TyhjäpuntitTyhjäpuntit - SKA Pietari 0-2

buge (P) 0+0=0 ±0
Fatt (P) 2+0=2 ±0
maiq (P) 0+2=2 ±0
WGretzky (P) 0+1=1 ±0

Kiekkoviihdettä ja sitä tarjoilee Tyhjäpuntit ja SKA Pietari. Vastakkain ovat runkosarjan toiseksi sijoittunut Tyhjäpuntit,
joilla onkin komeasti kaksi mitalia aiemmilta kausilta, tosin pronssisia. Kirkastuuko mitali? SKA on uusi tulokas liigassa,
jonka runkosarja meni mielestäni penkin alle. Uskon, että SKA parantaa ja rutkasti.

1. Erä
Tyhjäpuntit aloittaa Alamo-Team-Kalu-takapaksi nelikolla ja SKA vastaa WGretzky-buge-Fatt-maiq.
Ensimmäisellä minuutilla ei juurikaan tapahdu, Fatt kävi toki ruhjomassa veskarin sairaalakuntoon.
Kaksi minuuttia pyöritty, tilanteita ei kummallakaan.
Pientä pyöritystä Tyhjäpunteilta, mutta maalipaikoille ei ole tulemista.
takapaksi yrittää lyödä kiekkoa maalille, mutta kukaan ei osu kiekkoon ja kiekko lipuu omaan päätyyn.
maiq pääsee vetämään b-pisteeltä, mutta puutavaraa tulee tielle ratkaisevalla hetkellä.
0-1! Fatt(1+0) maiq(0+1) WGretzky(0+1)- Fatt pääsee ampumaan keskeltä ja veskari päästää kiekon kainalosta maaliin, syötöt maiqulle ja WGretzkylle.

Tasaista puurtamista. Fatt pääsi hieman yllättäen tekemään ottelun avausmaalin.

2.Erä
Tyhjäpuntit vaihtaa sen verran ryhmitystä, että Sepikynä tulee takapaksin tilalle.
Fatt katkoo hienosti Alamon avauksen, siitä SKA saa myllyn päälle, jonka päätteeksi maiq kilauttaa b-pisteeltä tolppaan.
0-2! Fatt(2+0) maiq(0+2) - maiq tarjoilee Fatille joka pääsee b-pisteeltä vetämään ja limppu varmasti takakulmaan!
buge levittää loistavasti maiqulle kentän toisellepuolelle, suora veto jonka veskari kuitenkin nappaa.
Thjäpuntit ei saa oikein omaa hyökkäyspeliään käyntiin.
Fatt tulittaa b-pisteeltä, ei mene ei.
Sepikynä pääsee ampumaan ihan ok tontilta, mutta Hasek torjuu.
WGretzky dominoi kentälle, jatkuvasti loistavia riistoja.

Aikalailla Pietarin erä, josta kertovat lukematkin. Tyhjäpunteilla oli suuria vaikeuksia päästä paikoille.

3. Erä
Tyhjikset vaihtaa jälleen takapaksi takaisin kentälle ja Kalu puremaan tuppia.
Fatt tarjoilee maiqulle loistavan tontin, hyvä veto lähteekin, mutta sivuverkko pöllyää.
Fatt vetää b-pisteen jälkeen, terävä kuti takakulmaa kohden, mutta ei mene ei.
Heti perään maiq vetää, kiekko jää maaliviivalle, ensimmäisenä on paikalle Tyhjäpunttien puolustus ja kiekko siivotaan
mokelle.
Odottelen Tyhjäpunttien kirivaihdetta, toistaiseksi SKA on hallinnut erää.
Fatt vapauttaa maiqun läpi, veto lähtee kuitenkin keskelle maalia.
No nyt! Tyhjäpunttien hyökkääjistä jompikumpi veti todella vaarallisen näköisen vedon, hasek kuitenkin pelastaa.
Tyhjäpuntit ottaa veskan pois, mielestäni hieman myöhään noin minuutti ennen loppua.
Haha Fattia odottaa tyhjä maali, mutta passi maiqulle epäonnistuu ja tilanne kuivuu kasaan!

SKA ottaa ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan 0-2 voitolla. SKA puolusti todella hyvin koko joukkueen voimin, näin ollen Tyhjäpuntit olivat varsin aseettomia.

*** WGretzky - Nollapeli. Loistavia katkoja ja hyviä avauksia.

** Fatt-maiq - Kaksikko löysi hyvin toisensa ja värkkäsivät molemmat maalit. Kirsikkana kakun päälle molemmat tuki puolustusta hienosti.

* buge - Hieman näkymätön, mutta WDretzky ei jäänyt ikinä ilman apuja puolustuksessa, tästä kunnia kuuluu bugelle.