ZOO - Quebec NordiquesQuebec Nordiques 2-8

Famous (E) 0+2=2 +6
k65 (E) 4+2=6 +6
Peltonen 2+5=7 +6
Teemu 2+3=5 +6

Nautinnollista alkavaa viikkoa kaikille, ja ennen kaikkea TERRRRVETULOA seuraamaan B-lohkon kiihkeää kamppailua, jossa kotijoukkue ZOO lähtee hakemaan kauden toista voittoaan Quebec Nordiquesista. Quebec on pelannut erittäin vakuuttavan alkukauden ja joukkue löytyyki B-lohkon sijalta 3. Joukkueen parhaimpina pistemiehinä ovat Tandu (ZOO) ja Teemu (Quebec Nordiques). ZOOn edellinen kamppailu päättyi voitokkaasti Rowdy Rascalsseja vastaan puhtaasti 0-4, kun taasen Quebec joutui pettymään Rowdy Rascalsien viedessä pisteet lukemin 2-4. Joukkueet kohtasivat kautta edeltävissä karsinnoissa, jossa kotijoukkue ZOO oli parempi lukemin 2-1.

Joukkueet ovat juuri aloittamassa ottelua ja aloituskentälliset ovat seuraavat. ZOOlta jäälle astelee nelikko Datim-Datis-Nigri-wagner ja Quebec istuttaa jäälleen erittäin mielenkiintoisen kokoonpanon, joukkueesta löytyy kokemusta ja vahvaa taistelutahtoa: Teemu-Marquez-k65-Famous.

Erä 1/3:

00.00 Katsomo alkaa täyttyä pikku hiljaa, tällä hetkellä lehtereillä istuu 15 katsojaa. Nautinnollista kiekkoiltaa!
00.00 Aloitukseen astelevat herrat Nigri - Marquez
00.15 ZOO paitsio
00.24 Datis laukoo mutta ohi menee niin että heilahtaa!
00.55 Datiksella B-pisteen laukaus, mutta maalivahti kestää.
02.14 BOOOOOM! Teemu tykittää tarkasti ja ZOOn maalivahti on voimaton. Syöttäjiksi merkitään Marqueeeeez!
03.06 BOOOOOOOOOM! k65 laukoo erittäin napakan B-piste vedon ja ZOO on yllätetty toistamiseen. NYT HEREILLE SIKALAUMA!

04.06 Loistava maalinteko yritys ZOOlla, Famous pelastaa.
04.15 Datiksella jo hermostuneisuutta ilmassa.
04.28 Marquez yrittää päästä maalivahdin iholle, mutta tuomari reagoi tähän.
05.10 Marquez koittaa lisätä Quebecin johtoa mutta veto on luokatun ja maalivahti koppaa.
05.29 NYT PAMAHTAA! Nigriltä aivan käsittämättömän upea syöttö josta Datim pääsee iskemään kavennuksen.

Ensimmäinen erä taputeltu, tilastot kertovat seuraavaa:

Saves 6-3
Poss: 53-46

Ensimmäinen erä oli hiuksen hienosti kotijoukkueen, vahva alku näytti jo lupaavalta. Mutta lopulta vierasjoukkueen yskivä kone käynnistyi ja teki tarvittavat kaksi maalia. Erittäin kurinalaista puolustusta molemmilta. Varsinkin Famous pelasi erinomaisen erän pelastaen lukuisia varmalta näyttäneitä maalintekotilanteita.

Erä 2/3:

00.35 Erän ensimmäinen katko, ja pitkä kiekko.
00.47 Famoukselta hieno avaus yli kahden pelaajan, avaus kuitenkin Marquezin pohkeisiin.
01.10 Loistava paikka ZOOlla tasoittee peli, mutta ei maistu!
01.30 Pyörityksen päätteeksi Marquez menettää kiekon keskialueelle.
02.00 Quebecille 1v3 mutta wagner pelastaa!
02.08 BOOOOOOM! 1-3!! Hieman plörinäksi mennyt ylivoimahyökkäys päättyy kuitenkin iloisesti. k65 pamauttaa vastuttamattomasti kiekon ohi hölmistyneen ZOO vahdin!
03.14 Datim laukoo, suoraan veskarin logoon.
03.33 OIOIOIOIOIIIII, Teemu jakaa Marquezille joka pujottelee koko ZOOn puolustuksen läpi lopulta kuljettaen kiekon tyhjään ZOO maaliin! Kerrassaan upea maali!!!
04.27 Famous hoitaa jälleen likaiset työt ja vie kiekon Datikselta todella helposti.
04.47 Datis ja Datim 2v1! Datim laukoo ja maalivahti sylkee eteensä, Datiksella tyhjä maali.. MUTTA mies ei osu kiekkoon. VOI HYV??NEN AIKA!
05.30 Datiksella B-pisteen kuti joka on illan huonoin.

Toinenkin erä on saatu päätökseen ja tauolel siirrytään lukemissa 1-4! Tilastot ovat kuitenkin aivan muuta:

Saves: 1-6
Poss: 40-59

Erä 3/3:

00.59 k65 on zipata kiekon omaan maaliin! Tolpassa käy.
01.10 Tolpat kolisee myös toisessa päässä, ei maalia.
02.25 AIJAIJAIJAIII! Nyt naatitaan! Teemu jakaa vastustamattoman passin maalinkulmalle, josta k65 iskee illan kolmannen täysosuman!
04.07 Kyllä nyt laitetaan ZOOta halvalla! Teemu iskee helpohkolla laukauksella pelin jo lukemiin 1-6!
04.58 Nyt tämä lähtee jo täysin käsistä! Marquez pamauttaa pelin jo 1-7 ja ZOOn itseluottamus on täysin kadoksissa.
05.11 MUTTA MIT??S T??M?? ON??? Nigri ei ole vielä luovuttanut ja niittaa taululle lukemiksi 2-7!
05.32 Sieltä se tuli, viimeinen naula arkkuun! Peli on 2-8!

05.42 Ja päivän lammas löytyy ZOOlta, Nigriltä hajosi kasetti ja violenttia hakataan olan takaa!

Saimme todistaa tänää todella maalirikasta ottelua. ZOO aloitti ottelun todella vahvasti, mutta kiima katosi mystisesti ja Quebec käytti tämän tilanteen vahvasti hyödykseen!