nevisväpä (P) 0+1=1 ±0
SANKARI 0+1=1 ±0

Unskilled-Ezkimot, toivottavasti tulee mielenkiintoinen peli. Allekirjoittanut ei osaa sanoa oikeen mitään kyseisistä joukkueista, koska en ole hirveästi heidän pelejään seuraillut.

ERÄ 1.

Heti alkuun Ezkimot näyttävät, että ovat valmiita peliin, 0-1 by Grunn(1+0) nevisväpä(0+1) Rose(0+1)

Mutta heti perään Unskilled näyttää, että myös siellä päässä osataan tehdä maaleja, maali tosin meni multa täysin ohi.
1-1 by Huhtala(1+0) Handless(0+1) Ybel(0+1)

Grunn nousee vaarralliselle maalintekosektorille jalkakikalla, mutta kuti jää pakkiin.

Huhtala käy rokottamassa vastahyökkäyksestä, 2-1 by Huhtala(2+0)

RikuHahl heittää ilmoille ennustuksen, jota rohkenen epäillä. Hänen mukaan kaakkuri tekee hattutempun(2+1) tähän peliin.

Handless näyttää lagitaitonsa, pitkällä jatketaan erän vikaa minsaa.

Erän viimeisillä 10sekkunnilla Grunn laittaa yksin Unssien puolustuksen nippuun ja saa aikaan myös hyvä kudin, mutta mokelta tärkeä torjunta.

Erässä ei kummempia tapahtunut, alussa säikähdin jo että tulee maali-iloittelua ja rapsasta työläs. Vaikka Ezkimot hallitsi aikalailla kiekkoa, niin Unskilled käytti paikkansa paremmin hyödykseen.

Unskilled saves 3, poss 29%
Ezkimot saves 3, poss 70%

ERÄ 2.

Noniin, Grunn käy heti erän alkuun tasoittamassa pelin. 2-2 by Grunn(2+0)

Ezkimolaiset on alottanut molemmat erät todella nopealla maalilla, jospa nyt myös erän lopussa onnistuttaisiin.

Jos olisin koutsi, huutaisin mollemmille joukkueille: Kiekko liikkeelle saatana, koska aikamoista hautomista nähtävissä.

Tais porukka lukea mun ajatuksia, kun heti kiekko alkoi liikkumaan.

Ezkimoille 2vs1-hyökkäys, Grunnilta hyvä passi jeriille mutta målvakt ottaa komean loikan kiekon tielle.

Tuomarilla kyllä meni puolet pelistä muuhun kuin pelin seuraamiseen, joten en sano tähän mitään. Tai no jos posseja uskoo, niin kiekonhallinta tasoittui hitusen.

Unskilled saves 4, poss 43%
Ezkimot saves 2, poss 56%

ERÄ 3.

Joukkueilla taitaa olla kiire, kun eivät jaksa odottaa tuomarin 'lupaa' jatkamiseen, mutta ei hätää nörtti on hereil.

Tällä kertaa ei eskimolauma saanut heti erän alkuun maalia. Kutkuttava tilanne, koska seuraava maali voi ratkaista todella paljon.

Taidottomat saavat hyvän tilanteen aikaseksi, mutta eskimot ovat tehneet hyvän sumpun maalineteen ja saavat tökättyä kiekon pois.

3minuuttia jälellä, kumpi jengi tekee seuraavan maalin? Kuka pelaaja nousee tason ylemmäs ja paumauttaa yhden tuurilaukauksen. Veikkaisin Kaakkuria.

lätty: Kuka ratkasee?
röB: ei kukaan, tää päättyy näin ikävä kyllä

Huhtalalla hyvä mesta laittaa homma pakettiin, mutta ei onnistu.

Ajassa 05:19 unskilledin pitkä kiekko, tästä olis herkullinen paikka rankaista.

Mutta ei, Handless ja kumppanit karkaavat aloituksesta vastahyökkäykseen ja lyövät taululle 3-2 by Handless(1+1) Huhtala(2+1) Kaakkuri(0+1)

Näihin lukemiin myös peli päättyy, ei yhtään hassumpi ratkasu tasaiselle pelille.