Durant (P) 0+0=0 ±0
näde (P) 0+0=0 ±0
Ratakses 1+0=1 ±0
sharb 0+1=1 ±0

Exodus on viimeaikoina hilannut itsensä yllättävänkin korkealle sarjataulukossa. Juventuksella pelasimme heitä vastaan lähiaikoina, ja kyllähän heillä oli ihan hyvää peliä.

Ezkimot, joukkue joka päätti tänään pelata pelejä pois ihan urakalla. Tatsi on varmasti löytyny viime tuntien aikana.

Molemmista joukkueista löytyy kovan luokan vahvistuksia, tombei ja Durant Exoduksen leivissä ja Sankari eskimoilla. Katsotaan kummat vahvitukset siivittävät omansa voittoon. Vai onko ratkaisija joku ihan toinen? Kenties..

ERÄ 1.

lätty: kumpi vie?
rage: eiköhän tää mee ihan jlon showks

0-1 by tombei(1+0) Durant(0+1) brs(0+1), siinä näytettiin että myös tuurilla voi tehdä tuhoja. Ei vaan komee maali oli.

Durant ja näde rakentavat huikean mestan brs:lle, mutta kaverin kuti jää veskan panssariin.

Yhtään vähättelemättä muita Exoduksin pelimiehiä, niin tombein tärkeys etenkin puolustuspäässä näkyi kokoajan. Ezkimoiden puolelta Sankaria en päässyt kovin paljoa seuraamaan, mutta keskitytään seuraavassa erässä vaikkapä hänen otteisiinsa enemmän.

Ezkimot saves 1, poss 48%
Exodus saves 1, poss 51%

ERÄ 2.

Sankarilta hyvä riisto ja samantien syöttö nevisväpälle joka jatkaa levityksen unixille b-pisteen tuntumaan. Tästä ei enää erehdytä ja tilanne tasoihin. 1-1 by unix(1+0) nevisväpä(0+1) Sankari(0+1)

unix kynäilee itsensä hyvään tekopaikkaan, mutta maalivahti oli hereillä.

unix lataa toistamiseen b-pisteeltä, tällä kertaa tuloksettomasti.

Eskimoilla 2vs1-tilanne, joka kuihtuu Sankarin laukaukseen. Mokelle helppo torjunta.

Niin kuin aiemmin sanoin, nyt seuraillaan Sankarin otteita. Hyvin kaveri pelasi, tärkeitä riistoja ja hyvin rakenneltuja paikkoija. Tasoitusmaalikin sai alkunsa hänen riistosta. Viimeiseen erään katseet kiinnitetään Durantin otteisiin.

Ezkimot saves 5, poss 48%
Exodus saves 3, poss 51%

ERÄ 3.

Kolmanteen erään on hyvä lähteä 1-1 tilanteesta. Kuka ratkaisee pelin, vai jääkö peli yhden maalin matsiksi? Edellisessä pelissä ratkaisija arvaus meni mulla mönkään joten nyt pelaan varman päälle. Ottelun ratkaisee todennäköisesti tombei.

nevisväpä nakkaa kiekon tombeilta, mutta kulettaa suoraan mokelle.

Kylläpä on pojilla kiire, kun kokoajan paitsioita tulee.

Durant pelaa hyvän paikan brs:lle mutta målvakt kerkeää eteen.

Jälleen sama mies pelaa paikan samalle miehelle 2vs1-hyökkäyksessä. Maalivahti kerkeää toistamiseen eteen. Jospa kohta uppoais verkkoon asti?

Jäljellä 2minuuttia ja peli on edelleen tasan. Tasapelin haju alkaa vähitellen täyttämään kiekko.teekoo areenaa. Mutta ei sanota vielä mitään.

Durant pyörii ja pyörii, pääsee maalipaikalle mutta oma pelaaja on laukauksen tiellä.

11sekuntia aikaa, aloitus eskimoiden sinisellä. Mutta tilanne jää keskialueella pyörimiseksi ja peli päättyy tasuriin.

Durantin seurailu jäi vähän vajaaksi, mutta sanotaan nyt jotakin. Mun silmään näytti, että kaveri ei ihan omalla tasolla ollut vaikka useita paikkoja järjesteli.

Ezkimot saves 7, poss 48%
Exodus saves 3 poss 51%

Pelaajavertailussa tombei, Durant ja Sankari:

tombei: Oli alakerran liideri, välttyi pahemmilta virheiltä. Teki myös exoduksen ainoan maalin.

Durant: Jäi vähän omasta tasostaan, mutta ei hänkään huono ollut. Järjesteli muutamia hyviä paikkoja, mutta kaverit eivät saaneet limppua sisään.

Sankari: Hyvää, perusvarmaa pelaamista. Tärkeitä riistoja ja pelinrakentelua. Oli tärkeässä roolissa myös tasoitus maalissa.

Yhteenveto: Kaikista eniten erottui minun silmään tombei. Saatoin katsoa ehkä puolustajan silmillä, mutta selvitti useita pahoja tilanteita.