Mensa Club FinlandMensa Club Finland - Quebec NordiquesQuebec Nordiques 2-1

mate (E) 0+1=1 +1
nörtti 1+0=1 +1
set 0+0=0 +1
Teemu 0+0=0 +1

Puolivälierien mielenkiintoisimmaksi ottelupariksi äänestetty Mensa-QN on alkamaisillaan, kuinka jännittävää!

Mensa tykkää selvästikin elää vaarallisesti, kun Septicin sijaan maalia puolustamaan on istutettu Chloe, anna mun kaekki kestää...

Viisaat miehet puolivälierä-ennakossa kuitenkin ovat kuitenkin myötämielisiä Mensan menestykselle, joten mitä vain saattaa tapahtua!

vaimolla erinomainen vetopaikka läpiajossa mutta eiiiii tee
05.10 1-0 by Vesa (1+0) Rick (0+1) Chloe (0+1) Tuomari keskittyy enemmän yleisön viihdyttämiseen kuin pelin seuraamiseen...

<h2>2. Erä</h2>

01.55 2-0 by Rick (1+1) Vesa (1+1) Klee (0+1)

<h2>3. Erä</h2>

03.36 2-1 by Lyd (1+0) k65 (0+1) mate (0+1)
Viisi minuuttia ja mokke pois, TEEMU TULEE J????LLE, HURRAA!
Teemu violenttaa, ei se osaa edes sääntöjä, ei hyvä...

<table border="1" cellpadding="1" cellspacing="1" style="width:500px"> <tbody> <tr> <td> </td> <td>1. Erä</td> <td> </td> <td>2. Erä</td> <td> </td> <td>3. Erä</td> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td>saves</td> <td>poss</td> <td>saves</td> <td>poss</td> <td>saves</td> <td>poss</td> </tr> <tr> <td>Mensa Club Finland</td> <td>2</td> <td>53%</td> <td>2</td> <td>52%</td> <td>3</td> <td>44%</td> </tr> <tr> <td>Quebec Nordiques</td> <td>0</td> <td>46%</td> <td>3</td> <td>47%</td> <td>1</td> <td>55%</td> </tr> </tbody> </table>

Tuomari: Fettis
Lisätty: 21.05.2015 21:47