Jurado (E) 0+1=1 +4
Nordlund (E) 0+0=0 +4
Om4r (E) 1+0=1 +4
zombie 0+0=0 +4

Kolmella tappiottamalla ottelulla karsinnat avannut Cosmonauts kohtaa ikisäilyjä Zoon kotimeiningeissä! Cosmoilla alla voitto Bernistä, Zoolla tappio Roversia vastaan.

1.30 memeking nousee vaarallisesti maalille, mutta kuljetus päättyy läheiseen kosketukseen moken kanssa, josta seurauksena violent.

02.37 H????????GEN 1-0, jedi puijaa jalkakynällä puolustusta kulmassa ja vetopassi luukulle josta joke namuttelee tyhjiin.

3.30 Cosmot pääsee läheltä täräyttään takakulmaan, zoovahti kestää.

3.50 2v1 jälleen ZOOn päädyssä, joke tällää tyhjistä sivuverkkoon, aiaiai..

-- Cosmot vyöryttää jatkuvalla syötöllä ZOON maalille, mutta viimeistely ontuu. 2v1 tilanteita poijjat tuhlanneet jo useamman.

5.50 ZOO puolittaisessa läpiajossa kuin varkain, ei tärppää vielä.

Vauhdikasta ja hieman sekavaa peliä cosmojen hallinnassa. Kotijoukkuuella oli mahdollisuus useampaan maalin kun taas vierasjoukkue pääsi muutamaan vaaralliseen vastahyökkäykseen. Cosmot hallitsee, Zoo hyvin mukana meiningeis.

Zoolla koppeja 8, Cosmokassarilla 2.

Kaggoserä, nyt hyytyy vähä rapontointi ku tuli situationia tuomarin ympärille.

Sama kaava jatkuu.. Cosmot pitää kiekkoa ja rakentaa peliä hallitummin, mutta yksittäiset virheet antoivat Zoolle mahdollisuuksia vaarallisiinkin paikkoihin. Jokella ja jedillä useita hyviä paikkoja erän alsusa, mutta hienosti rakennetut hyökkäykset päättyvät maalivahdin suojuksiin.Zoo vaihtaa hyökkäyskalustoaan erän puolessa välissä, Datis vaikuttaa vaaralliselta muutamalla suorituksellaan. Aiheuttaako enemmän hämmennystä cosmopuolustukselle, we'll see!

2.20, 3v2 jedi nousee kiekon kanssa, hämää hieman passaavansa ja vedettää puolusta kääntäen keskelle! 2-0 helähtää takakulmaan boom!

Erän lopussa Cosmopäädyssä hieman epämäärästä sähellystä ja Omar läpi, kiekko takakulmaan ja ZOO nostaa päätään takaisin taisteluun. 2-1! Kutkuttavista asetelmista viimeiseen erään.

Kolmonen:

Cosmot pyörittää, hakkaa jopa hieman päätä seinään ZOOn arvaamattomasti mutta tehokkaasti toimivaan puolustukseen. Zoo ajoittain pääsee iskemään vastaan ja jopa vaarallisillekkin paikoille, jotka kuitenkin viimehetkellä kilpistyivät joko puolustukseen tai maalivahtiin. Erän edetessä Cosmoille satelee paikkoja hyvin rakennetuilla hyökkäyksillä entistä enemmän ja ketsuppipullo rysähtää vihdoin kunnolla auki, Joken hieno yksilöpommi etukulmaan päästää kotijoukkueen piinasta, 3-1! Cosmot viimeistelevät kolme viimeiseen erään ja nappaavat selvän ja ansaituin voiton kurinalaisen ja rutiininomaisen näytöksen jälkeen.

*** jedi - Vahvaa yksilösuorittamista muutaman nätin häägenin muodossa, kentän vaarallisin pelaaja.

** Spears - Varmaa ja tehokasta pelaamista niin ylhäällä kuin alhaalla.

*Zoon pakkikalusto, taisteli ja teki sen minkä pystyi pitämään joukkueensa mukana pelissä.

Tuomari: bombo
Lisätty: 12.08.2015 22:32