weirdo 0+0=0 -7

Repeattia odotettiin saunomasta ja Afterlife - Cosmo ottelu saa alkunsa

Erä 1.

Ensimmäinen erän jälkee ottelu on 5-0 Afterlifelle

Afterlifellä oli kokonainen erä hallussaan. Cosmonautseilla hiekkaa silmissä ja toivottovasti pyyhkivät seuraavaan erään hiekat silmistään, jotta saadaan vähän jännitystäkin otteluun!

Erä 2 alkaa...

Cosmot pääsee jo vähän hyökkäämäänkin toisen erän alussa... Pääsevät 1vs3 tilanteeseen, mutta jedinorsulla välkkyy maalipörssin 1 sija silmissään ja vetää täysin huti maalista syöttämisen sijaan, kun repeatti sai hienon noston melkeimpä oneen... Erän on puolessa välissä ja Afterlife pääsee taas raiskaamaan hyökkäyspäätyyn. Cosmot eivät pääse Afterlifen kovan painostuksen takia edes yli punaviivan.

Toinen erä päättyy ja Afterlife edelleen 5-0 johdossa.

Erä 3. alkaa

Ottelun viimeinen erä on alkanut ja Cosmonautsi yrittävät hirveällä sählingillään päästä hyökkäykseen ja saa lopulta 2vs1 tilanteen ja saa pienemmä ns 'munQilla' kiekon reppuun! Mutta maali mikä maali.. Ottelu on 5-1 Afterlifelle, ottelun viimeisen erän puolessavälissä...

Afterlife näyttää että ette te sieltä enään mihkään nouse ja Jakke lyö hattutempullaan Afterlifen 6-1 johtoon.

Peli päättyy Afterlifen 8-1 voittoon.

*** menee ehdottomasti teppo223:selle. Todella hyviä syöttökatkoja ja 2 hienoa siniviiva vetoa ylätöttöröön!

** menee Afterlifen maalivahdille. Huikeita dyykkauksia vaikka ei niitä tullutkaan kovin montaa.

*  menee Jakelle. Hyvää painostusta ja pari ihan komeaa maalia.