Quebec NordiquesQuebec Nordiques - Urban GroundsUrban Grounds 1-1

Albatraoz (E) 0+0=0 ±0
napsu 1+0=1 ±0
pentu (E) 0+0=0 ±0
snoopdogg 0+0=0 ±0

Alkamassa siis tilastojen perusteella tiukka ottelu. Quebecillä viidestä ottelusta neljä täyttä pottia, kun taas UG:lla viidestä ottelusta kolme voittoa. Let's see mitä käy..

1erä

0:15 urbanit hädässä omassa päässä.. icing
0:40 urbaneilta jälleen icing, avauspelissä pientä hakemista näin alkuun
1:50 marquez hyvillä vetomestoilla, eeeeih!
Quebecillä hyvännäkönen paine!
2:40 Chandler säätää viivassa ja ei saa pidettyä sisällä, paitsio..

Ensimmäinen erä maaliton. Quebecillä kiekko liikkuu hienosti, mutta viimeinen silaus puuttuu ja UG saa selvitettyä. UG paikat koostui lähinnä nopeista vastahyökkäyksistä, tuloksettomana. Viimeisillä sekunneilla tolpat helisi ja QN puolustus hoitaa tilanteen.

poss: 55-44
saves: 3-3

2erä

0:12 1-0 Marquez (ekki, shed) Ekki valuu kentän läpi ja syöttää Marquezille, joka sivaltaa kiekon alapesään.

0:44 1-1 UG pääsee peliin mukaan nopealla maalilla. napsu sooloaa kiekon kuljettamalla verkon perukoille.. Ei syöttäjiä.

2:40 UG:lla loistava paikka maalintekosektorilta, mutta maalivahdilta loistava torjunta.
5:45 UG:n maali lähellä.

poss: 54-45
saves: 2-2

3erä

Sitten viimeisen erän kimppuun. shedillä toisen erän viimeisillä sekunneilla pientä kädentärinää ja peli ei tahdo käynnistyä, josta UG meinasi rokottaa. Onnekkaasti siis peli vielä 1-1.

1:45 QN rakentaa hienosti vetomestan viivan kautta, mutta veto harmillisesti logoon.
5:30 Chandler pelastaa tyhjästä maalista kiekon omille.

poss: 60-39
saves: 1-4

Peli päättyy 1-1 ja kumpikin kahmaisee yhden pisteen joukkueelleen. Hieno matsi. Vaiheittain kummankin hallintaa, mutta puolustus piti maalimäärän vähäisenä. Kaikenkaikkiaan tiukka matsi.

3 tähteä Marquez hyvää pelinrakentamista ja 1+0!

Ei muita tähtiä..
Tuomari: Donnel
Lisätty: 11.08.2014 22:45
Viimeisimmät kohtaamiset
joukkueet tulos tuomari aika
Quebec NordiquesQuebec Nordiques vs. Urban GroundsUrban Grounds 1 - 1 Donnel 11.08.2014 22:45