DelPotro (P) 0+3=3 ±0
napsu 3+4=7 ±0
pöhnä 4+2=6 ±0
snoopdogg 1+4=5 ±0

Aikainen sunnuntaiaamun ottelu on täynnä jännitystä. Vastakkain Italian huippusakki Juventus ja nelihenkinen Trio(?).

Juventus ei ole kauttaan kovin esimerkillisesti aloittanut mutta jospa nyt parannusta tapahtuisi. Pieni tulosveikkaus heitetty ilmaan ja Jakubilta luvassa voittajalle 0.1pm! Oma veikkaukseni 2-5.

1.erä
Trio aloittaa ottelun väkevästi ja hallitsevat peliä. Juventus ei saa kiekkoon komentoa.

Kellot pysähtyy aikaan 00:36 kun napsu leipoo uskomattoman lätyn maalivahdin ulottumattomiin, aivan maalin kattoon! 0-1!!!

Nitrik yrittää epätoivoista nousua laidasta ja luovuttaa kiekon Juventukselle. Seuraava 2v1 onkin tuottaa tulosta mutta Steady juuri ja juuri epäonnistuu viimeistelyssään.. 1.erä saadaan päätökseen Trion 0-1 johdossa. Hallinta niukasti Juventukselle.

2.erä

Toinen erä käyntiin. Juventukselta tarvittaisiin nyt pientä ryhtiliikettä jos meinaa pelissä vielä pysyä mukana.

Sen juventus tekeekin kun ajassa 0:37 merkitään maali otukkariolle. 1-1!!!

Heti perään Steady yllättää maalivahdin kaukolaukauksellaan! 1-2!!!

Ja TAAS sama kaveri, Steady saa napsulta namupassin suoraan lapaan ja on läpi, rauhallinen siirto sivuun ja ranteella sisään.. 1-3!!!

2:50 Aguerolla tyhjä maali mutta ei ole jyvä kohdillaan.. Lukemat säilyvät 1-3 Triolle

Juventuksen pelistä näkyy epätoivo ja avaukset menevät yksi toisensa perään pitkiksi.

4:30 Steady on taas läpi ja kuka muukaan syöttäjänä kuin itse napsu, loistavaa pelaamista, 1-4!!! Steadylle hattuja!

Juventus ei ole pitkään aikaan päässyt hallittuun hyökkykseen vaan epätoivoiset roiskaisut jatkuvat.. 2.erä loppuu Trion 1-4 johtolukemissa ja hallinta myös selkeästi heille.

3.erä

Jos ei ihmeitä tapahdu, niin Trio nappaa helpolta näyttäneen voiton mutta vielä on 1 erä jäljellä. Katsotaan mitä se tuo tullessaan! Juventukselle kokoonpanomuutos kun bastos korvaa lätyn kolmanteen erään.

Aguero yrittää laidasta mutta DelPotro on kuin muuri!

Nopea vastahyökkäys ja DelPotron nopean avauksen seurauksena Steady laukoo tarkasti aivan takakulmaan!! Steadyn hurjat 4+0 tehot ja 1-5!!!

Nyt on juventuksen vuoro iskeä kun Zek hämää maalivahtia ja laukoo tarkasti patjan yli! 2-5!!!

1,5 min aikaa kun Aguero kaventaa johdon enää 2 maaliin!! 3-5!!

Juventus repsahtaa ja Napsu siirtää onetimeristä 3-7!!

Trio kuittaa nopeasti 2v1 hyökkäyksellään lukemat 3-6!!

Juventus hakee maalia 5 pelaajalla ilman maalivahtia ja Trion helppo 3-8 maali. napsulle hattutemppu.

Juventus vielä kaunistelee lukemia 4-8.

Peli saadaan päätökseen lukemissa 4-8. Hieno voitto Triolle!