älykääpiö (E) 0+0=0 +1

<h1>Brazil #4 - Mökkitie #5</h1> <hr />

1. Erä

01:00 Saavun vasta huoneeseeen pettyen että mua ei taaskaa kutsuttu tuomariks
01:49 Vrbata karvaa nätisti Statilta kiekon, Oshielle pomppii kiekko ja vetopassi metrin ohi
03:00 Brazili ei pääse millään punaviivaa pidemmälle, Mökkitieki tyytyy kulmissa pyörimiseen
03:39 Mökit tulee rännejä käyttäen alueella, mutta kiekko menetetään nopeasti sen jälkee
04:07 michu puskee huikeella yksilösuorituksella ittensä yksin läpi, lämäri lähtee takakulmaa kohti ja veska venyttää tielle, Stat vetää vielä riparit sivuverkkoon
04:54 Oshie rynnii silmät kiinni ja michu on taas puolittain yksinläpi, heikko veto liian keskelle
05:43 Mökkitie karvaa kiekon hyökkäysalueella, Vrbata juuri vetämässä tyhjiin, mutta Frolov kerkee tielle

BRZ saves: 0, poss: 42%
MÖK saves: 4, poss: 57%

Mökkitie näennäisesti hallitsi erää vaikkei päässyt maalipaikoille, Brazililla taas michu karkasi helposti kahteen kertaan avopaikkaan, joista pitäisi näissä peleissä tehdä

<hr />

2. Erä

00:40 Vrbata meinaa jo päästä veskan kanssa vastakkain, Frolov antaa kuitenkin selästä poikkaria sen verran että Vrbata päätyy veskan syliin
01:33 Oshie lämää viivalta, mutta veska näkee juuri ja juuri Jarnan haarojen välistä kiekon hypäten tielle
02:09 0-1 by Jarna (1+0) Oshie74 (0+1) - Vrbata sijottaa ahterinsa maalin eteen, Jarna hakee sopivan raon, josta tykittää avonaiseen etukulmaan
02:35 1-1 by michu (1+0) Stat (0+1) Frolov (0+1) - Statilta komea avaus ja michu yksinläpi, eikä erehdy

05:31 Ylivoimahyökkäys Brazilille, älykääpiö haistaa vetopassin ja purkaa päällään pois

BRZ saves: 1, poss: 47%
MÖK saves: 1, poss: 52%

Aika tarkkaa pelaamista, paikoille tai oikeastaan edes hyökkäysalueelle ei tahdota päästä, Brazilin paikat roikkuu michun kärkyissä

<hr />

3. Erä

01:07 Mökit pyörittää alueella, kiekkoa heitetään maalille ja siellä on kokoajan joku hakkaamassa ripareita
01:44 Kiekko kierrätetään nätisti Jarnalle b-pisteelle, veto kuitenkin useamman metrin verran ohi
02:05 Vrbata menossa yksinläpi, mutta laittaa kiekon sen verran pitkälle eteenpäin ettei Bauerin ruosteisilla luistimilla kerkeä kiekkoon
02:21 Oshielta vetopassi älykääpiölle, joka pommittaa suoraan syötöstä, Stat kerkee eteen
03:01 Alotuksesta zippi Oshielle, mutta samantien on Frolov vedon tiellä
03:10 Taas Oshie pommittaa kaukaa ja veskalta haamutorjunta
04:09 Pitkästä aikaa Brazili pääsee hyökkäämään kun michu aavistaa viivapassin
05:35 Jarnalle tarjotaan ratkasijan viittaa, avopaikasta veskan patjoihin

BRZ saves: 6, poss: 42%
MÖK saves: 1, poss: 57%

Mökeiltä selkeästi paras erä, melkein koko erä Brazilin päädyssä ja päästiin jo kunnon paikoille. Brazilin yritykset lähinnä toivotaan toivotaan avaus Michulle. Jos älykääpiö jaksaa vaan kattoa michun kärkyt niin kyllä Mökkitie sen maalin jossain vaiheessa vaikka väkisin laittaa

<hr />

1. ja

00:11 Umi lähtee avauksesta rynnimään raivolla kohti maalia, parista ekasta mennään vielä ohi kunnes jää hodarin väliin
02:10 En tiiä johtuuko poikien hermoista vai mistä, mutta Brazili ei taho saada yhtäkään lyhyttä syöttöä omille
03:05 Michulta hyvä haku maalin edessä odottavalle Statille, kiekko lipuu juuri ja juuri veskalle asti
04:05 Mökit koittaa laittaa miestä maalille ja hakee vetoa hieman kauempaa, mutta hyvin Brazilin äijät on vetojen tiellä
04:32 michu koittaa ottaa roolia ja hakee vetoa, mutta Oshie vie tylysti kiekon
05:04 Nyt on michu jo lähellä maalintekoa, älykääpiö kerkee juuri ajoissa väliin
05:15 Oshie saa parin äijän välistä pelattua kiekon vielä Vrbatalle, pienestä kulmasta hakee ja veto ränniin

BRZ saves: 0, poss: 49%
MÖK saves: 2, poss: 50%

Todella varovaista pelaamista, Mökkitiekään ei saanut samanlaista hallintaa aikaiseksi kuin edellisessä erässä. Kukahan mahtais ottaa roolia? Kysytään katsomolta
Vicious: Jarna
Aretz: michu

<hr />

5. Erä

01:26 Nyt on loistava maski Vrbatalta ja Jarna lataa etukulmaan, jollain kolmannella jalalla se veska vielä kiekon nappaa
02:12 Mökit meinaa päästä 2v1:seen, mutta Stat karvaa takaata Jarnalta kiekon
02:35 1-2 by Oshie74 (1+1) Vrbata17 (0+1) - Vrbata pääsee vapaasti leikkaamaan laidasta keskelle, jakaa Oshielle, jolla on helppo homma tykittää onesta tyhjiin

Vois sanoa että ansaitusti Mökit saa vihdoin ja viimein kiekon reppuun. Kiekollinen ja joukkuepelaaminen ylipäätään oli aika joukkueilla aika eri planeetoilta. Yllättävän hyvin kuitenkin Brazil jaksoi puolustaa alusta loppuun.

<hr />

*** Oshie74 - Ottelun ratkaisija, muutenkin hääri koko ottelun vaarallisesti hyökkäyksessä