Syracuse CrunchSyracuse Crunch - HC FantasiaHC Fantasia 5-2

Lastu (E) 0+1=1 -3
nevu (E) 0+1=1 -3
olli (E) 2+0=2 -3
ykä (E) 0+1=1 -3

Huikean sarjan viimeisen kohtaamisen tulosveikkaukset: Salming 4-0 Samila 5-0 boyka 0-100 Nissinen 0-2  naqqe 3-3

Pre-game:

Game nelosen loppu oli selkeesti Syracusen dominointia. Fantasian ote alkoi herpaantua ja Syra sai luotua valtavasti painetta Fantasian päätyyn. Fantsut ei päässy oikeestaan kertaakaan hyökkäämään viimisen 1,5 erän aikana. Syracusella oli myös ongelmia malttamisen suhteen, joten tuntui että ne parhaat maalintekopaikat jäi vähäisiksi. Henkisesti game 4:n voitto on kuitenkin luultavasti Syracuselle kova, joten uskon näiden kokeneiden konkarien vievän voiton suhteellisen helposti Fantasiasta. Toisaalta toivottavasti olen väärässä, koska A-lohko jyrää. Voihan se olla, että jos Fantsut saavat ekan maalin, niin pelistä tulee tiukka.

1.erä

00.33 Syrat aloittaa vakuuttavasti ja hetken pyörityksen jälkeen rennie ampuu pakin kautta kiekon maaliin 1-0

01.40 olli höynäyttää puolustusta ja pääsee vetämään avopaikasta, mutta Syran mokke hoitaa

03.56 nevu heittää pitkän

04.34 nevu laittaa toisen pitkän, tärrääkö?

05.46 Lastu passaa ollille jonka viiltävä veto b pisteeltä uppoaa Syran verkkoon 1-1

05.58 Erä ei päätykkään vaan rennie taistelee väkisin itsensä läpi bigdaddy vierellä ja onetimeristä 2-1

1. erän kommentit:

Kuten olettua, Syrat aloitti erän vahvasti ja näin ollen ensimmäinen maalikin saatiin merkattu rennielle. Oli tosin hieman vikaa Hasekissakin kun imasi niin helpolla. Ekan 1,5min aikana ollu jo 3 maalintekopaikkaa Syracuselle, joista yksi mennyt sisään. Fantasialta olli sai yhden paikan, mutta Hasek oli kova tässä. Off-topicina kerrottakoon, että oli virhe antaa niwolle voicet. VMP se taas heittää katsomossa. Peliä on nyt pelattu 4 minuuttia, ja täytyy kyllä sanoa et Fantasia on pulassa. nevu saa taidolla ja hieman tuurillakin pidettyä Fantsut tuloksellisesti mukana pelissä. Pitkiä kiekkoja on tullut jo todella paljon ja kiekko polttaa fantsulaisten lavassa.

Ajassa 5:46 Fantasia tasoittaa melko puskista ollin tarkan laukauksen myötä. Kuitenkin se kuuluisa "maalin jälkeinen vaihto" menee yllättäen reisille ja Syrat pääsevät viimeisen 2 sekunnin aikana onetimeriin. Erä päättyy 2-1 ja täytyy sanoa, että ihme tapahtuu jos Fantasiat tästä vielä kairaavat voiton. Syrat hallitsevat peliä mielinmäärin ja Fantasian ainoa toivo lepää niissä harvoissa vastahyökkäyksissä.

2.erä

01.01 Syra pyörittää päädyssä ja rennien tarkka vetopassi löytää bigdaddyn toiselta kulmalta 3-1

02.40 Lastun loistava aavistus vapauttaa Fantasian 2vs1:seen, mutta hiib seisoo muurina ja blockkaa kiekon pois

04.00 Syran karvaus toimii loistavasti, eikä Fantasia pääse omalta alueelta minnekkään

04.31 Seuraava pitkä nähdään ollilta

04.42 rennien upea lätty kahden pelaajan yli ja kukas muukaan kuin bigdaddy onessa kulettamassa kiekon sisään 4-1

05.01 Syra pääsee 3vs1:seen, mutta bigdaddyn veto jää moken suojuksiin

2. erän kommentit

Ensimmäinen minuutti menee melko ailahtelevasti molemmilla joukkueilla. Kuitenkin Syracuse tekee sen tärkeimmän, eli maalin ajassa 1:02. Hyvä tsippi maalille ja bigdaddy rankasee. Seuraavan minuutin aikana Syralle tulee taas useampi loistava maalintekopaikka, mutta se viimeinen silaus puuttuu. Pelin kolmannella minuutilla Syracusen ote herpaantuu ja Fantasia saa parikin paikkaa kaventaa peli 2-3. Yllättävän helposti Fantasia pääsi paikoille.

Neljäs peliminuuttii on melkoista coast-to-coast-kiekkoa. Loppuvaiheilla Fantasian puolustus häröilee jotain omiaan ja lahjottavat pari kertaa kiekon Syracusen hyökkääjille ja oikein tarjoavat maaleja. Ei se maalinteko kuitenkaan aivan parhaassa terässä ole. 4-1 maalissa rennie heittää aivan mielettömän upean lätyn bigdaddylle, jonka hyvä viimeistely saa lisämaalin Syracuselle. Oletan, että peli on nyt menetetty Fantasian osalta. Viimeistestä erästä tulenee melkoista hulabaloo-kiekkoa ja peli voi päättyä melko rumastikin vielä.

Erä meni aika selkeästi jälleen Syracuselle, vaikka oli siellä pari paikkaa Fantasiallakin. Tästä kertoo esimerkiksi Syracuselle menevä position 63-36 ja savesit 0-5. En millään usko, että Fantasia tästä enää nousee. Pari pikaista maalia toki voi muuttaa kaiken oleellisesti...

3.erä

00.30 Fantasia aloittaa erän voimakkaasti muutamalla maalintekopaikalla

02.46 Fantasia pääsee aivan tyhjään onetimeriin ja olli viimeistelee illan toisen 4-2

03.15 Illan katsojamääräksi kuulutetaan 42, Syrat kiittää.

04.45 Alotus violentistä keskialueelle

05.02 Fantasian pelaajat eivät saa kiekkoa maaliviivalta sisään

05.34 Ottelu ratkeaa, kun bigdaddy iskee onetimeristä illan neljäntensä 5-2

3. erän kommentit:

Kolmannen erän alku osoittaa, että Fantasia lähtee nyt rikas tai köyhä-mentaliteetillä. Fantasia hyökkää jopa yliagressiivisesti ja nevu on lähes koko ajan ainoana alhaalla. Tämä toki tuottaa Fantasialle pari hyvää paikkaakin, mutta Syracusen puolustus pääsi mailoineen väliin hyvin ja estää takaiskuja tulemasta.

<Salming_> Hienoa nähdä näin paljon yleisöä Eliittiliigan poffeissa. Tuote selvästikin on kunnossa ja kiinnostaa.

Fantasian taktiikka puree ja 4-2 maali on tosi. Välimatka kaventuu nyt kahteen maaliin. Fantasia on muutenkin pelannut tämän erän erittäin vahvasti. Ajassa 5:04 Fantasialla oli aivan mieletön paikka pistää peli 4-3, mutta heillä kävi aivan mielettömän huono flaksi! Tästä "palkintona" Syracuse pääsee oneen ja pistävät pelin 5-2. Ottelun lopuksi vielä rennie näyttää hieman kovuutta ja taklaa Fantsujen veskan.

Peli päättyy Syracusen 5-2 voittoon ansaitusti. Allekirjoittanutta jäi hieman harmittamaan se, että fantsut saivat pelistä kiinni vasta viimeisessä erässä. Pistetään vielä omat tähdet pelistä:

*** bigdaddy - 4 maalia. Kun muilla maalinteko tökki, niin bigdaddylla ei
** nevu - Vaikka 5 maalia menikin omiin, niin kovin oli nevu yksin alakerrassa.
* olli - Pari maalia sai aikaiseksi ja muutenkin kohtuu pirteää peliä. sballa oli kuitenkin ajoittain pieniä aivopieruja omassa päässä, joten tällä kertaa vain yksi tähti