Chandler (P) 0+0=0 ±0
Tande (P) 1+2=3 ±0
wiki 2+2=4 ±0
zoup (P) 3+3=6 ±0

Alkamaisillaan on kaks liigan kärkipään joukkuetta, joten varmasti mielenkiintoinen peli tulossa. Molemmilla riittää tulivoimaa ja osaamista myös puolustussuuntaan. Luultavasti on tulossa tasainen peli, joka ratkeaa pullamaaliin.

Kyselläämpä katsomosta miten luulevat pelin päättyvän:

Rikuhahl: 4-3
Darkpitt: 4-2

Brendan aloittaa maalittelun Rejen hienosta passista. 1-0 by Brendan(1+0) Reje (0+1) Brode(0+1)

Penski tasoittaa heti perään 1-1 by penski(1+0) Tande(0+1)

Ihan erän loppuun Monkeys tekee toisen maalin peräjälkeen: 1-2 by wiki(1+0) penski(0+1)

Lawless saves 1, poss 50%
Monkeys saves 1, poss 49%

Reje pääsee pahasta Monkeysin kiekon menetyksestä läpi ja aijaiajaijaija 2-2 by Reje(1+0)

Tuuri maali Monkeysille 2-3 by Tande(1+1) wiki (1+1) penski(1+2)

badbull vilkkuu ahkerasti vastustajien vaihtopenkillä, kun oma joukkue ei ota häntä sisään

Lawless saves 1, poss 52%
Monkeys saves 1, poss 47%

Aikalailla tylsä erä, muutamia hyvin rakennettuja paikkoja molempiin päihin. badbull 6+2 kentälle t.sun fani

2-4 by penski(2+2) wiki(1+2) Hyvän maskin wiki teki ja penski sai latoa tyhjään.

penski karkaa läpiajoon, mutta päätti kokeilla moken uutta reabokin panssaria.