buge (P) 0+1=1 ±0
Fatt (P) 1+1=2 ±0
maiq (P) 1+1=2 ±0
WGretzky (P) 0+1=1 ±0

Torstai-illan pelit jatkuvat kun Majors ja SKA pelaavat mahdollisesti viimeisen välieräottelunsa. Katsomon asiantuntija Eaves ennustaa Majorsin nappaavan tästä ottelusta pelioikeudet loppuotteluun.

[b]1. erä[/b]

Fatt pääsee läpiajoon, laittaa moken komeasti kahville mutta ei onnistu laittamaan tyhjistä sisään. Majors pääsee vastahyökkäykseen ja TÖÖT!

[b]0:48 - 1-0 Mumba (jiikeri)[/b], Mumbalta komea b-pisteen kuti yllättää Pietarin maalivahdin täydellisesti

Kiekko liikkuu päästä päähän kun hyökkääjät ottavat toisistaan mittaa, kovia maalintekotilanteita mutta lukemat pysyvät vielä yhdessä nollassa. maiq meinaa päästä lopulta läpiajoon mutta kello kilahtaa kuuteen minuuttiin ennen vetoa.

saves 1/1, poss 51/48

[b]2. erä[/b]

Parin minuutin kohdalla SKA alkaa saamaan pelin pyörimään hyökkäysalueella, kolme läheltä piti -maalipaikkaa, mutta pyöritys päättyy kun buge eksyy maalivahdin alueelle.

Katsomo alkaa täyttyä katsojista, saadaan nähdä riittääkö Majorsin kotihallin kapasiteetti!

Yhtäkkiä SKA pääsee vasemmalta laidalta kuljettamaan kiekon hyökkäysalueelle..

[b]4:02 - 1-1, maiq (Fatt, WGretzky)[/b], Fatt laittaa autopassilla maiq:lle, joka taas jatkaa kiekon tulisella one-timerillä takanurkkaan maalivahdin puikoista!

Viime sekunneilla jiikeri pääsee kokeilemaan onneansa avopaikalla, surullisenkuuluisa *klop* ääni jättää kuitenkin pelin tasalukemiin kolmanteen erään mentäessä.

saves 3/4, poss 40/59

[b]3. erä[/b]

Peli vaikuttaa mauttomalta, kunnes Majors laittaa komean kolmen syötön combon jonka päätteeksi suora veto. SKA:n onneksi kuti ei tavoita verkkoa.

[b]4:11 - 1-2, Fatt (maiq, buge)[/b], HOPE DIES LAST! maiq pommittaa ja Fatt ei erehdy reboundista, SKA johtoon.

Majors painostaa kovaa, pietarinpoikien puolustus kuitenkin kestää! Kymmenisen sekuntia ennen summeria Fatt pääsee läpiajoon, mutta tästä ei synny maalia. Sillä ei ole enään väliä, koska SKA nappaa tärkeätäkin tärkeämmän voiton.

saves 1/4, poss 51/48

Fonzien valitsema ottelun paras pelaaja -palkinto menee tällä kertaa Majorsin Mumballe
Tuomari: Fonzie
Lisätty: 06.11.2014 22:45