Dynamo Moskova - Rowdy RascalsRowdy Rascals 1-3

Rowdy (E) 0+2=2 +2
Strip 3+0=3 +2
Wyp (E) 0+3=3 +2

1. erä

Ensimmäinen erä mennään Rowdy Rascalsin komennossa. Dynamo Moskova saa ajoittain paineen toiseen kenttäpäätyyn, kun vierasjoukkueen avaukset liukuvat pitkiksi. Rowdyjen avauspelaaminen pätkii, Dynamo puolustaa tiiviisti, ensimmäinen erä päättyy 0-0. Torjunnat 1-1, hallinta 38-62.

2. erä

Heti toisen erän alkuun Moskova antaa liikaa tilaa keskellä ja Rowdy kiittää antamalla loistosyötön Mikolle, joka ei erehdy.

0.16 Miko (Rowdy, Wyp)

Juge antaa ovelan syötön päädyn kautta Eziolle, mutta tila loppuu maalinedustalla kesken ja laukaus jää torsoksi. Toinen erä mentiin enemmän dynamovoittoisemmin. Maalinsa jälkeen Rowdy Rascalsin paikat jäivät puolittaisiksi. Torjunnat 1-2, hallinta 40-60.

3. erä

Dynamo Moskova painaa kovaa päälle tasoitusta hakien. Rowdy Rascals siirtyy kuitenkin kahden maalin johtoon. Rowdy kiepauttelee vapaasti hyökkäysalueella ja antaa syöton Mikolle, ja tämä laittaa suoraan syötöstä häkkiin.

3.07 Miko (Rowdy, Wyp)

Moskova ei kuitenkaan luovuta. Seuraavasta hyökkäyksestä juge nousee laidalta, ja Ezio tuikkaa riparin sisään.

3.35 Ezio (Juge, Penttinen)

Tappiolla oleva kotijoukkue ylihyökkää, ja Miko viimeistelee läpiajosta hattutempun. Maali jää ottelun viimeiseksi ja Rowdy Rascals voittaa 1-3.