Pena 3+1=4 ±0
Skywanker 0+2=2 ±0

1.Erä

03:36 iCapu tällää kiekon maaliin ja vie St.Louisit 0-1 johtoon!

Eka erä oli kokonaisuudessaan melko tiukka, vierasjoukkue kuitenkin vei possit kotiin 33-66, maalivahtejen torjunnat 2-0.

Toiseen erään lähdetään vierasjoukkueen johtaessa lukemin 0-1!

2.Erä

Toista erää ei ehdi kulua kuin 36sec kun Nechayev tulittaa hieman ennen viiksiä kiekon reppuun ja kaventaa pelin 1-1, syöttäjänä Mako
1:46 Walker tykittää kiekon maaliin ja nostaa vierasjoukkueen 1-2 johtoon
03:34 ael laittaa kiekon maaliin, syöttäjinä Walker ja iCapu, 1-3!

Koko toinen erä oli vierasjoukkueen suvereeniä hallintaa. Maalivahtien torjunnat: 7-2, poss 39-66

Vikaan erään lähdetään 1-3 lukemissa, mikäli sama meno jatkuu viimeisessä erässä, St.Louis tulee raiskaamaan MunQ Manian 1-10

3.erä

Leina tulee viimeisessä erässä kentälle, ajassa 01:08 hän jo kaventaa pelin 2-3, pystyykö Leina nostamaan MunQ Manian voittoon?

02:50 iCapu tekee komean byyrin ja kasvattaa johtoa 2-4

04:24 Walker laukoo viiksien kohdalta suoraan iCapun syötöstä kiekon takanurkkaan, peli on jo 2-5!

04:43 Äsköisestä maalista ei ehdi kulua kun 19sekuntia kun Walker törisyttää taas torvea iCapun syötöstä, tässä on kivenkova tutkapari! Tässä kohtaa voi jo todeta vierasjoukkueen voittaneen tämän mittelön.

05:40 St.Louis tekee aikamoisen tuurimaalin, maali merkitään Aelille.

Tämä peli oli aikamoista maalijuhlaa St.Louisille.

***Walker - Mies tykitti pelissä kypärätempun!