ExodusExodus - TyhjäpuntitTyhjäpuntit 3-2

Alamo (P) 0+0=0 ±0
Kalu (P) 2+0=2 ±0
Sepikynä (P) 0+2=2 ±0
Tea (P) 0+2=2 ±0

Välieräpari Exodus - Tyhjäpuntit, otteluvoitot 1-1. Ensimmäinen erä jatkoerässä tiukasti punamustille, keltaiset veivät toisen ottelun kolmen maalin erolla.
Tuomarin kanta pysyy runkosarjanelosen finaalipaikan puolella, mutta edelliset ottelut ovat osoittaneet, että todella pienet marginaalit on kyseessä.
Oma veikkaus: 3-1

1.ERÄ

1:04 Sepikynä syöttää Kalulle vauhtiin, maalivahti menee polvilleen, mutta hyökkääjän lapa ei taivu enää viemään suoritusta päätökseen

1:44 Anan tulinen viivapommi, ei maalia

3:48 Hotti syöttää toiseen aaltoon zouzoulle - veto kilpistyy maalivahtiin

5:09 1-0 brs (Nede, zouzou)
Pitkän painostuksen päätteeksi Exodus kierrättää kiekkoa viivalle ja kiekko päätyy Nedelle, joka laukoo kohti maalia. brs nappaa loistavasti kiekon ja heittää kiekon maaliin

EXO saves 2 poss 57%
TP saves 6 poss 42%

Ensimmäinen erä painottui Tyhjäpunttien alueelle - tappiosta sisuuntunut kotijoukkue haki maalia raivolla ja lopulta komea sommitelma toi tulosta.
Erän aikana nähtiin myös yksi vaihto, Ana teki tilaa Nedelle alemmanpakin tontilla.

2.ERÄ

1:46 Hotti survoo tahdolla kohti vastustajan maalia, mutta hyvä suoritus ei saa toivottua tulosta

2:41 zouzou laukoo upeasti b-pisteeltä, kiekko kimpoaa tolpasta maaliviivan ohi kulmaukseen

3:19 Hotti hakee itselleen hyvin maalintekopaikan, ei maalia

4:05 Sepikynä laukoo keskeltä, maalivahti koppaa

4:28 --||-- b-pisteeltä, --||--

4:51 1-1 Kalu (Tea, Sepikynä)
Kalulle pelataan paikka alab-pisteelle, loistokuti uppoaa takanurkkaan

5:13 1-2 Kalu (Sepikynä, Tea)
Hullu ryminä Exo-maalille, lopulta Kalu työntää raivolla kiekon sisään ja siirtää joukkueensa arvokkaaseen johtoon

EXO saves 3 poss 54%
TP saves 3 poss 45%

Toinen erä jatkui kotijoukkueen painostuksessa. Kun maalipaikkoja ei hyödynnetty, tuli Tyhjäpuntit tasoihin ja ohi - hienolla vedolla ja todellisella playoff-maalilla.
Viimeisessä erässä tullaan näkemään varmasti erittäin jännittävää kiekkoa.

3.ERÄ

1:55 Exodus painaa, TP puolustaa vahvasti ja Tea läimäisee hätärin

2:05 Sepikynä ja Kalu 2v1-hyökkäyksessä, upea torjunta maalivahdilta

2:39 2-2 brs (Hotti, zouzou)
Hotti lähettää täydellisen vetopassin maalille rynnivälle brs:lle, ja tasoitus syntyy.

5:53 Hotti hakee irtokiekon ja kääntyy maalin eteen, maalivahti on loistavasti mukana ja estää viimehetken maalin

EXO saves 2 poss 62%
TP saves 6 poss 37%

Täysin kotijoukkueen erä, hyvää puolustamista TP:ltä kuitenkin! Jälleen kutkuttavaan jatkoerään, jossa ensimmäinen maali ratkaisee toisen finaalijoukkueen.

1. JATKOERÄ

5:10 brs riistää upeasti pitkäksi menevän kiekon, syöttää Hotille joka yrittää vanhanaikaista, mutta maalivahti hoitaa tilanteen

EXO saves 0 poss 54%
TP saves 2 poss 45%

Hienokseltaan jälleen Exoduksen erä, mutta molemmat olivat suhteellisen varovaisia. Ensimmäinen jatkoerä päättyy maalittomana.

2. JATKOERÄ

0:45 Maali on todella lähellä, kun Kalu saa vetopassin maalille.

1:32 Exot karkaamassa oneen, mutta asiallinen vetäytyminen selkeäsi laganneen Alamon vuoksi laittaa joukkueen hakemaan uutta vauhtia

4:44 Nede syöttää Hotille, joka laukoo viivalta kohti maalivahtia

5:30 Mahtava katko zouzoulta, 3v2-hyökkäyksessä Hotille pelataan vetopaikka, mutta hyvä kuti ei uppoa sisään

EXO saves 3 poss 64%
TP saves 5 poss 35%

Toinen jatkoerä päättyi myös maalittomana, mutta peli painottui enemmän vierasjoukkueen päätyyn kuin viime erässä. Alkusekunneilla tullut TP-tilanne oli ratkaista ottelun, mutta erän edetessä ote siirtyi vahvasti kotijoukkue Exodukselle.
Ottelun kuudenteen erään lähdetään samoin asetelmin; SEURAAVA MAALI RATKAISEE.

3. JATKOERÄ

0:34 Kalu nousee röyhkeästi maalille, mutta maalivahti ei anna kiekon mennä selkänsä taakse

0:54 3-2 brs (Nede, Hotti)
AIVAN LOISTAVA SYÖTTÖ NEDELTÄ! Täydellinen vetopassi siniviivalta löytää tarkasti brs:n lavan, joka upottaa kiekon maaliin! Erittttäiiin komea osuma, joka vie Exoduksen toista kertaa peräkkäin finaaliin!

Ottelu oli erittäin hyvätasoinen ja antoi omalta osaltaan todella hienon kuvan ProLeaguesta. Jokainen pelaaja antoi kaikkensa, pelasi erittäin hienosti ja oli tärkeä joukkueelleen, mutta on nössöä olla antamatta tähtiä, joten tässä ne tulevat.