Kekkonen (E) 0+0=0 ±0
Lupaschuk 2+0=2 ±0
MuhQ (E) 0+2=2 ±0

Runkosarjan loppu häämöttää ja viimeisiä otteluita pelataan hyvällä tahdilla.

Voitolla Roikut etenevät suoraan playoffeihin kuuden parhaan joukkoon paremman maalieron turvin ohi Phoenix Risingin. Pacersilla ei panoksia ottelussa tiedetysti ole, mutta voivat kaunistella +/- tilastolukemiaan, ja valmistautua pian alkaviin karsintoihin, jos ja kun sinne ilmottautuvat.

<hr />

Noin puolet avauserästä pelattuna ja Gerber laukoo ottelun avausmaalin onnekkaan <span style="line-height:20.7999992370605px">pompun seurauksena</span><span style="line-height:1.6"> ja näin pacers siirtyy ottelussa 1-0 johtoon. Avauserä eteni muuten hallinnallisesti tasaisesti, eikä maalipaikoilla juuri herkuteltu vaan vähäiset vetopaikat syntyivät puolustavan joukkueen virheiden seurauksina.</span>

<hr />

<span style="line-height:1.6">Pacers puolustaa tiukasti eivätkä jakele roikuille vetopaikkoja joista voisivat Lupaschuk kumppaneineen iskeä ottelun tasoihin.</span>

<span style="line-height:1.6">Päätöserän ensimmäinen maali syntyy kuitenkin heti erän alussa kun roikkupuolustus jättävät Darren liian vapaaksi viiksien väliin, josta hän laukoo limpun varmasti verkon perukoille. Tämän jälkeen Pacersin puolustus alkoi hieman rakoilemaan heti seuraavasta hyökkäyksestä Lupaschuk pääsee niittaamaan Roikut maalin päähän, syöttäjänä MuhQ. Tästäkään maalista ei kauaa keretty kiekotella kun Lupaschuk tasoittaa ottelun ja kurottaa omansa lähemmäksi playoff-paikkaa.</span>

<hr />

<span style="line-height:1.6">Ottelun päätöserään lähdetään lukemista 2-2 ja odottaisin Roikkujen yrittävän vielä maalintekoa astetta kovemmalla hyökkäykspelillä. </span>

<span style="line-height:1.6">Erä jäi kuitenkin maalittomaksi ja ottelu päättyi tasatulokseen. Näin ollen Roikut ovat pisteen päässä playoff-paikasta ja Pacers otti maukkaan tasurin vaikka sijoutukseen se ei vaikuttanutkaan.</span>

Tuomari: Jakke
Lisätty: 19.10.2014 20:06