KaatopaikkaKaatopaikka - JuventusJuventus 4-5

Frou (P) 2+2=4 ±0
jvs 1+3=4 ±0
tupuwa (P) 2+1=3 ±0
uzi 0+1=1 ±0

Peliä suunnitellaan jo kauan aikaa, luksus ja steelix nakataan vilttiin huonon pelin johdosta.. Kentälle ryntäävät Unskilledien Bein- kädetön pakki, Huhtala- kankee maalintekijä, Darren- jurraava yp ja Akunho jolla on tälläki kertaa vintti sekasi.

Vastapuolella nähdään jsv ja tupuwa hyökkäyspäässä sekä Frou ja Sayer puolustajientontilla pitämässä maali puhtaana.

Juventus antaa odotuttaa hieman itseään, mutta se ei haittaa ollenkaan. Katsomosta lisätään painetta unskien hyökkäyspäätyyn, vaikkei peli ole alkanutkaan, sillä huhtalalta ja akunholta odotetaan maaleja, mikä on lähes sula mahdottomuus.

1.Erä
Peli aloitetaan ja Bein ottaa kiekon omaan päätyyn. Pienen taistelun jälkeen Juventus kaappaa kiekon ja aiheuttaa paitsion. Pian heitetään pitkää, koska Frou:lla on jotain pientä hässäkkää päällä.
Kiekko pyörii Juventuksen päässä, maalia ei kuitenkaan synny, josta tulee vastahyökkäys unskeille. Pian kuitenkin Huhtala pääsee laukomaan b-pisteeltä ja maalivahti kurottaa jalalla kiekon pois alueelta. Pian huhtalalle aukeaa ahdas väli josta puolilämäsee kiekkoa mokea kohti tuloksetta. Unskit pyörittää juventuksen alueella, mutta kiekko karkaa omaan päätyyn josta aiheutuu uusi pyöritys. Joukkueet hyökkäävät nyt vuorotellen toisten päätyyn kuitenkin maaleitta. Kiekko karkailee, mutta unskit hallitsevat kuitenkin ensimmäistä erää. Erä päättyy tilantein 0-0, possit tasan ja 0-6 savesein.

Katsomossa on 12 seuraajaa, joista kukaan ei edes oikeasti katso peliä. Kaikilla on välilehdellä auki jotain muuta. Darrenia yllytetään kuitenkin tekemään maaleja, jotain palautetta tuli.

2.Erä
Juventus pyörittää toisen erän alkua, ja ajalla 0:26 Frou tekee maalin!! Syöttäjinä ovat jsv ja tupuwa. Vetopaikka aukesi suoraan maalivahdin edestä. Hieno veto ja tilanne on 0-1. Unskit painostaa ja pyörittävät kiekkoa vihujen alueella, joista ei kuitenkaan ratkaisupaikkaa löydy. Pian Darren löytää itsensä kiekon kanssa b-pisteeltä ja tasoittaa tarkalla sijoituksella 1-1 tilanteeseen, syöttäjänä Bein. Kiekko pyörii jälleen juventuksen päädyssä, ja Huhtala pääsee laukomaan hyvästä paikasta. Maalivahti kuitenkin torjuu josta Juventus saa 2vs1 tilanteen, ja tupuwa laukoo pisteeltä kiekon maaliin! Tilanne on siis 1-2 Juventus johtaa. Kiekko pyörii tällä kertaa usnkien päädyssä, josta hyökkäystilanne vaihtelee päädystä päätyyn. **Brainless is online -.- Unskit saavat hyvin pyöritettyä kiekkoa, huhtalan syötöstä darren pistää kiekon maaliin! Tilanne on 2-2. Pian tulee tilanne, huhtala pääsee kiekon kanssa b-kaarelle, laukoo kiekon tarkasti häkkiin ja vie unskit 3-2 johtoon. Erä päättyy samoin hallintatilantein, savesitkin jakautuivat kutakuinkin tasan. Juventus paransi peliä, mutta jäivät silti tappiolle. Vielä on erä aikaa, tsemppiä pojat!

3.Erä
Erää kuluu jälleen 14 sekuntia, kun jsv heittää loistavan lätyn maalille, joka tarttuu tupun lapaan ja kiekko on maalissa! Hieno maali, tilanne on 3-3. Juventuksen puolustuspäässä pelataan tarkkaa peliä nyt, ja unskien hyökkäykset päätyvät vastustajille. 2:05 Akunho pääsee hankalasti laukomaan, tekee kuitenkin pienen muurin välistä maalin omaperäisellä vedolla ja vie unskit johtoon 4-3!! Juventuksen päässä tapahtui pieni huolimattomuus, josta unskien hyökkääjät meinasivat survoa kiekon maaliin. Sayer kuitenkin pelasti tilanteen mallikkaasti. Peli jatkuu tasaisena, huhtala jakaa kiekkoa maalivahdille joka osuu tolppaan. Juventus pääsee hyökkäykseen ja pyörittää unskien alueella. Siitä tulee jsv:ltä veto maalia kohti, moke sylkäisee kiekon eteen ja Frou viimeistelee taidokkaasti kiekon maaliin ja tasoittaa pelin lukemin 4-4. EI VOI OLLA TODELLISTA!!!!!!!!! ajassa 5:58 kolmatta erää jsv laukoo upean, korkean ja tarkan laukauksen suoraan unskien verkkoon!! Juventus ottaa voiton tästä pelistä, joka on heidän toinen pelinsä sekä toinen voittonsa! Peli oli tasainen, ja upeaa peliä molemmilta joukkueelta. Kiitos!
Tuomari: luksus
Lisätty: 20.03.2014 17:47