EC Kassel HuskiesEC Kassel Huskies - Rowdy RascalsRowdy Rascals 3-2

monsteri 2+0=2 -1
pöynäke 0+2=2 -1
Reckless 0+0=0 -1
Rowdy (E) 0+1=1 -1

Playoffhuuma saa jatkoa kun vastakkain EC Kassel Huskies sekä Rowdy Rascals. ??sken tuli vietettyä reilu 3 tuntia Cosmonauts - Real sarjan parissa, joten tuhti annos kiekkoa jo illan osalta saatu. Nyt kuitenkin tähän hetkeen; hieno ottelu ja sarja kokonaisuudessaan tästäkin luvassa! Ei muutakuin mukava asento tuolissa, kiekkoa jäähän ja pelin pariin.

<h2>1. Erä</h2>

3.44  1-0 by Titleist (piste, Hannu_) Rowdyilla pari hyvää paikkaa ennen tuota, mutta Kasselit avaa hanat. Hyvä syöttökuvio ja Titleist ampuu takakulmaan.

Melko tasainen erä kaiken kaikkiaan, molemmilla hyviä paikkoja. Rascals edelleen täysin mukana pelissä.

Kasselit saves: 5, poss: 57%

Rowdyt saves: 5, poss: 42%

<h2>2. Erä</h2>

Erän alkuun heti Huskiesilla loistopaikka siirtyä johtoon kun Titleist pääsee aivan vapaasti vetämään, mutta illan toinen osuma jää haaveeksi, sillä kassari venyy.

Tiukkaa ja tarkkaa peliä kaiken kaikkiaan, Rowdytkin panostaneet selvästi puolustuspelaamiseensa. Edelleen maalin peli lähdettäessä päätöserään.

Kasselit saves: 0, poss: 52%

Rowdyt saves: 2, poss: 47%

<h2>3. Erä</h2>

Saako Rascals maalihanansa auki vai kestääkö Huskiesin tiukka puolustus loppuun asti? Pian se selviää, kiekko jäähän.

2.16  2-0 by piste (Haverinen, Titleist)

2.27  3-0 by piste (Haverinen, Titleist)

2.32  3-1 by FääF (Rowdy, pöynäke)

3.02  3-2 by FääF (pöynäke)

Niin järettömällä vauhilla tuli kaikki maalit et ei yhtään kerenny allekirjoittanut mukaan! Jopas saatiin säpinää tähänkin, jännittävä loppu tulee. Kamppailu päättyy kuitenkin näihin lukemiin, Rowdyt antoi todella kovan vastuksen ja pienestä jäi lopulta kiinni.

Kasselit saves: 3, poss: 55%

Rowdyt saves: 3, poss: 44%

Tuomari: Vesce
Lisätty: 25.10.2015 21:01