Alanko (E) 0+2=2 ±0
kuminalli 5+1=6 ±0
Leetch 1+4=5 ±0
Salming (E) 0+1=1 ±0

Tervetuloa seuraamaan A-lohkon säälipoffien toista otteluparia, jossa vastakkain ovat HC Fantasia ja Jäädytetyt Sydämet. Joukkueiden välinen ottelusarja on tällä hetkellä 1-0 fantasian hyväksi, kun joukkue nappasi voiton jatkoajalla olli:n komean vedon päätteeksi!

Joukkueet lähtevät otteluun täysin samoilla kokoonpanoilla, eikä muutoksia tullut. Moni olisi voinut odottaa Lastu:n kentälle tulemista ja GM boyka olisi siirtynyt katsomon puolelle!

Ottelun taistelupari: boyka - Salming

Taisteluparissamme keskitymme joukkueiden managereihin, jotka ovat nyt kentällä sitten vastakkain. Kumpi vie voiton tässä taistelussa? Annetaan ottelun näyttää se!

1.Erä

00.01 Megaman & momentum asettuvat aloitukseen vastakkain. Tällä kertaa Megaman napsii aloituksen joukkueelleensa. Peli ei kuitenkaan pääse etenemään yhtään, sillä nevu lagaa Fantasialta!

00.25 ykä tulee nevu:n tilalle.

00.58 Ottelua ei olla pelattu vielä edes minuuttia, kun Megaman:lle avautuu tuhannen taalan paikka, josta hyökkääjä yrittää saada maalivahdin ohitettua ensimmäisen kerran, mutta tällä kertaa maalivahti osoittaa paremmuutensa!

02.02 nevu palaa takaisin kentälle ja ykä asettautuu lämmitämään vaihtopenkkiä.

03.00 Ottelun ensimmäinen erä on puolessa välissä, eikä vielä katsojille ole maaleja esitelty. Hallinta on toki ollut vahvasti JäSy:llä ja joukkue on osoittanut ainakin ottelun alussa, että haluaa todella viedä tämän sarjan siihen viimeiseen otteluun! Etenkin JäSy:n karvaus on ollut tehokasta ja moni avausyritys Fantasian osalta on katkennut siihen kun kuminalli tai Megaman karvaa kiekon pois puolustajalta.

04.48 Salming vetää viivasta vedon, jonka boyka saa blockittua. Tästä hän lähettää momentumin läpiajoon josta hyökkääjä vetää tolppaan!!

05.40 nevu:lla piikkaa, jonka seurauksena Megaman ja kuminalli pääsevät iskemään häkin, mutta sääntöjen lomassa sitä ei hyväksytä!

Ensimmäinen erä on saatu pelattua. Hallinta oli paikkojen lomassa ehdottomasti JäSy:llä. Fantasia sai erässä oikeastaan yhden hyvän paikan, mutta se valitettavasti ei johtanut tolppalaukausta pidemmälle!

Saves: 4-4

Poss: 54-45

Katsaus ottelun taistelupariin:

Tällä hetkellä taisteluparimme Salming - boyka, on todella tasainen. Kumpikin pelaaja on hoitanut tonttinsa hyvin ja tukenut joukkuetta puolustuksessa ja hyökkäyksessä! boyka on kuitenkin suoriutunut ehkä hieman paremmin kuin virkaveljensä Salming toisessa päässä!

2.Erä

00.01 Ottelun toiseen erään lähdetään 0-0 tilanteessa. Paikkoja ensimmäisessä erässä oli tehdä maaleja, mutta niitä ei syystä tai toisesta nähty! Jospa toinen erä toisi jo tullessaan maalin tai pari. Aloitukseen astuvat tälläkin kertaa momentum & Megaman. Tälläkin kertaa Megaman on se joka voittaa aloituksen joukkueelleensa.

00.48 JäSy osoittaa kovuutta ja ajaa tilanteen loppuun asti, kun kuminalli pääsee liimailemaan liiankin lähelle Fantasia maalia.

*** violent behavior by Megaman

01.13 *** 1-0 by olli (boyka, momentum) - Ja sitten helähtää! Fantasia lähtee vastahyökkäykseen, josta momentum ja boyka petaavat satavarman paikan olli:lle, josta hyökkääjä vain tökkää kiekon maaliviivan yli ja siirtää Fantasian johtoon!

02.17 *** 1-1 by Megaman (Alanko) - Kauaa ei edellisestä maalista ole, kun ottelu on jo tasoissa! Tällä kertaa JäSy iskee vastahyökkäyksestä ja Alanko nakkaa kulmasta kiekon maalille, josta Megaman laukoo sen varmasti ohi hölmistyneen Fantasia maalivahdin

02.35 *** 2-1 by momentum (olli) - Aloituksen jälkeen pientä sähellystä keskialueella, josta sitten olli nappaa kiekon ja vie Salmingin täysin kahville. Tarjoaa sen jälkeen kiekon momentum:lle, joka tällää kiekon vasempaan takanurkkaan varmalla viimeistelyllä!

04.00 Ottelun puoliväli on jo ylitetty ja viimeiset minuutit toisestakin erästä alkavat lähestyä. Tähän mennessä Fantasia on nostanut tasoaan ensimmäisestä erästä ja hyökkää nyt jo paljon rutiinoitunemmin kuin ensimmäisessä erässä. JäSy taas on ollut hieman hiipumaan päin, eikä joukkue ole enää saanut oikein luotua mitään vaarallista.

05.14 Vaarallinen 2vs1 hyökkäys JäSy:lle, josta kuminalli pääsee tarjoilemaan vapaasti Megaman:lle, joka ampuu suoraan kohti maalivahtia!

05.42 *** 2-2 by kuminalli (Megaman, Salming) - Juuri ennen toista erätaukoa JäSy tasoittaa ottelun ja näyttää että on valmis taistelemaan vielä ottelun voitosta! Fantasian puolustus kokee pienimuotoisen nukahduksen, josta Megaman pääsee puolustajan ohi ratkaisevasti ja tarjoilee siitä maalin eteen unohdetulle kuminallille!

Toinen erä on pelattu! Johan niitä maaleja saatiin tähänkin peliin. Hallinta kääntyi tässä erässä täysin päälaelleen, sillä Fantasiat hallitsivat melkeinpä kokoajan kentän tapahtumia, vaikka maalit eivät sitä aivan kerrokkaan. Mielenkiintoinen viimeinen erä tulossa, sillä kumpikaan joukkue ei varmasti halua hävitä tätä ottelua!

Saves: 5-3

Poss: 60-39

Taisteluparimme: Tällä hetkellä boyka on selvästi osoittanut olevansa tässä taisteluparissa se hidalgo. Salming ei ole oikein päässyt ottelussa vielä nousemaan tasolleen ja sitä kautta auttamaan joukkuettaansa parhaansa mukaan. Aikaa on kuitenkin vielä yksi erä, joten mitä vain voi tapahtua myös tässä taisteluparissa

3.Erä

00.01 olli & kuminalli asettuvat aloitukseen, josta olli napsii aloituksen Fantasialle.

00.35 *** 2-3 by kuminalli (Megaman) - kuminalli riistää keskialueella kiekon ensiksi, jonka jälkeen kuljettaa sen alueelle ja tarjoaa tutkaparilleen Megaman:lle, joka sitten syöttää vielä keskelle kuminalli:lle takaisin, josta hyökkääjä yllättää täysin Fantasian maalivahdin. Ensimmäistä kertaa ottelussa JäSy johtaa, mutta kysymys onkin että saako joukkue pidettyä johtonsa?

01.42 *** 2-4 by kuminalli (Alanko) - Alanko syöttää keskialueella kiekon kuminalli:lle, joka sitten kiepauttelee itsensä kaikkien Fantasia pelaajien ohitse ja vetäisee b-pisteen läheltä kiekon varmasti reppuun! Hattutemppu tulee myös tässä vaiheessa pelaajalle täyteen!

03.00 JäSy on iskenyt pari kirpaisevaa maalia Fantasian kannalta heti erän alkuun. Se on näyttänyt hieman vaikuttavan Fantasian peliin ja he tulevat nyt entistä agressiivisemmin päälle ja yrittävät maalia paikasta kuin paikasta. Profiiliaan juuri oikeassa paikassa nostanut kuminalli saa varmasti, mikäli ottelu JäSy:n voittoon päättyy, niin GM Salming:lta tuhannet kiitokset! Tällä hetkellä näyttää siltä että sarja menee kolmanteen ja ratkaisevaan otteluun!

03.48 *** 2-5 by kuminalli (Megaman) - Kyllä, nyt taisi tulla lopullinen niitti, kun kuminalli iskee neljännen maalinsa otteluun! Jälleen kerran hän sai Fantasian puolustuksen näyttämään pujottelukepeiltä, kun hän pääsi aivan vapaasti leikkaamaan keskelle ja siitä viimeistelemään ottelun kolmannen maalinsa.

05.00 Viimeinen minuutti starttaa ja nyt alkaa näyttämään vahvasti siltä, että ottelu on pelattu ja JäSy taistelee itsensä kolmanteen otteluun, jossa sitten ratkaistaan tämän lohkon toinen säälipoffien jatkoonmenijä.

05.23 *** 2-6 by kuminalli (Megaman) - Megaman pääsee kulmasta aivan vapaasti tulemaan Fantsujen alueelle, josta hän syöttää kiekon vielä läpiajoon menevälle kuminalli:lle, joka vie maalivahdin varmasti kahville ja iskee vielä yhden häkin otteluun!

Ottelu on saatu päätökseen! JäSy tuli ja hoiti loppujen lopuksi melko vakuuttavalla tavalla. 2-6 lukemat eivät todellakaan olleet sitä mitä viimeisen erän jälkeen olisin odottanut näkeväni!

Saves: 5-5

Poss: 42-57

Taisteluparimme summaus: boyka tuntui romahtavan totaalisesti viimeisessä erässä, niinkuin oikeastaan koko Fantasian joukkue. Tämän Salming kumppaneineen käytti satavarmasti hyväksi ja sen ja vei sarjan ratkaisevaan viimeiseen otteluun.