Roxy (P) 0+0=0 ±0
Tutka (P) 0+1=1 ±0
Vege (P) 1+0=1 ±0

=== 1. ERÄ ===
Lauantain alkavaa iltaan saamme herkkupalan, kun NASA ja NUHA kohtaavat toistamiseen. Vasta päättynyt joukkueiden edellinen ottelu päättyi Sankareiden tiukkaan 0-6-voittoon. Hokkarit on kiristetty ja uusi mittelö voi alkaa. Nasa pelaa uusissa pinkeissä peliasuissa.

Nopealla hyökkäykseenlähdöllä ja parilla syötöllä aukeaa Nasalle puolittainen 2v1-tilanne. Viis pääsee hyvään paikkaan ja kilauttaa etutolppaan.

2.08 1-0 by viis (kendoveiv, Mutsiis) - Kova tykki siniviivalta ja kiekko pomppaa Nasa-höökille. Viis saa syötön ja tuikkaa takakulmaan.

*** väkivaltainen käytös, Rye. Seuraavasta 2 min. Kiekko kävi jo maaliviivalla ja tasoitus oli lähellä.

3.01 2-0 by viis (Ael). Kovan Nuhamyllyn jälkeen Ael laukoo vastahyökkäyksestä B-pisteeltä ja viis kuljettaa ribarin tyhjiin.

3.32 3-0 by kendoveiv. Vedon jälkeen kiekko menee jokaisen Nuha-pelaajan mailan läpi ja kendoveiv ottaa kiekon ja laittaa vapaasti kiekon pussiin.

Nuhalla oli kova alku ja Ryelle pelattiin monta paikkaa. Nasan salamamaalien jälkeen Nuhalaisten kupongit ovat aivan sekaisin.

4.30 4-0 by viis (Ael, kendoveiv) Aloituksen jälkeen viis saa kiekon pelaajasuman keskeltä ja siirtää NS:n jo neljän maalin johtoon ekassa erässä.

Saves 5/7, poss 55/44

Nasalla täydellinen henkinen yliote. Ottelu kaipaa kovasti Nuha-maalia, muutoin peli on jo taputeltu. Katsomossa usko Ryen tuplahattutemppuun on kova, joten ehkä tästä saadaan vielä kunnon mittelö.

=== 2. ERÄ ===
Vierasjoukkueen puolustus löysi kuin löysikin pukukopista takaisin kentälle ja toinen erä voi alkaa. Badbull päätti jäädä katsomoon scouttaamaan Sankareiden hyökkäyskuvioita ja Roxy astuu tilalle. RikuHahlin on nähty antavan Nuhalle ohjeita radiolla pelikiellostaan huolimatta.

Rye vääntää maalinedessä ja koittaa tehdä maskia. 4 nasa-pelaajaa kuitenkin tökkii 120 kiloisen rouhijan maalivahdin syliin, mistä aiheutuu pelikatko.

1.06 5-0 by Ael, Nuha-puolustus sotkee ja peli jo viiteen nollaan. NUHA-peli näyttää paremmalta hyökkäyspäässä kuin ensimmäisessä erässä, puolustus kuitenkin antaa jo viidennen lahjamaalin Sankareille.

1.51 6-0 by Ael (viis), Ael karkaa läpiajoon ja 6-0 vaikka alle puolet pelattu...

3.22 7-0 by viis. Laukaus siniviivalta ja viis ehtii itse omaan ribariin ja laittaa jo 4+1 tehot.

Saves 2/7, poss 48/51

*no comments

=== 3. ERÄ ===

0.24 7-1 by Vege (Tutka, Rye) Loooooistava kuvio, jonka päätteeksi Tutkan namupass löytää Vegen, joka kaventaa NASA:n etumatkan enää kuuteen (6) maaliin.

1.16 8-1 by viis (Mutsiis, Ael) Liimaus keskeltä, rannari pömpeliin ja Nuhan iloa ehtii kestää vain alle minuutti.

1.52 9-1 by viis (kendoveiv) Nuhan puolustus lepsuilee ja viis laittaa toisen hattutemppunsa samaan peliin.

2.18 10-1 by Ael (kendoveiv) 1vs1-tilanteessa etukulmaan. Toinen kaksinumeroinen maalimäärä ProLeaguessa tällä kaudella tallentuu historiankirjoihin.