AurinkolauluAurinkolaulu - HeavenHeaven 3-2

nappi 1+1=2 -1
REDEYE 0+1=1 -1
rölli 1+1=2 -1
Viljanen (E) 0+0=0 -1

Hellurei ja hellät tunteet! Alkamassa Eliittiliigan Sääliplayoffsien huippukamppailu Aurinkolaulu vastaan Chicago. Vähämaalinen kamppailu tulossa. HUHHUH! Tunteet on pinnassa ennen kuin ottelun on kerennyt alkamaan. Fettiksen ja Viljasen välillä pientä kukkoilua havaittavissa. Selvitetään nämä pojat kentällä sitten!

1. Erä

01:52 1-0! Fettis nousee viivan yli leikkaa keskelle, tarkka laukaus alakulmaan ja maalivahti on voimaton. Aurinkolaulu siirtyy johtoon.

02:50 Chicago 2vs1 hyökkäyksee mutta huono veto jck:lta kirkkaasti ohi maalin.

04:34 1-1! Chicago hyökkäysalueella jck vaihtaa puolta hienosti viivaan, Weberi ottaa pari askelta eteen ja laittaa kiekon reppuun.

Vähän sekavaa peliä. Kiekonmenetyksiä nähtiin paljon molemmilta joukkueilta. Tasasta on.

2. Erä

00:55 2-1 peak riistää kiekon sinisen päällä nostaa kiekon itse alueelle ja vetää b-pisteen tuntumasta kiekon häkkiin.

Meni toka erä vähän ohi ku heitti hillitöntä lagia, mutta oli tos ainaki toi yks Aurinkolaulun minuutin pyöritys. Loppu erää näytti hallitsevan myös.

3. Erä

01:00 Hyvä Chicago mylly käynnissä, päättyy kuitenkin Weberin ohi menevään laukaukseen.

02:04 3-1 kreki toimittaa kiekon maalille, mokke sylkee kiekon ja peakilla helppo työ pistää irtokarat sisään.

02:51 Fettikseltä upea katko viivassa, sieltä olisi Chicago karannut 2vs1 tilanteeseen!

03:10 Nyt puolestaan Viljanen hoitaa kylmän viileästi 2vs1 tilanteen, kuin olisi tikkarin viennyt lapselta!

Ajassa jotain... Chicago tekee maalin, en nähnyt tilannetta koska lagasi taas... (yllätys)

Ja tööt! ottelu päättyy 3-2 Aurinkolaululle. Tasainen ottelu, Aurinkolaulu veti tällä kertaa pidemmän korren.

Tuomari: TakeDown
Tuomari: Teemu
Lisätty: 17.05.2016 18:30