Aito (P) 2+0=2 ±0
Brode (P) 1+2=3 ±0
kona26 0+1=1 ±0
stnQ 0+2=2 ±0

Alkamassa ottelu Majors vs Lawless. Asetelmat ovat mielenkiintoiset. Majorssilla liigan paras kaksikko kentällä, siihen lisättyny uusi vahvistus Zines.
Lawless taas joukkueena pelannut alku kauden paremmin, mutta viimeiset kolme ottelua on ollut synkkää katsottavaa.
Mukava nähdä miten joukkueet pelaavat tämän ottelun, molemmat rämpivät pohjamudissa.

1. Erä:
Erän alku on hieman Majorsin hallintaa, Lawlessin puolustuksessa sattuu muutama karmea virhe, mutta maalivahti hoitaa homman kuin k-kauppias.
Ajassa 02:29 syntyy ottelun ensimmäinen maali. Jiikeri pääsee vapaaseen vetopaikkaan ja tuttuun tapaan kiekko löytää tiensä maaliin!
Kuin varkain Brode saa hienon syötön Grabovskylta ja onnistuu iskemään suoraan syötöstä, en nähnyt kunnolla miten tilanne sai alkunsa, mutta hieno maali!
Ja vain hetkeä myöhemmin tilanne on 1-2. Tuomari ei meinaa pysyä mukana tässä ottelussa. Hienoa, että molemmat iskevät maaleja, mutta voisi vähän ajatella tuomariakin.
Aito iskee illan toisen maalin ajassa 04:48. Hienon liimailun päätteeksi pääsee vapaasti vetämään kiekon verkkoon.
Erän puolen välin jälkeen Majorssin hallinta siirtyi Lawlessille ja he pääsivätkin rankaisemaan muutamaan otteeseen.

1. Erätauko:
Tunteet käyvät Lawlessin leirissä kuumana vaikka tilanne on heidän edukseen 1-3. Kovaa kritiikkiä linjatuomarin toiminnasta.
*kona26* vastustajan eka maali oli päivänselvä paitsio, linjatuomari nyt v*ttu silmät auki
Kaikkeahan me tuomaritkaan emme näe, välillä vahingossa välillä tarkoituksella no comments.

2. Erä:
Tuttua vanhaa Mumba&jiikeri pyöritystä ja tilanne on 2-3 ajassa 01:32! Nähdäänkö tässä vielä Majorsin nousu vai saako Lawless pidettyä johtoasemansa.
Lawlessin rimpuilut tyrehtyvät keskialueelle, vain muutaman heikon vetopaikan ovat saaneet erän puoliväliin menessä. Majors hakee vimmatusti tasoitusta.
Ja ajassa 03:01 Majorssin uusi vahvistus Zines näyttää miksi hänet on joukkueeseen otettu! Peli on tasan 3-3.
Ajassa 04:30 Brode yrittää avata mutta heittää pitkän kiekon (kiinnosti). Majors jatkaa pyöritystään, vetoja satelee ja Lawlessin maalivahti on paskat housussa.
Erä päättyy lukemiin 3-3.

2. Erätauko:
Ei tapahdu mitään, ukot valmistautuu viimeiseen erään. Nyt ollaan vakavina, ei anneta haastatteluja. Kaikki keskittyminen peliin.
Tämä on sitä aitoa Proliiga-meininkiä! Tässä on sitä jotain, kohta räjähtää!

3. Erä:
Erän alku on ollut tasaista, molemmissa päissä muutama paikka mutta ei lisämaaleja. Joten tuomari voi hyvillä mielin hakea kaljan.
Juuri kun istun penkille verkot heiluvat. Majors on noussut tappioasemasta johtoon ja tilanne on 4-3! Maalintekijänä Mumba ja syöttäjä Zines.
Lawlessin kannalta ottelua pelataan aivan väärässä päässä. Majors pyörittää ja Lawlessin vastahyökkäyksistä ei tule mitään.
Ja ajassa 04:17 Majors siirtyy 5-3 johtoon. Maalintekijä jiikeri ja syöttäjänä jälleen Zines.
Ajassa 04:53 Brode heittää pitkän kiekon, huono avaus (kiinnosti).
04:57 jälleen pitkä kiekko (kiinnosti).
Aloituksesta syntyy Majorsille tilanne jota ei MumbaRahko pari jätä hyödyntämättä. Rahko iskee illan ensimmäisen maalinsa ja tilanne on jo 6-3.
Ja vain hetkeä myöhemmin Lawlessin peli hajoaa ja jiikeri pääsee yksin läpi ja iskee murskaavat 7-3 lukemat taululle!
Ottelu päättyy lukeemiin 7-3!

Jälkipeli:
bemmimulq: miten meni omasta mielestäsi ensimmäinen proliigapeli?
Zines: perseelleen :D
bemmimulq: tehot kuitenkin 1+4, ei paha?
Zines: ois nuo voinu paremmatki olla

bemmimulq: miten meni noin niinku omasta mielestä?
Brode: Ei mitenkään. paskasti
bemmimulq: mitä mieltä tuomaripelistä? kona antoi synkkää palautetta linjatuomaritoiminnasta
Brode: ihan fine.

Tämmöinen yllätyksiä täynnä ollut ottelu tälläkertaa, pysykää kuulolla! Lisää on tulossa!
Tuomari: bemmimulq
Lisätty: 17.09.2014 21:50