Elmira JackalsElmira Jackals - CaribbeanCaribbean 1-1

maiq (E) 1+0=1 ±0
vesisika 0+1=1 ±0
Virkiä (E) 0+0=0 ±0

1. erä:

1-0 Hollow (tomb-Vesa) - tomb lätyttää hollowin karkuun, neppi eteen, maalivahti väistyy ja hollow kuskaa läpäristä
kiekon tyhjään börssiin

3 minuutin huituvilla Hollow-Vesa -kaksikko syöttelee puolustuksen ulapalle, mutta vesa ei onnistu viimeistelemään
vapaasta vetopaikasta. Hollow antaa Vesan kuulla kunniansa varmasti tästä hyvästä

5min paikkeilla jälleen elmira pyörittää alueella, tomb unohtuu aivan vapaaksi viiksien väliin mutta syöttö
lähtee karmeasti harhaan

erän loppuun tomb hakee vielä keskitystä Vesalle ristikulmasta. Yllätys yllätys että keskitys epäonnistuu

2. erä:

00:10 1-1 maiq (Flock) - pzn:ltä ryöstetään kiekko tylysti alimpana, pzn:n soittaessa numeroon 10022 maiq iskee
rannarilla kiekon häkkiin ja juuri ennen maalia Flock huutaa syötön itelleen

tomb avaa pitkän kahdesti putkeen, ja sanoo vielä olevansa hyvä uusimmassa CS GO:ssa. Väitteet voidaan helposti
kyseenalaistaa

2v1 tilanne elmiralle, hollow ahnehtii tylysti vetäen Itäluoma BROTHAZZin Tenkratin kaimaa muniittiksille

Hollow vetää jälleen Itäluomaa päin, tällä kertaa raiq saa ottaa damagea

ja Hollow jälleen runnoo suoraan caribbeanin sumppuun

2sek erää jäljellä ja elmiralle pitkä, aloituksessa flock ja vesa...

...vesa klaaraa ja erä oli siinä

erätauolla Caribbeanin fanit myhäilevät ihmeissään, miksi Tenkratin kaima puolustaa ja Djangon kaima hyökkää.

3. erä:

Caribbean taistelee tosissaan elintärkeistä vieraspisteistä, toisin Elmira joka pitää Hollowia kentällä tunkeilemassa läpi Caribbeanin sumpun. Huhut kertovat, että Elmira Jackals sai 70 pelimerkin sakon Eliittiliigan johtokunnalta Hollowin riehuessa ottelun jälkeen Elmiran fanikatsomossa repien tuoleja ja hajottaen aitioiden ovia.

puolisen minuuttia pelattu ja maiq kynäilee itsensä keskelle vetopaikalle ja säästää tombin hiiren vetäen avoimesta paikasta vaatimattomat 7 metriä ohi ja vielä uudelleenkin puolentoista minuutin kohdilla rannatessaan suoraan moken patjoihin. elmira lähtee tästä oivallisesti vastaan ja Hollowille vetopaikka ja vihainen kuti lähteekin vaan moke nappaa tämän luistimensa terällä ja ohjaa kiekon ristikulmaan. Tästä seuraa melkonen havaiji-kiekko, josta Vesa pääseekin yllättäen avopaikalle mutta vetää nihkeästi ohi eturunkkauksen.

ja Hollow ahnehtii karvatessaan kiekon 2v1 tilanne ja virg:tä päin ja jälleen elmiralle 2v1 mistä hollow ahnehtii
ja Flock korjaa kiekkoja hienosti talteen

4min kohdalla tombilla vapaa väylä tomb kuitenkin vetää avopaikasta kiekon patrickforsbackamaisesti suoraan
ristikulmaan

ja viimeisellä minuutilla Elmira syöttelee loistavasti tombille aivan avoimen paikan viiksien väliin ja tomb lämää jälleen uskomattoman korkean viuhuvan vihaisen vedon vain 4 metriä ohi caribbean-maalin

caribbean korjaa ottelusta elintärkeän vieraspisteen vaikka Elmiralla oli mahdollisuudet ties millaiseen metsästykseen.