badbull (P) 0+1=1 ±0
Breivik 0+1=1 ±0
erica 1+0=1 ±0
guy (P) 0+0=0 ±0

Noniin, vihdoin ja viimein viikon odottelun jälkeen Marquette ja HC Nuha palaavat Kanarian reissultaan ja playoffit pääsevät jatkumaan. Otteluvoitot ovat siis 1-1 ja game#3 voi pikkuhiljaa alkaa. Edellinen matsi 10-1 HC Nuhalla, mut se ei kerro joukkueiden todellista tasoeroa. Se on vielä suurempi. Mutta eiköhän anneta höpönassujen näyttää kuinka kiekkoa pelataan!

ERÄ 1.

Rye tarjoilee heti erän alussa badbullille hyvään vetopaikkaan, mutta Marqujen kassari oli ovelmapi!

Vege karkaa niukasti läpiajoon ja laukoo, mutta mutta... maalivahti kerkeää kuin kerkeääkin eteen! Hyvä pelinkääntö Marquilta.

Treffikutsua vastaanottaessa kentällä alkaa tapahtua! Maali meni tietenkin meitsiltä ohi.. 1-o by Vege(1+0)

Rapsan teko hieman takkuaa menneillään olevan kinastelun seurauksena

Korvanenällä paikka avata kauden maalitilinsä, mutta guy ennettää väliin!

Ja näin ollen ensimmäinen erä on ohi! Marquette onnistui avaamaan maalihanansa, mutta HC Nuhan sarake näyttää vielä nollaa. Erä oli suht. tiukkaa keskialueen syöttelyä. Mutta eiköhän jatketa kohti toista erää!

Marquette saves 3, poss 48%

HC Nuha saves 1, poss 51%

ERÄ 2.

Hyvän musiikin löytäminen osoittautui yllättävän vaikeaksi hommaksi, joten erän alku jäi näkemättä.

Edit laukoo ja riparit tippuvat Corsin lapaan, mutta maalivahti enättää myös Corsin laukauksen eteen.

Rye pääsee loistavalla liimalla aivan maaliineteen, mutta maalivahtien huippupäivä jatkuu!

Hieman yllättäen Nuha onnistuu lyömään pelin tasoihin, kun Rye jatkaa hyvää pistetehtailua! 1-1 by Rye(1+0) badbull(0+1) RikuHahl(0+1)

Vege laittaa ovelan syötön selän takaa Editille, mutta hän aikailee hieman liian kauan ja menettää kiekon.

Jaa, toinenkin erä on jo ohi! Tuomari on ottelusta todella pahasti pihalla, mutta eiköhän skarpata toiseen erään! Toisen erän merkittävin hetki oli, kun HC Nuha onnistui lyömään pelin tasoihin.

Marquette saves 5, poss 43%
HC Nuha saves 4, poss 56%

lätty: Kuinka onnistutte ratkaisemaan pelin?
Rye: vähemmän syöttöjä badikselle
Korvanenä: ei tarvittais muuta ku enemmän syöttöjä mulle ja mun mälli haisee ihan mädäntyneelle!
badbull: Rye haistelee mälliinsä samal ku guy ja rh hioo jotai voittamatonta taktii, hyvin käytetty erätauko.

Näillä teeseillä on hyvä jatkaa kolmanteen erään. Erityiskiitos Ryelle avautumisesta.

ERÄ 3.

Edit laittaa kovan syötön maalille kohti Vegeä, mutta Vegen hieman kova kosketus karkoittaa kiekon tavoittamattomiin.

Samalla myös allekirjoittaneen netti näyttää teräksistä osaamista ja päättää katketa kesken pelin!

Riku haluaa selkeästi voittaa matsin ja taistelee kiekon omalta alueelta b-pisteelle mutta laukaus epäonnistuu todella pahasti.

badbullilta paha harhasyöttö, joka avaa paikan Vegelle ja Editille. guy kuitenki klaaraa tilanteen helposti.

Ja näin peli päättyy varsinaisen peliajan jälkeen tasan! Jatkoaika häämöttää edessä, joten käden tärinöitä voi odottaa useammaltakin kaverilta. Ryen käsi tärisee aivan varmasti. Edit myös kuiskaa hiljaa Vegen korvaan: Vege, mäki tärisen!

Marquette saves 2, poss 46%
HC Nuha saves 1, poss 53%

lätty: täriseekö?
Edit: pärisee
Rye: ihan saatanasti

RikuHahl halusi kertoa minulle Nuhan taktiikan: S.Kuqi tulee pull ja hirvee paine!

Jatkoaika!

Kumman kantti kestää? Vai kestääkö kummankaan? Onko ratkaisu nopea vai kymmenen jatkoerää? Tekeekö badbull? Haisteleeko Rye mälliään? Useita kysymyksiä, mutta vain yksi voi vastata niihin. Hän on tuleva maalintekijä. Sitä kuka hän on ei voi vielä sanoa varmaksi.

Ja pelaajat liukuvat jäälle!

Vegeltä heti hyvä vetopassi takatolpalle, mutta muut eivät aivan kerkeä sinne.

HC Nuha hakee liian vaikeaa ja Marqueteille on avautumassa 3vs1-hyökkäys! Mutta jotenkin he onnistuvat tyrimään sen ja tilanne kuihtuu kasaan.

Ja edellistä kirjoittaessa Vege ratkaisee matsin! Tietenkin jätin myös viimeisen maalin näkemättä :) 2-1 by Vege (2+0) Edit(0+1) Cors(0+1)

Hyvä mittelö! Marquette saa tärkeän voiton ja nyt heillä on kaksi mahdollisuutta katkaista sarja! Tsemppiä tuleviin koitoksiin molemmille.
Tuomari: lätty
Lisätty: 02.11.2014 22:15