IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY - Phoenix RisingPhoenix Rising 1-4

tebs 0+1=1 -3

Game #3! Voitot ISOD:lle 2-0. Ensimmäinen ottelu päättyi maalein 3-1 ja toinen 2-3, Loipen ratkaistua ottelun
viimeisellä minuutilla. Ottelusta lienee luvassa tasainen vääntö, edellisten kohtaamisten tapaan.

<h1>1. Erä </h1>

Heti alkuun KARHU ruokkii Jakkea, jolta lähteekin ihan hyvännäköinen veto, mutta Alfonso blockaa.
ISOD kierrättää hienosti kiekon viivaan Alfonso:lle, joka tällää  sivuverkkoon.
Alfonso pääsee jälleen vetämään melko vapaasti b-pisteen tuntumasta, mutta veskari torjuu.
0-1!KARHU(1+0) nallemies(0+1) Jakke(0+1) KARHU kuljettaa nallemiehen riparin sisään.
1-1! Loippe(1+0) Loippe kuittaa pelin tasoihin melko kaukaa, olisi ehkä ollut otettavissa.

Varsin tasainen erä, ISOD: siunautui ehkä hieman parempia tekopaikkoja, 1-1 on kuitenkin ihan oikeutettu tulos pelitapahtumiin nähden

<h1>2. Erä</h1>

Sitten toiseen erään!
Ensimmäiset 1½min on pyöritty lähinnä keskialuueella.
Heti kun sanoin, että peli on pyörinyt lähinnä keskialuuella, siunautuu Jakelle hyvä paikka, maali jää haaveeksi,
sillä Alfonso kurottaa viime hetkillä lapansa kiekon tielle.
Jakke tykittää b-pisteeltä, mutta Hauer laittaa kroppaa likoon.
Huhhu, Hauer nousee vaarallisesti oman maalin eteen, Jakke riistää kiekon, mutta ei saa wristiä lähtemään, täten tilanne
kuivuu kasaan.
Loipella tulittaa b-pisteeltä, mutta mokke ottaa häikäisevän torjunnan.

Aika tasainen erä, maalipaikkoja ei juurikaan ollut!

<h1>3. Erä</h1>

Kolmas ja ehkä ratkaiseva erä, en kuitenkaan usko, että tämä on Fiiniksien kauden viimeinen erä.
Ropsukka hakee Loippea laitapassilla, mutta nallemies jakaa kovuutta ja hoitaa tilanteen tyylikkäästi.
1-2!!! Jakke(1+1) KARHU(1+1) Jakke tykittää beeltä takakulmaan
KARHUlla paikka tällätä 1-3, mutta veskari pelastaa täpärästi
1-3! Jakke(2+1) nallemies(0+2) teppo223(0+1) Jakke sniputtaa ja etukulmassa soi!
1-4 Jakke(3+1) KARHU(1+2) nallemies(0+3) Jakke puolittain läpi ja kiekko varmasti takakulmaan!
Loippe puolittain läpi, teppo kuitenkin häiritsee sen verran, ettei Loippe pääse kunnolla ampumaan.
Hauer hakee kavennusta kaukaa, veto kuitenkin hieman ohi.

Kolmas erä oli täysin Phoenixien ja voitot kaventuvat ansaitusti 2-1-tilanteeseen!