Sepikynä (P) 2+0=2 ±0
takapaksi (P) 0+1=1 ±0
Tea (P) 0+0=0 ±0

Alkutunnelmat:
Joukkueet pelanneet selkeästi tätä ennen ainakin yhden ottelun, joka päättyi SKA:n 2-0 voittoon. Ei mitään tietoa miten tiukkaa näiden kahden joukkueen väliset ottelut ovat olleet, mutta uskon että tästä saadaan mielenkiintoinen peli. Vielä hetken aikaa annan joukkeiden hengähtää, odottaa tuomarin käskyä aloittaa peli. Mutta ei vielä, jos kohta. Jos tässä vielä vähän aikuisviihdettä katselisi, jossa saan oikean tunnetason ladattua tähän otteluun! Nyt se alkaa!

1. Erä:
Ensimmäiset minuutit ovat SKA:n hallintaa. Saavat pidettyä kiekkoa tyhjiksien alueella hyvin, mutta vetopaikat puuttuvat.
Ajassa 05:57 syntyy ottelun ensimmäinen maali ja sen tekee SKA. Pitkään pyörittivät peliä ilman minkäälaista tulosta ja erän viimesekunneilla rupumaalin saivat. Ansaittu kylläkin, mutta olis voinu vähä hienommanki tehdä. Tuomarin kiinnostus ollut enemmän katsomonpuollella, kuin kentällä. Peliä ukot ty!

2. Erä:
Toiseen erään takapaksi kentälle ja Kalu penkille, onko tässä ratkaiseva muutos tyhjiksien peliin? Se jää nähtäväksi, alku näyttää paremmalta, ottelua pelataa jo keskialueella! Ja Sepikynä liimaa, Sepikynä liimaa ja roiskaisee kiekon tolpankautta maaliin, peli on 1-1! Maaliin ei syöttäjiä. Ajassa 08:45 maiq näyttää miksi häntä ei saa päästää vetämään. Pienet veivit ja kiekko varmasti takanurkasta sisään. Ja sepikynä vastaa maiq:n haasteeseen, mokke nappaa vedon mutta pomputtaa ja skan pelaajan luistimista kiekko sujahtaa maaliin. Peli on jälleen tasan ja peli on paljon parempaa kuin ensimmäisessä erässä.

Kysymyksiä ennen viimeistä erää:
Mieteitä viimeiseen erään? onko järkevää päästää kalu kentälle, kun peli ilman häntä näytti sujuvan?
Sepikynä: Kyl Kalu hoitaa! 10sek ennen loppua Kalu 1+0 (pieni epätoivon kyynel valahtaa pitkin poskea)

Vedätkö kiikareilla pelin loppuun?
buge: ihan sama kunhan voitto saadaan kotiin? (käsissä näyttää tärräävänä, tehoja pakko saada taululle)

3. Erä:
Katsomo on sitä mieltä, että SKA nousee vielä voittoon. Tuomarin päättäessä, että jos se ei muuten tyhjikset tätä ottelua pysty hoitamaan, ottaa tuomari valtuudet omiin käsiin ja lisäilee päättömiä maaleja!
Molemmat pelaavat varovaisesti viimeisessä erässä, virheisiin ei ole varaa. Ottelu on todella tiukka ja katsomo täynnä peeloja. Vedonlyönti käy kuumana katsomossa, missä on poliisi kun alle 15v jonnet lyövät vetoa vastoin lakia?!
Viimeinen minuutti lähtee käyntiin. Päästäänkö tässä vielä jatkoajalle vai ratkaiseeko buge tai Kalu tämän ottelun vielä, jännittävää. Välitietona, että tuomari lopettanut kaljan juonnin, kädet tärrää pää sekoilee mitä täällä tapahtuu!
Ottelun varsinainen peliaika päätty tasalukemiin 2-2, suuntaamme katseet jatkoajalle:

Kummaltatakaan joukkueelta ei haastateltavaa löydy, liekö sitten ylimielinen asenne tai kunnioituksen puute ottelun tuomaria kohtaan. Kolmas eräkin aloitettiin ilman lupaa. Mitä täällä tapahtuu? Miksi minä? mitään pahaa koskaan en ole tehnyt?

Jatkoaika:
Kalu penkillä! Tyhjiksien mahdollisuudet voittaa tämä ottelu ovat nyt katossa. Tästä tulee jännittävää! Aevan ihana ottelu, tuomari herkistelee, katsomo räjähtää aevan ihanaaa! Ajassa 01:28 kaikki sortuu, katsomo repeää kyyneliin, tuomari hukkuu omiin kyyneliin. Jotain peruuttamatonta on tapahtunut SKA voittaa ottelun, bugen tekemällä maalilla jatkoajan jälkeen 3-2...

Tähtiä ei voida jakaa, koko kansa on pettynyt. Miten tässä voi aina käydä näin! Miksi me, miksi minä, missä oli se kultainen käsimaali?

-bemmimulq, ottelun tähtituomari kiittää ja itkee itsensä uneen.
Tuomari: bemmimulq
Lisätty: 03.11.2014 00:17