Marston (P) 0+0=0 ±0
reusku (P) 0+0=0 ±0
snag (P) 0+0=0 ±0
yake (P) 0+0=0 ±0

Noniin, alkaimaisillaan on karsintaottelu Napoleon-Jazz-Trio. Kummallakaan ei ole karsinnat lähtenyt liikkeelle aivan sillä tavalla, kuin odotuksia ladattiin. Tilastot näyttävät hieman murheellisilta, Napoleon 3 peliä, eikä ainuttakaan voittoa. Mutta paljoa ei ole hurraamasti vastapuolen Jazzeillakaan. 2peliä ja niin ikään 0 voittoa. Pelin panos on todella suuri, sillä häviöllä molemmat menettevät realistiset mahdollisuudet liigaan selviytymiseen. Paneudutaan hieman kokoonpanoihin millä joukkueet lähtevät.. ->

Jazz-Trio: Ensimäisenä itselle tulee mieleen legendaarinen joukkue. Mutta hieman kokoonpanoa silmäiltyä huomaan, että joukkue ei olekkaan enään sama kuin ennen. Mutta esimerkiksi Marston on kova tekijä pelikentillä edelleen ja myös allekirjoittaneelle tuttu.

Napoleon: Joukkueessa on kaksi minulle yllättävänkin tuttua kaveria. Pilsner ja Crippler, jotka ovat joukkueen todelliset kantavat voimat. Heiltä uskallan odottaa tässäkin pelissä paljon, koska ilman sitä heidän mahdollisuudet eivät ole kovin korkealla.

Matsista odotan tiukkaa vääntöä ja hieman kyttäilyä, ainakin ensinmäisen erän. Se kumman hermot ja puolustus kestävät paremmin ovat vahvoilla. Tuskin mitään maalintekokilpailua pystyy odottaa, mutta kaikki on mahdollista. Lähdetäämpä seurailemaan miten käy ja kuka nousee ratkaisevaan rooliin!

Erä 1.

Peli on aina yhtä legendaarista aloittaa lageilla, mutta ei se mitään. Ja ainiin, onnea jengeille!

Peli näyttää todella varovaiselta ja molemmat puolustavat maalinedustat todella tarkasti.

Marston on lähellä päästä pahaan vastaiskuun, mutta puolustus kerkää viime hetkellä eteen.

Napoleonin hyökkäyspään aloitus, katsellaan mitä saadaan aikaan. Ei mainittavaa tulosta.

Ja nyt saatiin maalihanat auki! Pilsner nappaa avauksen ilmasti kiinni-> 2vs1-hyökkäys josta Pilsner vapauttaa ovelalla syötöllä Cripplerin läpiajoon ja kaveri ei erehdy! 1-0 by Crippler(1+0) Pilsner(0+1)

Erässä ei tapahtunut juuri mitään muuta, kuin tämä yksi maali. Onneksi maali tuli tuomaan peliin lisää mielenkiintoa ja Jazzien on pakko alkaa hyökkäämään enemmän. Katselleen miten Jazzit reagoivat ns. pukukoppimaaliin ja onnistuuko Napoleon pelaamaan fiksusti.

Napoleon saves 0, poss 45%
Jazz-Trio saves 2, poss 54%

Erä 2.

Tutkapari Crippler-Pilsner aiheuttavat heti uuden vyöryn kohti j-trion maalia, mutta tällä kertaa tuloksettomasti. Hyvä hyökkäys jokatapauksessa.

Snag lähettää vaarallisen vetopassin kohti Napoleonin maalia, mutta veska nappaa juuri ja juuri kiekon ennen jatkajaa.

Jälleen vaarallinen tilanne kohti Jazzien maalia. Asialla taas tuttu tutkapari Crippler-Pilsner, mutta veska saa kiekon juuri ja juuri kiinni

Aijai, multa meni nyt täysin toinen maali ohi. 2-0 by Pilsner(1+1) Crippler(1+1) Invaria(0+1)

Ja heti perään Jazz kaventaa. Marstonilta todella hyvää peliä maalintakana, ovela passi reuskulle maalinkulmalle. Ja kaverihan ei erehdy vaan vanhainaikainen sisään ja peliin mukaan. 2-1 by reusku(1+0) Marston(0+1)

Olipas hieno laukaus Cripplerilta. Melkein viivalta tolpasta tolppaan, mutta ei kuitenkaan maalia.

Mutta ei aikaakaan, kun Pilsner syöttää ja Invaria napauttaa Napoleonin taas kahden maalin karkumatkalle. 3-1 by Invaria(1+1) Pilsner(1+2)

Pilsner lähettää tutkaparinsa puolittaiseen läpiajoon, laukaus b-pisteeltä mutta veska nappaa kiekon hieman haparoiden.

Erän loppuun Jazz-Trio saa vielä vaarallisen pyörityksen vastustajan päätyyn, mutta aika vain loppuu kesken

Peli muuttui heti paljon mielenkiintoisemmaksi, kun Napoleon sai sen maalin ekan erän loppuun. Napoleon vain sai enemmän tilanteita ja upottivat yllättävänkin kovalla prosentilla. Mutta mitään ei ole vielä menetetty!

Napoleon saves 3, poss 46%
Jazz-Trio saves 7, poss 53%

Erä 3.

Jazz-Triolta vaaditaan nyt pari nopeaa maalia ja sitä kautta peliin mukaan. Muuten aika tulee vastaan.

Yake liukuu koko Napoleonin alueen halki, saa vapaan paikan ja laukoo. Mutta ei, sieltä kerkeää vielä Kylmä_Es täpärästi eteen. Molemmilta hieno suoritus.

Jazzeilla tulee valitettavasti kiire, kun aikaa on enää 2minuuttia jälellä, niin Napoleon saa pidettyä pelin hyvin jäässä.

Jazzeille aukeaa hieno paikka 3vs1-hyökkäykseen mutta kiekko karkaa yakelta.

Minuutti jälellä, nyt Jazz kiekko vain verkkoon!

Erän loppu oli todella fiksua puolustamista Napoleonilta, joten Jazzit ei saanu oikeen mitään aikaan. Valitettavasti tuomarilla katkesi netti juuri ennen pelin loppua, joten loppu jäi näkemättä. :( Kaiken kaikkiaan hyvä peli, joka oli juuri sellainen kun osasin odottaa. Onnea Napoleonilla voitosta ja tsemppiä molemmille jatkoon!

Tuomari: lätty
Lisätty: 12.03.2014 22:11