Phoenix RisingPhoenix Rising - ImpactImpact 2-5

Reckless 0+0=0 +3
Tun 3+2=5 +3
Zaborsky 2+1=3 +3

<h1>                                            Afterlife vs Impact</h1>

Afterlife: Afterlife on pelannut melko nousujohteisen runkosarjan, alku oli tahmea, mutta tällä hetkellä joukkue taistelee kotiedusta poffeihin.Joukkue on pelannut melkoisen maalirikkaita otteluita. Tästä kielii se, että peräti kolme Afterlifen pelaaja on pistepörssin 13. parhaan joukossa.

Impact: Impact on pelannut omiin odotuksiini nähden todela hyvän runkosarjan, joukkue taisteleekin kynsin ja hampain viimeisistä pudotuspelipaikoista. Nykyvireellä poffeihin myös mennään.

Kokoonpanot

Afrerlife: teppo223-Instagram-Jakke-KARHU

Impact: Reckless-Zaborsky-PONTTO-Kytöla

1Erä

Mittelö käyntiin!
Alku nyhjätään keskialueella. Heti tämän kirjoitettuani KARHU pääsee nokikkain veskarin kanssa, veto suuntautuu kuitenkin liian keskelle, joten avausmaali antaa odotuttaa itseään.
PONTTO tulittaa b-pisteeltä, veskari kuitenkin torjuu laadukkaan kudin.
KARHU toimittaa kiekkoa maalille, jossa Jakke on tekevinään maskia, mutta veskari näkee kiekon ja torjuu helposti.
Nyt käy avausmaali lähellä, KARHU hakee Jakke divakesolla, jonka Reckless katkoo vaivoin.
teppo pelaa KARHUlle loistavan maalipaikan, jolta hyvä laukaus lähtee, mutta Hasek dominoi edelleen.
PONTTO pääsee nokikkain maalivahdin kanssa, wrist suuntautuu kuitenkin sivuverkkoon.
Afterlifeltä pientä myllyä erän loppuun, paras paikka siunaantui Instagramille, jonka veto osui suoraan maalivahdin logoon.

Afterlifen erä, joskaan KARHUn läpiajon lisäksi huippupaikoille ei ollut asiaa.

2Erä

0-1! PONTTO(1+0) - Reckless tuo kiekon alueelle, tilanne näyttää kuivuvan kasaan, mutta PONTTO on eri mieltä ja tuikkaa kiekon maaliin b-pisteen tuntumasta.
Maalin lisäksi erä ei ole juurikaan hienouksia tarjonnut.
0-2! Zaborsky(1+0)-PONTTO(1+1) - teppo avaa kieko suoraan PONTON lapaan, PONTTO passaa ja Zaborsky ampuu kiekon tyhjään maaliin.
Kytöla on tehdä jo 0-3, mutta teppo pelastaa varmalta näyttäneen maalin.
0-3! Zaborsky(2+0)-PONTTO(1+2)-Kytöla(0+1) - Ensin Afterlife kolisuttelee tolppia. Maalista en nähnyt muuta kuin sen, että Zaborsky kuljetti kieko tyhjiin.
Instagramille pelataan paikka b-pisteen kaarelle, mutta veto osuu jälleen logoon.

Toinen erä oli täydellisesti Impactin Afterlifellä oli suuria vaikeuksia päästä omista pois, saatika sitten kunnon maalipaikkoihin.

3Erä

Kolmas ja viimeinen erä pyörähtää käyntiin. Odotan Afterlifelta hurjaa kirivaihdetta.
Kirivaihde antaa odotuttaa itseään ainakin toistaiseksi.
Pientä myllyä Afterlifelta, mutta maalipaikoille ei vain ole asiaa.
0-4! PONTTO(2+2)-Kytöla(0+2. - PONTTO nousee kulmasta maalia kohti ja ampuu kiekon b-pisteen viiksien suunnilta etukulmaan.
Kytöla on lähelä lisätä vieraiden johtoa, mutta teppo kerkeää väliin, maali ammotti tyhjänä.
1-4! KARHU(1+0)-Jakke - KARHU ampuu kiekon maaliin b-pisteeltä nopean vastahyökkäyksen päätteeksi.
KARHU pelaa Instagramille paikan b-pisteen tuntumaan veto kilahtaa kuitenkin tolppaan.
KARHU hakee todella ahnaasti maalia, mutta Zaborsky on tainnut blockata kolme laukausta parii minuuttin.
1-5! PONTTO(3+2)-Zaborsky(2+1) - PONTTO tulittaa ottelun kolmannen maalinsa b-pisteen tuntumasta.
2-5! Instagram(1+0)-Jakke(0+2)-KARHU(1+1) - Jakke laittaa vetopassia maalille ja Instagram ruhjoo kiekon sisään
.

*** PONTTO - Todella vahva peli molempiin suuntiin, hyökkäyksessä alati vaarallinen, tuki myös puolustusta hyvin.

**  Reckless - Vahva peli puolustuksessa

* KARHU - Kotijoukkueen pirtein pelaaja, järjesteli joukkueelleen hyviä paikkoja, joista parempana päivänä olisi tullut pari-kolme maalia enemmän.