Butterfly UnitedButterfly United - Marquette 0-2

Dani 0+2=2 ±0
Jormakka (P) 2+0=2 ±0
Korvanenä (P) 0+0=0 ±0
paljopena (P) 0+1=1 ±0

Sateisena tiistai-iltapäivänä on oiva aika pelata proliigan runkosarjaa, perhoset kohtaa Marquetten kotona. Viime kohtaaminen päättyi perhosten 3-2 voittoon vieraissa, luvassa on varmasti erittäin tiukka matsi.

Katsomon asiantuntijat veikkaavat ottelun tulosta:
<Vege> 3-3
<raiq> 4-5

1. erä:

Saves: 2/2, poss: 53/46

Molemmilla jengeillä pari vetopaikkaa, puolustus toimi muuten moitteetta kummallakin. Paikoittain pahoja syöttövirheitä, mutta pakit hereillä eikä näistä päästy vaarallisiin tilanteisiin.

2. erä

0:07 - McSorley pääsee heti kokeilemaan lämäriä alotuksesta, mutta moken kautta ohi
1:42 - Jarso pääsee puolustajan menetyksestä noviin mutta osuu tolppaan
4:13 - McSorley vetää b-pisteeltä.. ohi
4:40 - McSorley maalin takana, kokeilee vanhanaikasta, maalivahti torjuu

Saves: 1/3, poss: 37/62

Marquette puskee päälle, mutta maalia ei saada aikaseksi. Jarsolla oli tilanne mutta tolppa oli esteenä.

3. erä

1:43 - Edit & McSorley 2v1 tilanteessa, McSorley vetää lähietäisyydeltä mutta molari nappaa kopin
2:38 - Jarso jakaa Kratenalle, Kratena vetää mutta koppari venyy torjuntaan
2:56 - Edit syöttää McSorleylle, joka pistää pomminvamasti tyhjistä sisään [0-1]
4:11 - McSorley laittaa lätyn maalille, tavoittaa Editin mutta kunnon vetoa ei saada aikaseksi vaikka maali on tyhjillään
5:44 - Unelmalätty Ediltä McSorleylle joka laittaa onesta kiekon reppuun [0-2]

Saves: 5/3, poss: 46/53
Marquette: McSorley 2+0, Edit 0+2, Anarcho 0+1

Perhosille ei annettu yhtään tilaa liikuttaa kiekkoa eivätkä he päässeet ollenkaan paikoille viime minuuttien kovasta yrityksestä huolimatta. Marquette pääsi pyörittämään helposti hyökkäyspäässä ja tästä tuloksena 2 maalia, jotka riittivät voittoon.

Tuomari kävi pelin jälkeen kyselemässä Jarsolta ja Editiltä jälkitunnelmia ennen kun pojat pääsivät suihkuun:

>Jarso< näytit olevan välillä yksin hyökkäyspäässä, etkä päässy liikuttamaan kiekkoa, marquetten hyvää blokkaamista vai jotain muuta?
*Jarso* Marquette tuli kovaa kiinni heti sinisellä eikä jääny aikaa tai tilaa, kun ylös päästiin, ni saatiin ihan hyvin pyörimään, mut kova oli puolustus vastassa

>Edit< jaoit vikassa erässä pari nättiä lättyä hyökkäysparilles, mistä johtu että pääsitte vasta 3. erässä hyökkäämään?
*Edit* no vastustajalla oli hyvä jumbojetti maaliedes pyörimäs ei hirveesti saatu mitään aikaan, vastahyökkäyksist sillo tällö on hyvä tehdä vahingos maali

Fonzien valitsema ottelun paras pelaaja -pysti menee Marquetten Korvanenälle nollapelistä

Tuomari: Fonzie
Lisätty: 09.09.2014 19:35