Alkamassa erittäin mielenkiintoinen B-lohkon kamppailu, jossa SC Bern kohtaa kotonaan Quebec Nordiquesin, josta käytämme raportissa lyhennettä QN.
Bernin kokoonpano on erittäin vahva, Hazard,Kapanen,Groovy-Vaesk. QN aloittaa nelikolla Falco, Jusa_66, shed sekä k65.

Antaa poikien pelata
1. erä

1' QN aloittaa vahvasti ja Bernin on vaikea käynnistää peliä.
3' ottelun ensimmäinen vaaratilanne syntyy Kapasen keskityksestä johon Vaesk saa pään väliin, mutta pusku ohjautuu ohi maalin
4' Vaesk kirmaa läpiajoon, mutta vetää päin Quebec-veskaria. Toisessa päässä Falco pääsee kokeilemaan onneaan puolustajan jaloista, maalivahdilla ei ongelmia.
5' Ote siirtyy Bernille, Groovy koittaa kaukaa ilman tulosta.
6' QN siirtyy ottelussa johtoon, kun Falco riistää kulmassa kiekon Kapaselta ja syöttää maalin eteen Jusakuuskutoselle.

Ensimmäisessä erässä Bern oli hallitsevampi osapuoli prässäten kovaa Quebecin puolustusta, josta he riistivät kiekon usein. Tilanteita syntyi kuitenkin harvoin.

2. erä

7' Kapanen menettää kiekon omalla alueella ja Jusa_66 tällää kiekon kohti maalia, mutta maalivahti torjuu.
8' Vaeskin riistosta meinaa syntyä vaarapaikka, kun Kapanen odottaa syöttöä maalilla, autopassi menee harmiksi väärälle.
9' Bern tasoittaa ottelun kun Groovy vetää ahtaasta paikasta yllättäen ja maalivahti sylkee kiekon eteensä, josta Kapanen kuljettaa sen tyhjään rysään.

Toisessa erässä hallinta siirtyi Quebecille, vetoja ei vain saatu perille. Viimeiseen erään pääsemme kutkuttavassa tasatilanteessa.

3. erä

13' Jusa pelaa shedille avopaikan, joka yrittää ranteella ratkaisua moken ollessa kuitenkin hyvin hereillä.
14' Groovy pääsee vetämään B-pisteeltä, hyvä yritys ei tuota maalia. Toisessa päässä Jusa_66 on nousemassa ottelun sankariksi vetämällä kiekon etukulmasta yllättävästi ohi maalivahdin. 1-2.
15' Groovy ryöstää kiekon hyökkäysalueella ja yrittää "novimaalia", kiekko kuitenkin maalivahdin kautta tolppaan ja pois vaara-alueelta.
17' Bernin hyökkäyksissä hieman yliyrittämistä ja tulosta ei synny toivotulla tavalla.
18' Puoliminuuttia jäljellä ja Falco kirmaa puolittaiseen läpiajoon, vetää kuitenkin ohi maalin, hetkeä myöhemmin QN sulkee.

Ottelu päättyy Quebecin kauden toiseen voittoonsa. Näin ollen SC Bern aloittaa kautensa tappiolla. Ottelun ratkaisu löytyi luultavasti QN:n erittäin kurinalaisesta puolustuspelistä.

*** k65 - ajokoiramaista puolustuspään dominointia.
** Jusa_66 - Oli ajokoiramaisesti oikeassa paikassa ja teki tarvittavat maalit.
* Vaesk - ajokoiramainen työmoraali molempiin suuntiin ei tuottanut tänään tulosta.

Tuomari: ORGASMI
Lisätty: 26.08.2014 22:52