Instagram 0+0=0 ±0
Jakke 3+0=3 ±0
KARHU 0+3=3 ±0
tebs 0+1=1 ±0

Phoenix Risingin ja Jäädytettyjen Sydämien toinen taistelu alkaa heti edellisen perään. Edellinen peli päättyi (luultavasti) tasaisen kamppailun jälkeen 2-1 JäSyn voitoksi.

Pelistä voi odottaa puolustusvoittoista, paljon vastahyökkäyksiä ja vähän maaleja.

Parin katsojan tulosveto pelistä:

2-2

4-1

3-2

Ja näissä tunnelmissa lähdetään sitten seuraamaan peliä.

1. Erä

Ensimmäinen erä lähti käyntiin nallemiehen zippauksella Jakelle laitaan ja siitä nopea hyökkäys KARHUn kautta. Maalivahti ottaa helpon vedon kiinni.

1:30 Hyvä hyökkäys Phoenix Risingiltä, mutta eivät saa ripareistakaan sisään. JäSy rauhoittaa heittämällä pitkän.

2:42 1-0 by kuminalli (1+0) - Maalin edessä ruuhkaa eikä kukaan saa kiekkoa haltuun. Kaksi JäSyn pelaajaa rämpyttää vetoa ja jollain ilveellä kiekko pomppaa kahvilla olleen maalivahdin ohi verkkoon.

3:57 2-0 by Hannu_ (1+0) Alanko (0+1) Megaman (0+1) - Pitkän painostuksen päätteeksi Penis Risingin puolustus rakoilee pahasti ja Hannu_ pääsee helpon oloisesti vetämään suoraan syötöstä tyhjiin.

5:07 2-1 by Jakke (1+0) KARHU (0+1) - Hattu-Jakke rankaisee. Meni allekirjoittaneelta ohi, mutta oli varmasti todella hieno maali!

5:55 Erän vikoilla sekunneilla JäSy saa maalintekopaikan, mutta joko aika ehti loppua tai sitten maalivahti sai napattua kiekon.

Saves 6-3, poss 53-46.

Alku näytti erittäin paljon Phoenix Risingin peliltä, mutta JäSy pääsi hyvin erän puolessa välissä peliin mukaan ja eivät tuhlanneet paikkoja. Maaleja ensimmäisessä erässä saman verran kuin joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa ja jos sama peli jatkuu niin tästä pelistä voi hyvinkin tulla kiinnostava.

2. Erä

Jakke ja KARHU nappaa ensimmäisen aloituksen. Hyökkäys jää heti jumiin JäSyn siniviivalle ja päättyy nopeasti heidän puolustukseensa.

0:57 KARHUlle pelataan hyvä paikka maalin edustalle. Megaman(?) pääsee nappaamaan kiekon lavasta.

2:00 Teppo esittelee käsiänsä, syöttää Jakelle, joka totta kai menettää heti ja tästä 2vs1. Megaman pääsee laukomaan melko vapaasti, mutta ainakin 5m ohi.

3:19 2-2 by Jakke (2+0) KARHU (0+2) - KARHUn nopea autopassi laidasta Jakelle ja Jakke tasoittaa.

3:55 Meinaa tulla jo toinen maali putkeen Phoenixille tepon siniviivalämystä, KARHU estää nämä aikeet olemalla toinen veska.

4:30 Näytti jo, että JäSy olisi päässyt takaisin johtoon. He eivät vaan huomioineet, että teppo223 on käynyt mäkissä ja peittää vedon massallaan.

Saves 0-5, poss 43-56.

Salming totesi jo katsomossa, että peli näyttänyt olevan Phoenix Risingin hallussa siitä lähtien, kun JäSy pari maalia väsäsi. Toinen erä kyllä vahvasti vaikutti Phoenixin peliltä, joskin torjunnat väittää toista.

3. Erä

Heti erän alkuun teppo223 lähtee karkuun. Palaa yhen pitkän jälkeen takaisin.

2:15 JäSy 2vs1. Kuminalli koittaa syöttää Megamanilleteppo taas välissä.

2:33 3-2 by kuminalli (2+0) Hannu_ (1+1) - meni ohi... kaiketi passin katkon seurauksena vastahyökkäys.

3:39 Megaman ja kuminalli jälleen 2vs1 tilanteessa, kynää tepon ja one tiedossa - wristillä koittaa itse.

4:24 3-3 by Jakke (3+0) KARHU (0+3) teppo223 (0+1) - liikaa tapahtuu, menee kaikki ohi... Mutta varmaan on se, että hattu-Jakke tekee taas hatut!!

5:35 Phoenix koittaa ottaa johtoaseman. Nallemieheltä lähtee löysä laukaus, joka olisi kovempana vetona varmaan uponnutkin.

Saves 1-3, poss 45-54.

Kolmas erä jatkoi siitä mihin toinen päättyi. Melko pitkälti Phoenix Risingin hallinnassa ja JäSyltä muutama hyvä vastahyökkäys ja 2vs1 -tilanne. Peli päättyy kuitenkin tasuriin ja molemmat nappaa tärkeän pisteen kotio.

*** Jakke - hatut kertoo kaiken tämän miehen otteista.

** kuminalli - 2 maalia ja hyvää hyökkäyspeliä muutenkin. Hetkittäin näytti, että meinaa pinna palaa, kun höntyili sinne ja tänne, mutta muuten hyvin pelattu.

* KARHU - 3 syöttöpistettä. Hyvin pelasi Jakelle paikat.

Pahoittelen vielä loppuun, että raportti kuivahko ja varmasti tylsää luettavaa. Osasyynä se, etten osaa käyttää uutta editoria.