Breivik 0+3=3 ±0
Chandler (P) 1+1=2 ±0
wiki 5+0=5 ±0
zoup (P) 1+5=6 ±0

Alkamaisillaan on uudistuksen myötä jo nörttien(penskin lauman) 11. ottelu runkosarjassa. Kappas, niin on myös MunQ Maniallakin jo alla kymmenen matsia. Kavereilla taitaa olla kilpailu kuka saa pelit pelattua ensimäisena pois alta.

Lopputulosta on vaikee lähtä arvailee allekirjoittaneella, kun MM:stä ei ole mitään käsitystä, mutta eiköhän heille voitto irtoa kun vastustajan apinalaumassa kiekkoilee nimimerkki penski.

ERÄ 1.

Tuomarin hyvät arvaustaidot saavat tuulta siipien alle heti ottelun alkuun. Vain 11-sekuntia takana ja munkit iskee. 1-0 by Scaleb(1+0)

Aikalailla minuutin kohdalla apinat saavat hyvän pyörityksen hyökkäysalueelle, mutta huolimaton passi pilaa kaiken.

Aijaijai, paluun tehnyt wikiman iskee tasoituksen. 1-1 by wiki(1+0) penski(0+1)

Manioille hyvä pyöritys Monkeysin päätyyn, josta saadaan värkättyä myös maali. Nechayev nakkaa hienolla b-pistekudilla tolpan kautta sisään. 2-1 bu Nechayev(1+0) röB(0+1)

penskille hyvä paikka laukoa, virittelee ja virittelee kunnes röB kerkeää eteen.

Odotetun tiukka eka erä, molemmilla oli paikkansa mutta munkitus oli enemmän Manioilla tässä vaiheessa. Monkeysiltä pakko nostaa esille ainakin RikuHahl, hyvää pelaamista puolustuspäähän.

MunQQ: saves 6, poss 41%
apinat: saves 0, poss 58%

Tuomari tais olla hakoteilla tasaisuudesta, noh ei tilostot kerro koko totuutta. Oma villi veikkaukseni on, että peli ratkeaa toiseen erään.

ERÄ 2.

Heti alotuksestä penski näyttää pientä näppäryyttä, mutta lopulta ajautuu sumppuun.

Hahlin poika pyörättää laajan kierroksen keskialuueella, kas kummaa 2jätkää MM:ltä menee tähän, apinoille 2v1-hyökkäys ja tasoitus. 2-2 by wiki(2+0) penski (0+2) riku(0+1)

Kaksi erittäin nopeaa maalia Manialle. Toinen alkoi Leinan erinomaisestä katkosta ja toinen meni multa ohi.

3-2 by Scalab (2+0) Nechayev(1+1) Leina(0+1)
4-2 by Scalab(3+0) röB(0+2)

Mikäli kiekko.tk ukkeleilla olisi naama, niin siinä loistaisi selkeä tuska apinoiden kasvoilla, koska tilanne on 5-2 by Scaleb(4+0) Nechayev(1+2) Leina(0+2)

Monkeysille ei ole kyllä tänään kovin kummoista tuuria suotu, kiekko ei vain halua mennä MM:n maalin vaan kolisee toistamiseen tolpissa.

Riku avaa hienosti penski ja wikin 2vs1-hyökkäykseen, mutta kaksikko latistuu omaan näppäryyteensä. Perään vielä avaajan violentit.

6-2 by Nechayev(2+2) Scalab (4+1) Ripareistä väkisin verkkoon kuljetettu maali, hieman onneakin oli matkassa. Kenties..

röB viivyttää erätauolle pääsyä vetämälle pitkän.

Kyllä oli MunQ Mania todellakin nimensä veroinen, Monkeysin pojilla ei mennyt mistään sisään vaan edessä oli joko tolppa tai maalivahdin huikea torjunta. Kun taas apinoiden veskalle ei meinaa tarttua yhtään mikään. Kuitenkin kaikki on vielä mahdollista, kunhan Monkeysin nuppi kestää.

MunQQ: saves 7, poss 38%
apinalauma: saves 4, poss 61%

ERÄ 3.

Monkeys saa huikean startin viimeiseen erään. Pojat taitaa todellakin taisttella voitosta kynsin hampain.
6-3 by wiki(3+0) penski(0+3) Rikuhahl(0+2)
6-4 by penski(1+3) Rikuhahl(0+3) Chandler(0+1)

Kahden nopean maalin jälkeen peli on painunut entistä enemmän Monkeysin hyökkäyspäähän. Kaks maalia tasoihin ja aikaa vielä 3minsaa. Aikaa on, mutta pikkuhiljaa verkon on heiluttava. Kuka ottaa ratkaisun avaimet, vai ottaako sen kenties joku Manialta?

Aikamoista pyöritystä apinoilta, mutta loppuuko aika kesken? Nyt pitäisi laittaa verkko heilumaan, tai mania vie pisteet.

SCALAB LÄPIAJOSSA, mitä tekeee!? JÄÄÄÄTYY JA KIEKKO MOKELLE.

Aijaijaijaijai Monkeys tulee maalin päähän. Jälleen asialla tutkapari wiki-penski. 6-5 by wiki(4+0) penski(1+4)
EI voi olla totta, 6-6 by wiki(5+0)

YHDEKSÄN SEKUNTIA KELLOSSA AIKAA JÄLJELLÄ JA MONKEYS RATKAISEE. 6-7 by CHANDLER(1+1) penski(1+5)

Manialta paha sulaminen loppuun, tuuri käänty loppuhetkillä heitä vastaan. Ennen vikaa erää, hetken jo luulin että matsi oikeasti ratkesi toisessa erässä. Mutta ei, hieno tuuri nousu, jossa taikasauvaa heiluttele wiki.

Seuraavaksi viiden(5) maalin miehen haastattelu!:

lätty: Mikä alussa oli vastusti, kun lopussa peli oli jo hyvällä tasolla?

wiki: Kiekko pomppi alussa vastustajalle, tosin he käyttivät paikkansa hyödykseen, kun meille ei millään meinannut upota.

lätty: Mitä apinalaumanjohtaja penski sanoi ennen 3.erää kun peli kääntyi heti teille?

wiki: Ei kummempia, aluks oli jo vähän epätoivoinen, mutta juuri ennen erän alkua tsemppaili ja sen semmosta.

lätty: Kiteytä huiman nousun kaksi(2) tärkeintä syytä?

wiki: Tuuriwiki+joukkuepelaaminen.

lätty: Kiitos haastattelusta! :)

wiki: Kiitti!

Tähdistö:
*penski, auttoi hienoilla syötöllä wikiä maalipyssyksi
**Rikuhahl/Scalab, Riku pelasi huikean matsin yp:n paikalla. Monta tärkeää katkoa omissa. Scalab: Teki elintärkeitä maaleja MM:lle, mutta se ei aivan riittänyt päätyyn asti.
***wiki, viisi(5) maali yhteen peliin on todella kova suoritus. Kokosi hienosti itsentä viimeiseen erään ja siivitti apinat voittoon.
Tuomari: lätty
Lisätty: 07.01.2014 22:12