kontrolloimaan omaa peliään. Todennäköisesti lätty hiestä sokeutuneena joutuu pelaamaan pelin loppuun ilman hiirtä, sillä liika hikimäärä vioittaa hiiren toiminnan tyystin.

[b]The Leaders:[/b] lätty - selena - napsu - otukkario

Vihdoinkin otukkario saapuu ja peli saadaan startattua.

[b]1.erä[/b]

00:01 napsu voittaa aloituksen liidersien hyväksi.
00:14 otukkario pääsee hyvään vetopaikkaan --> mokke torjuu
00:30 lätty pääsee b pisteelle mutta laukoo tunnetusti viisi metriä ohi
01:15 Korvanenä riistää kiekon Marquettelle, pelinrakentelu heidän osaltaan näyttää nyt vaikealta
01:59 ***icing by Marquette
03:23 Marquette yrittää organisoidusti hyökätä, mutta Liidersien pakka pysyy
03:43 [b]0-1 Edit (McSorley, Korvanenä)[/b] - Edit ujuttaa läpäristä rannarilla sisään. Marquetet johtoon.
04:56 otukkario yrittää hakea ratkaisua vähän kauempaa, ei onnistu

[i]The Leaders, saves: 1
Marquette, saves: 4

The Leaders, kiekonhallinta: 44%
Marquette, kiekonhallinta: 55%[/i]

Pienoisessa Marquetten hallinnassa mennään tällä hetkellä. Liidersien hyökkääminen on vähän ponnetonta ja siihen tarvittaisiin nyt muutos, mikäli he haluavat vielä taistella ottelun voitosta. Marquettelta tasaisen vahvaa suorittamista.

[b]2.erä[/b]

00:01 tällä kertaa Marquette nappaa aloituksesta kiekon itselleen
00:32 Edit luo itselleen vetopaikan b pisteen tuntumaan, mutta mokke vetää pidemmän korren
01:39 ***icing by Marquette
01:43 otukkario yrittää jälleen vetoa kauempaa siinä taaskaan onnistumatta
02:06 Marquette rakentaa loistavan paikan McSorleylle joka ei onnistu maalia pömpeliin tykittämään
03:43 Keskialueen kiekkoilua
04:03 [b]0-2 Edit (McSorley, Tezzy[/b] - Edit karkaa toistamiseen läpiajoon tässä pelissä, eikä erehdy tälläkään kertaa.
04:58 napsun tulinen beepistepommi ei tuota tulosta vieläkään
05:15 [b]1-2 napsu (lätty, otukkario[/b] - Mutta nyt tuottaa! napsu vetää hieman b pistettä lähempää kiekon takanurkkaan moken patjojen kautta.

[i]The Leaders, saves: 6
Marquette, saves: 3

The Leaders, kiekonhallinta: 34%
Marquette, kiekonhallinta: 64%[/i]

The Leadersille elintärkeä kavennusmaali erän loppuun. Marquetten kiekonhallinnaksi meni tämä erä, mutta saa nähä miten viimeisessä ja ratkaisevassa erässä käy, kun Liiders päästetään irti. Kaikki on vielä auki, joten CAMAA 3.ERÄ ALKAKOON. Tilanne 1-2 Marquille.

[b]3.erä[/b]

00:01 Liidersien selena lagaa tai varmaan pikemminkin idlasi
00:07 peli jatkuu
01:17 Sorley hakee poikittaissyötöllään Tezzyä, napsu kiekon katkoon jonka jälkeen otukkario ajautuu paitsioon
02:07 Tunnelma ja jännitys tiivistyy...
02:47 Edit bee pisteellä, mokke koppaa kiekon liidersien onneksi.
03:47 McSorleylla avopaikka, mutta mokke taipuu ja kestää...

Marquette, kiekonhallinta: 61%[/i]

Huikea jännitysnäytelmä päättyy 1-2 Marquetten hyväksi ja näin ollen tämän otteluparin otteluvoitot ovat nyt 0-2 Marquettelle. The Leaders yritti raivokkaasti tasoitusmaalia, mutta tälläkin kertaa Marquette otti tiukan 2-1 voiton heistä.