<penski> 1-3 impactille
<löpö> 1-5
<viis> 1-10
<-keijo-> 4-6

03:03 PIUSA zippaa alotuksesta Dezmigille loistavan paikan ja takatolpan kautta sisään. 1-0 Dezmig (PIUSA)

05:20 Dondella aivan loistava paikka 2vs1 tilanteessa mutta mies laukoo päin helvettiä kiekon. Siinä oli loistava paikka.

Eka erä oli Impactin hallintaa, mutta maaliverkko heilui vain kerran. Butterfly United sinnittelee mukana edelleen vastahyökkäystensä avulla.

Saves 7-1
Poss 51/48

2. erä

01:00 Ensimmäinen minuutti melko sähellystä, kummallakaan joukkueella ei kontrolloituja hyökkäyksiä.

01:28 PIUSA avaa Zaborskylle paikan b-pisteelle, veto menee melko helposti maaliin. 0-2 Zaborsky (PIUSA, Fire)

02:20 Butterfly ei ole saanut ainuttakaan laukausta kohti Impact maalia.

03:34 Impactilla näppärä syöttökuvio, jonka avulla pelataan Dezmig läpi. Maalivahti torjuu kuitenkin hänen vetonsa.

04:32 Zaborsky yrittää pistää pikkulättyä Dezmigille, mutta Gerub peittää viimehetkillä.

Savet 5-0
Poss 43/56

Toka erä oli täsin Impactin hallintaa, ja ansaittu 2-0 maalikin syntyi. Kolmanteen erään Leppäkerttujen pelin täytyy parantua huomattavasti jos pisteistä meinataan taistella.

3. erä
01:00 Zaborsky passaa Dezmigin b-pisteelle ja tää jätkä ei erehdy. 0-3 Dezmig (Zaborsky)

01:12 Tää maali meni ohi, mutta Kratena teki ja Dondelle ja Gerubille passit.

02:10 PIUSALLE pelataan vetopaikka, mutta lihamuuri edessä.

04:28 Butterfly United ei saa organisoituja hyökkäyksiä ja tämäkin yritys päätyy pitkäksi.

05:15 Siwa pääsee vetämään kuin varkain lähietäisyydeltä, mutta tällä kertaa ei mene.

05:32 Kratena vetää 2vs1 hyökkäyksen päätteeksi b-pisteeltä, mutta ei mene.

3.erä päättyi

Ottelu päättyi täysin ansaittuun Impactin 1-3 voittoon. Butterfly United oli täysi vastaantulija.

savet 2-3
Poss 41/58

*** Dezmig - oli koko ottelun melko vaarallinen ja loi hyviä paikkoja ja teki myös kaksi maalia.

** PIUSA - nättiä peliä puolustuspäässä ja pari syöttöpistettäki.

* Kratena - tää meni randomilla, mutta teki kotijoukkueen ainokaisen osuman.