Team Element - Outer ContinentOuter Continent 0-2

Donny (E) 1+0=1 +2
idefix (E) 1+0=1 +2
Saprykin 0+2=2 +2
Tedy (E) 0+1=1 +2

Alkamassa on karsintaottelu jossa vastakkain asettuvat Team Element ja Outer Continent. Team Element on aloittanut karsinnat vahvasti kolmella pelillä, joista taskuun on tarttunut 2 voittoa ja 1 tasapeli. OC:n karsinnat ovat puolestaan alkaneet kahdella tappiolla, joten joukkue lähtee varmasti hakemaan tästä uutta käännettä joukkueen peliin!

Annetaan pelaajien näyttää kuinka tässä pelissä käy, vuorossa siis ensimmäinen erä.

1.Erä

00.01 Ottelu alkaa ja Element nappaa itselleen aloituksen!

03.00 Hiljaista on ollut, eikä kummallakaan joukkueella ole ollut kunnon maalinteko paikkaa. Peliä on tähän mennessä menty päästä päähän ja rauhattomuus on aistittavissa molempien joukkueiden pelistä!

Ensimmäinen erä on saatu taputeltua ja peli on tähän mennessä ollut vain yhtä kissa ja hiiri leikkiä. Jo pelkästään runsaan katsojamäärän takia toivoisi, että toisessa erässä peliin saataisiin hieman ideaa ja joukkueet alkaisivat heilutella maaliverkkoja!

saves: 3-4

poss: 43-56

2.Erä

00.01 Team Element vaihtaa örö:n tilalle M.Satan:in kentälle. Team Element napsii myös toisen aloituksen nimiinsä!

01.20 OC pääsee 2vs1, josta Donny lataa b-pisteen kohdalta kohti takanurkkaa! JA SIELL..... Oma pelaaja Youna kerkeää juuri väliin, ennenkuin kiekko maaliin menee. Tilanne säilyy siis 0-0.

03.40 Pienen sähellyksen jälkeen Team Elementille on avautua paikka, josta Rose pääsee siniviivalta vetäisemään kohti maalivahtia ja muutaman kimmokkeen kautta se lopulta kimpoaa maalivahdin hyppysiin. Ei siis tästäkään tilanteesta mitään vaarallista.

Toinenkin erä on saatu päätökseen ja lukemat taululla osoittavat yhä tylsää 0-0. Tässä erässä hallinta siirtyi kuitenkin hieman Team Elementille ja heillä alkoi peli jo hivenen näyttää siltä että kohta maali saatettaisiin nähdä, mutta erä vain valitettavasti loppui kesken.

saves: 3-5

poss: 54-45

3.Erä

00.01 Pienten viivästelyjen jälkeen saadaan kolmaskin erä käyntiin! Tällä kertaa OC vie aloituksen nimiinsä.

01.00 0-1 Donny (Youna) OTTELUN ENSIMMÄINEN MAALI ON NÄHTY JA SEN JÄRJESTÄÄ OUTER CONTINENT! PIENTÄ KIKKAILUA YOUNA:lta ja DONNY:ltä, JOSTA SITTEN Donny TEKEE PELIN ENSIMMÄISEN HÄKIN!

03.00 Outer Continent:in maalin jälkeen hallinta ja painostus on siirtynyt Team Element:lle, joka yrittää kiivasti nyt nousta pelissä tasoihin, mutta OC:n tiukka puolustus on saanut pidettyä yritykset kurissa!

04.35 Donny ja Youna 2vs1, mutta tämä tilanne lässähtää kasaan ennenkuin kumpikaan joukkueista on kerennyt kissaa sanoa.

05.23 0-2 Idefix (Youna, Tedy) Element ottaa maalivahdin pois ja OC:n riistettyä kiekon, pääsee idefix laittamaan laatan suoraan tyhjään maaliin!

Ottelu on saatu päätökseen! Kolmannessa erässä OC teki tarvittavat maalit ja hoiti karsintojen ensimmäisen voiton ja aiheutti vuorostaan Team Element:lle ensimmäisen tappion karsinnoissa!