bemmimulq (P) 1+0=1 ±0
darmian 0+0=0 ±0
Meira 0+1=1 ±0
Pupu (P) 0+1=1 ±0

Paidoista päätellen kentällä on alkamassa peli Ruotsi vastaan Suomi. Ruotsi varmaan voittaa munkil niinQ aina.

ERÄ 1.

1-0 Ruotsi siirtyy johtoon menee 6 pelaajan luistimista ja moken kainalosta ei mitää jiitä.
Suomi roiskii pitkää. Yrittäkää ees...
Suomi saa painetta aikaan ja siinä on paikka mutta veto epäonnistuu ja kiekko tyhjistä ohi.
Ruotsin puolustus vetää omalta bpisteeltä kovan vedon kohti suomen päätyä JA MITÄ IHMETTÄ SUOMEN MAALIVAHTI TUNAROI JA KIEKKO KIMPOILEE TOLPISSA JA MENEE VERKKOON. Summeri kerkeää kuitenkin soimaan juuri sillä hetkellä kun kiekko ylittää maaliviivan joten toinen erä päättyy lukemissa 1-0 Ruotsille.

Erätauolla haastattelussa Ruotsin GM valmentaja Korvanenä joka sanoo että peli päättyy 3-4 Suomelle. Mutta ilmeestä näkee että suomenpoika ottaa tänää kunnon turpasaunat.

ERÄ 2.

SUomi saa paljon vetoja mutta kaikki vedot blockkaa viimeistään Tommy Salo.
Ja Ruotsikko vetelee nollakulmasta ja taas lirahtaa jostain ja 2-0 taululle.
Ja kamala tuomarivirhe kun ruotsalainen lämää omassapäässä ränniä ja pleksistä yli mutta joku ruotsinkätyri katsomossa heittää kiekon takaisin kentälle ja jää viheltämättä pelinviivytys rangaistus.

ERä Tauko.

Tauolla haastattelussa Ruotsin Peter-Filip-Henrik Forsberg kertoo että suomi puolustaa vimmatusti mutta onneksi olemme ruotsalaisia ja tuuri on puolellamme.
Tauolla kuulutetaan myös että suomen joukkueenjohtaja Timo "Juti" Jutila on alkanut rillaamaan hallin eteläisen uloskäynnin yhteydessä.

ERÄ 3.

SUOMI KAVENTAA 2-1 SENSAATIOMAINEN TAHTOMAALI 7 ÄIJÄÄ SOHII MAALINEDESSÄ JA MENEE SE SINNE JA NYT VAAN LISÄÄ PÖKKÖÄ PESÄÄN!!!!!
ja ruotsi tekee heti vastaan 3-1. Ei hyvää päivää mikä munQ taas.
Nyt on suomella paljon paikkoja mutta ei mene, ruotsin puolustus pelastaa maaliviivalta kiekkoa. Ja sieltä kiekko pelataan nopeasti Riku Hahlille JA RIKUHAHLL VETÄÄ PUOLESTA KENTÄSTÄ KIEKON VERKKOOOOON HUUHU HUUH!!!! Eiku... ei.. selostamossa jääny monitorille pyörimään 2006 MM kisat Suomi - Tsekki ottelu.
JAAA siittä vielä suomi vetää vapaasta paikasta ohi ja summeri soi ja peli päättyy 3-1 Ruotsille.

Tähdistö:
Ok ku tässä kohtaa kerrotaan että ei sielä mikää ruotsi suomi pelannu ku PoroLeague mittelö Markut vastaan Eskimot :DDDfASf

***Korvanenä
**Sissi
*MäkSörlö

Eli parhaat oli markkujen johto ja taktiikka jaosto joka oli jälleen muokannut voittavan pelitaktiikan ja mekaniikan.
Tuomari: RikuHahl
Lisätty: 11.01.2015 23:20