stallion (P) 0+0=0 ±0
Touni (P) 0+0=0 ±0

BRAZIL: jiikeri, Mumba, regu, samson

EZKIMOT: Glue, orion, stallion, tauski

Pro Leaguen välierissä vastakkain ovat Brazil ja Ezkimot. Tämä on ottelusarjan ensimmäinen ottelu. Pystyykö Ezkimot hakemaan regulta ja koko muulta Brazililta päänahan? Vai viekö Brazil Ezkimoita varmalla pelaamisellaan jiikerin johdolla?

Mitä vain voi tapahtua. Tiedämme Ezkimoiden yllätysmahdollisuudet heidän kaataessa HC Nuhan puolivälierissä.

ERÄ 1

Ensimmäinen erä oli melko tasaista peliä. Laukauksia maalivahdille ei paljoa nähty, mikä kertoo puolustajien hyvästä pelistä. Ezkimot piti kiekkoa 51% ja Brazil 48%. Ezkimoiden maalivahdilla kolme torjuntaa, Brazililla neljä.

ERÄ 2

1-0 by Mumba, jiikeri, regu

Maali syntyi hyvällä syöttelyllä, jossa jiikeri harhautti Ezkimoiden puolustajan ja Mumba pääsi iskemään maalivahdin vasemmalta puolelta.

2-0 by samson, regu

Maali syntyi aivan erän loppuun. Tämä herättää varmasti Ezkimot viimeiseen erään taistelemaan.

Erä oli nyt vähän selkeämpi. Brazil hallitsi 51% ja Ezkimot 48% kiekkoa. Ezkimot sai aikaan selkeästi enemmän laukauksia kuin ensimmäisessä erässä. Nyt laukauksia maalivahdille tuli kuusi kappaletta, kun taas Brazililla vain yksi laukaus maalivahdille.

ERÄ 3

Ensimmäinen välieräottelu päättyi Brazilin 2-0 voittoon. Erä oli melko tasainen.
Tuomari: Palpo
Lisätty: 01.06.2014 23:58