Mensa Club FinlandMensa Club Finland - IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY 1-1

<h1>Mensa Club Finland - IsoDavid ja RintaKarvaPojat OY</h1>

Yhteenveto: Mensat kärkkyy tällä hetkellä kärkipaikalla, mutta Quebec kuumottelee aivan selän takana, pakkovoitto jos meinaa lohkovoiton vielä saada. IsoDaavidit ottaneet 6. paikan aika lujasti haltuunsa ja tuskin heilahtaa siitä kumpaankaan suuntaan. Odotettavissa tasainen ja vähämaalinen vääntö.

<hr />

1. Erä

00:29 0-1 by Hauer (1+0) Loippe (0+1) Nippe (0+1) - Hauer salakavalasti ajaa maalille ja tällää Loipen hyvästä levityksestä takakulmaan
01:31 Mensat alottaa heti kavennusmaalin hakemisen, kovaa pyöritystä, veska poimii kuitenkin heppoisat kudit
02:40 Alfonso pommittaa viivasta kohti ylänurkkaa ja veskan hanskakäsi pelastaa
03:56 Klee pyörii ja pyörii hyökkäysalueella, tilaa ei meinaa löytyä ja Nippe vie helposti kiekon
04:17 Nippe ja Loippe sössii hyökkäykseen lähdössä ja Mensalle avautuu 3v1, Klee saa keskelle kiekon, mutta polttaa sen verran lavassa ettei tilannetta synny
05:07 Mensat pyörittää, parilla viivakudilla koitetaan lävistää IsoDavid puolustusta, mutta Alfonso ja veska hoitaa nämä tilanteet
05:59 Meinaa jo mennä boldille tämä teksti kun IsoDavidit säntää erän lopussa 3v1 hyökkäykseen, aivan ei keretä vedolle pääsemään kun summeri soi

MCF saves: 3, poss: 52%
IsoD saves: 4, poss: 47%

Suhteellisen samankaltaisesti molemmat tuntuu pelaavan, hyökätään ja puolustetaan nelikkona. Tilanteet olivat lähinnä viivakuteja ihmismassaan. Klee ei saanut Mensan kapellimestarina vielä tarvittavaa aikaan.

<hr />

2. Erä

01:00 Mensat aloittaa heti painostuksen, kiekkoa kierrätetään molemmille b-pisteille vuorollaan, mutta IsoD pakit pääsevät aina eteen
02:20 mario pääsee hieman irtautumaan vartiomiehestään, veto lähtee ihan maalia kohti jo mutta sitten siellä on IsoD:n viimeinen lukko eli Samila torjumassa
03:00 Koko 3 minuuttia menty melkein IsoD:n päädyssä
04:01  mario luistelee ohi Kleen rännikiekosta, Alfonso saa kiekon ja avaa IsoDaavidit 2v1:seen, Nippe taitaa vetää b-pisteeltä ja Roni siivoaa riparit pois
05:10 Klee saa vihdoin vedettyä kiekon maalille, mutta veska on juuri saanut näköyhteyden kiekkoon Samilan valtavan ahterin takaa ja nappaa tämän suojuksiinsa
05:29 Samila leikkaa keskelle ja kova kuti kohti takakulmaa, mutta veskalta ottelun paras torjunta

MCF saves: 1, poss: 56%
IsoD saves: 4, poss: 43%

Mensat painoi vielä kovempaa IsoD päätyyn kuin edellisessä erässä, mutta kiekko ei oikein löydä tietään maalille asti. Samila häärii maskissa oikeastaan puolet erästä ja käy veristä miekkailua maalin edessä Alfonson kanssa. Löytyykö ratkaisijaa Mensalta, Klee? Vai ronkkiiko Samila maalin edestä?

<hr />

3. Erä

00:24 Pikkaisen menee Mensojen tilanne ohi, mutta veska näytti ottavan haamutorjunnan
01:11 mariolle pelataan vihdoin tilaa sen verran että takakulmaveto viuhuu vapaasti maalia kohden, mutta se vihoviimeisin oljenkorsi eli tolppa tulee vielä eteen
01:46 Roni nukahtaa pikkasen ja Nippe pääsee vetämään vapaasti b-pisteeltä, ränniin..
02:00 Tilannetta tulee kokoajan eikä tuomari pysy perässä, Klee yksinläpi, mutta veska venyttää vedon tielle
03:06 1-1 by Samila (1+0) mario (0+1) Roni (0+1) - mario leikkaa hienosti laidasta keskelle, veto lähtee suoraan päin maalin edessä istuvaa väkijoukkoa ja yllätys yllätys Samila löytää kiekon suojuksistaan, josta runnoo väkisin kiekon maaliin asti
05:05 Hauerille avautuu vetopaikka b-pisteen lähettyviltä, ranteista ei löydy ruista riittävästi, jotta se yllättäisi maalivahdin
05:38 Loippea odottaisi tyhjämaali, mutta Hauerin vetopassi menee suoraan veskalle

MCF saves: 3, poss: 49%
IsoD saves: 4, poss: 50%

Mensat sai kuin saikin vielä tasoituksen aikaan, lähti tietenkin vielä hakemaan vimmatusti tarvittavaa voittomaalia, mutta paikkoja ei enään saatu aikaan, IsoDaavideilla oli vielä avaimet voittoon jos Haueri olisi saanut helpon syötön laitettua maalille.

<hr />

*** Alfonso - Nollapeli meni pilalle vasta viimeisillä minuuteilla, torjui vetoja enemmän mitä kerkesin laskemaan
** Hauer - Tarkkaa puolustuspelaamista ja kerkesi häärimään vastustajankin maalin edustalla vaarallisen näköisesti