Rahk (P) 0+0=0 ±0

SKA: buge-Fatt-maiq-WGretzky
Majors: jiikeri-Mumba-Rahko-Zines

1. erä
Edellinen ottelu on juuri loppunut Majorsin 3-1 voittoon. Otteluvoitot siis 1-0.

[b]0.37 Zines (jiikeri, Mumba)[/b] - Majorsin hyökkäyskolmikko syöttelee kauniisti kiekkoa. Jiikeri laukoo tolppaan ja Zines laittaa kiekon tyhjään maaliin.

Fattilla loistopaikka tasoitukseen. Maalivahti sylkee oikealta tulleen laukauksen pahasti ja tyhjä maali odottaa. Veto kuitenkin kilpistyy kiekon eteen syöksyneen Rahkon leukaperiin ja lätty kimpoaa siitä lopulta veskarille. Fatt pääsee laukomaan vasemmalta mutta, molari torjuu hyvän laukauksen räpylällään.

[b]5.17 buge (Fatt)[/b] - Fattin laukaus epäonnistuu, mutta hyökkääjä pelaa tilanteen loppuun, hakee päädystä kiekon ja tarjoaa paikan bugelle, joka laukoo kiekon poikittaisliikkeessä olleen maalivahdin kainalon alta maaliin. Peli tasan 1-1.

Ensimmäinen erä päättyy näihin lukemiin. Laukaukset SKA:lle 4-6, mutta hallinta tasan 50:50. Majors pyöritti alkuerän, mutta SKA pääsi loistavasti mukaan, mistä osoituksena loppuerän hyvät paikat ja lopulta tasoitusmaali.

2. erä
Majors vyöryy SKA Pietarin päätyyn. SKA:n puolustus on välillä varsin pienessä sumpussa, mutta maalivahti pelastaa viimeisenä miehenä majurien maalipaikat. Ei varsinaisia vaaran paikkoja kummassakaan päässä toisen erän ensimmäisellä puoliskolla.

Mumba pääsee puolittaiseen läpiajoon vasemmalta laidalta SKA:n syöttöharhan jälkeen. Maalivahti pitää etukulman ja tilanne pysyy edelleen samana. Majors tällä hetkellä ottamassa ohjat käsiinsä.

[b]5.35 Mumba (Zines)[/b] - eriskummallinen tilanne jonka päätteeksi Mumba siirtää Majorsin 1-2-johtoon.

Toinen erä oli selvästi Majorsin. Laukaukset 2-6 vierasjoukkueen hyväksi. SKA Pietari ei saanut toisessa erässä hyviä paikkoja oikeastaan yhtään. Otteiden parantamiselle jää aikaa kuitenkin vielä yksi kuusiminuuttinen.

3. erä
WGretzky laittaa alasuojat paremmin, mitä odotellaan hetki. Lopulta mies saapuu pukkarista ja viimeinen erä varsinaisesta peliajasta alkaa. Mumba aloittaa vahvasti ja karkaa hyvällä jalalla läpiajoon. Molari nappaa kuitenkin kovan laukauksen kilpikädellään aivan tolpan juuresta.

[b]2.39 maiq (Fatt)[/b] - maiq tulee hyvillä käsillä vasenta laitaa pitkin Majors-puolustuksen läpi. Levitys Fattille viereen ja määrätietoinen ajo maalille, jonne Fatt laittaa millintarkan vetopassin. Maiq tuo takatolpalta SKA:n tasoihin.

Rahko saa hyvän syötön sinistä pitkin ja laukoo lämärin suoraan syötöstä. Maskia ei tällä kertaa ole ja veskari ohjaa varmasti korkean laukauksen kilpikäsineellään maalinsa ohi. Tilanne on 2-2, kun minuutti viimeistä erää jäljellä - taidetaan mennä jatkoerille, molemmat joukkueet puolustavat tarkasti.

[b]5.40 Zines (ei syöttäjää)[/b] - SKA puolustaa hieman löysästi ja Zines pääsee ajamaan maalille. Mies seuraa kakkoskiekkonsa loppuun asti ja siirtää Majorsin 2-3 johtoon kun vain minuutti jäljellä!

SKA ottaa vielä maalivahdin pois mutta Majors ottaa 2-3-voiton ja johtaa välieräsarjaa nyt 2-0!
Tuomari: kona26
Lisätty: 06.11.2014 22:10