Korvanenän ennakko:
Sepi tekee 3+2 ja peli päättyy 2-5.

Editin ennakko:
Tutka on iki-les ja tunnetusti jää nollille. Tyhjikset voittaa 0-3

MisterMäkSorleyn ennakko: Uskon Hc nuhan ryöpyttävän tänään, sen verran kovassa iskussa ovat hyökkääjäkaksikko: Rye - Määd

1. ERÄ

00.00 Korvanenä riisuu jälleen kerran paitansa ja Määd huutaa ”JES KIIMAA” ja perään ”JES TMS”

1-0 Rye, Määd, Tutka
Tutka avaa Proliigan pelottavimman kaksin 2vs1 tilanteeseen. Määd leikittelee kiekon kanssa... Rye odottaa jo laukausta.. Syöttö lähtee.. Ja maalivahdin pään kautta kimpoaa yläpömpeliin!! Tyhjikset joutuvat vaihtamaan veskarin ja Ruukka Task viedään paareilla isoista ovista!

Korvanenän kommentti ekasta erästä:
miettii pettyneenä miksei sepikynä tehnyt ensimmäisessä erässä yhtään maalia ja tirauttaa yhden kyyneleen

Editin kommentti ekasta erästä:
tutkasta huomaa että entisiä LES pelaajia.... heti pelin alkuun tehoilla!
mutta tyhjäpuntit yllättää 2 erässä lupaan sen

2.ERÄ

2-0 Rye Määd Tutka
Määd tarjoilee ja RYEN RYSTYLÄMÄRI UPPOAA! Fanit ryntäävät kentälle ja korvanenä joutuu ihmismassan tallomaksi.

2-1 Sepikynä takapaksi tea
takapaksin hurja veto yllättää ja nuhisten maalivahti joutuu antamaan reboundin.. sepikynä vielä herkuttelee.. kääntää mailan väärinpäin ja kuljettaa mailan tupella kiekon sisään..vierasfanit villiintyy!

3-1 Rye
Ryen huikea gos to go maali ja samalla hattutemppu... Tuhannet ihmiset heittävät hattuja jäälle ja samalla siirrymme mainoskatkolle!.... (30 minuutin päästä)Vieläkin hattuja korjaillaan jäällä ja hallissa raikuu fanien huuto: OI RYE ON NIIN IIHAANAA

… ja vihdoin peli saa jatkua

3-2 takapaksi tea sepikynä
tea tarjoilee ja takapaksi hiljentää kotiyleisön.. Raskas rakenteinen Sepikynä tuulettaa.. hyppää plekseille ja pleksi hajoaa... Taas mainoskatkolle..

4-2 Määd tutka Rye

HETKINEN.... korvanenällä ei ole lainkaan vaatteita päällään ja tyhjiksen pakka sekoaa täysin. Määd viimeistelee erehtymättömällä laukauksellaan kiekon reppuun!!

Korvanenän kommentit:
JA SEPIKYNÄ TEKEE, joten hurmoksessaan dominoi kolmannessa erässä niukan voiton tyhjiksille 4-5
Editin kommentit:
Edit: Mitä ***** Täällä Tapahtuu!? TYHJIKSET TSEMIÄ

3.ERÄ

5-2 Rye Määd pupu

Määd näyttää jälleen miksi häntä haukutaan kiekon taitavammaksi pelaajaksi.... Leikittelee ensin kiekon kanssa.. sen jälkeen heilauttaa vettä korvasta ja syöttää Ryelle joka ei näistä paikoista erehdy.. Huikeita maaleja!!

6-2 Määd Rye Pupu
mistermäksorleyn kirjoittaessa raporttia taustalta kuuluu klop klop tööt ja määdin kädet ovat jälleen ilmassa. Samassa sepikynä huitaisee omaa veskariaan mailalla ja taas tarvitaan paareja kentälle....

Korvanenän kommentit ottelun jälkeen:
Tyhjäpunttien puntit olivat tyhjiä viimeisessä erässä. Ryelle ei tähtiä koska edit pelkääryen taitoja.

Editin kommentit ottelun jälkeen :
ryellä uskomaton flow päällä tehoja tehojen perään ottelussa HULLU kAweri,ja tekikse tutkaki muka tehoi?