Otteluparin viides ja ratkaiseva ottelu on käynnistymäisillään, jännittävää.

<h2>1. Erä</h2>

Teemu aloittaa puolustajan roolissa, tämä ei voi päättyä hyvin...
Varovaista rakentelua puolin jos toisin, suuria riskejä ei oteta - perinteiseen pudotuspelityyliin.

Maaliton erä, kuinka tylsää! Jopa Teemu piti maalin puhtaana, uskomatonta! Hyvää oli QN:n puolustuspeli, paikkoja ei juuri herunut.

<h2>2. Erä</h2>

Tässä vaiheessa sipe siirtyy katsomoon ja k65 aka Xiit tulee tilalle hoitamaan yp:n tonttia!

1.20 Ajassa Haverisella vetopaikka b-pisteen edestä, mutta maalivahti kestää! Heti kun sipe poissa kentältä, ai ai...
Yleisö hurraa kun Teemu hoitaa vaarallisen 2v1 tilanteen ammattimiehen rautaisin ottein.
piste saa vetopaikan erän viimeisillä sekuntien aikana, mutta veto lähtee suoraan maalivahtia päin, ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa!

Tässä erässä QN hallitsi ensimmäistä erää enemmän, mutta toisaalta omassa päässä tuli edellistä enemmän lipsahduksia.

<h2>3. Erä</h2>

Viimeinen ja (toivottavasti) ratkaiseva erä alkaa! Kokoonpanot samat kuin edelisessä.
Heti alkuun pelottava vetopaikka QN päädyssä, mutta maalivahti hoitaa!
03.36 0-1 by vaimo (1+0) Lyd (0+1) vaimo ja Lyd syötteleevät laidasta maalia kohtin noustessaan ja vaimo iskee etukulmasta sisään!
4.50 Kasselit aloittaa sulkemisen, tasoitusta haetaan vimmatusti!
pisteellä vaarallinen vetopaikka, mutta maalivahti pelastaa jälleen!

Ja näin Quebec Nordiques matkaa otteluvoitoin 3-2 pudostuspelien seuraavalle kierrokselle ja Kasselit kesälomille!

<table border="1" cellpadding="1" cellspacing="1" style="width:500px"> <tbody> <tr> <td> </td> <td>1. Erä</td> <td> </td> <td>2. Erä</td> <td> </td> <td>3. Erä</td> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td>saves</td> <td>poss</td> <td>saves</td> <td>poss</td> <td>saves</td> <td>poss</td> </tr> <tr> <td>EC Kassel Huskies</td> <td>3</td> <td>48%</td> <td>5</td> <td>39%</td> <td>3</td> <td>42%</td> </tr> <tr> <td>Quebec Nordiques</td> <td>0</td> <td>51%</td> <td>2</td> <td>60%</td> <td>4</td> <td>57%</td> </tr> </tbody> </table>

Tuomari: Fettis
Lisätty: 17.05.2015 21:32