Phoenix RisingPhoenix Rising - Rowdy RascalsRowdy Rascals 4-4

Anette (E) 2+1=3 ±0
Duna (E) 2+1=3 ±0
Rowdy (E) 0+2=2 ±0
Wyp (E) 0+3=3 ±0

Ennakolta tiukka kamppailu odotettavissa! Kummatkin nousivat karsinnoista tälle kaudelle, <span style="color: #ff6600;">Phoenix Rising</span> dominoi omassa karsintalohkossa ja <span style="color: #008000;">Rowdy Rascals</span> pääsi viimeisenä jatkoon omassa lohkossa. Tällä kaudella kummallakin alla 9 peliä, PHR:llä pisteitä 10 ja RR:llä 9. Tilastollisesti myöskin hyvin tasaista. Maaliero Phoenixillä hiukan plussalla ja Rowdyilla yhden pakkasella. Phoenixillä kuitenkin on yksi maalitykki, GAYmajava, pelikiellon vuoksi sivussa. Pystyvätkö hardy ja Jakke paikkaamaan aukon?

<DeYass> tää nyt o selg 1-6

Lähdetään sitten seuraamaan peliä!

ER?? 1:

<span style="color: #ff0000;">Maaliton</span>

Tiukkaa vääntöä päästä päähän. Phoenixin maalivahdilla hitusen enemmän töitä. Hallinta kutakuinkin tasan. Molemmilla joukkueilla hyviä paikkoja, mutta muuten peli näytti kummaltakin hieman olevan hakusessa. Duna oli aktiivisin yrittäjä muutamalla b-pistelaukauksella.

ER?? 2:

<span style="color: #008000;">0:32 0-1 by Anette (Wyp, Rowdy) <span style="color: #000000;">Anette pyörii, pyörii ja pyörii, lopulta jakaa kiekon viivaan, josta Wyp syöttää Rowdylle ja tämä takaisin Anetelle maalin eteen. Komea viimeistely kuljettamalla maaliin!</span></span>

<span style="color: #008000;">1:40 0-2 by Duna (Anette, Wyp) <span style="color: #000000;">Siististi rakennettu tilanne ja Duna laukoo maalin!</span></span>

<span style="color: #008000;">1:46 0-3 by Duna (Wyp) </span>

<span style="color: #008000;">2:10 0-4 by Anette (Duna, Rowdy)</span>

<span style="color: #008000;"><span style="color: #ff6600;">5:15 1-4 by hardy (Jakke)</span> </span><span style="color: #000000;">hardy heiluttaa lapaa tiukkaan tahtin ja lopulta saa harhautettua Rowdyjen puolustuksen kahville. Lopuksi helppo työ kuljettaa etukulmaan maalivahdinkin ollessa täysin sekaisin.</span>

<span style="color: #ff6600;">5:57 2-4 by hardy (Jakke, Begu)</span>

<span style="color: #000000;">Phoenixille erän alkuun erittäin synkät minuutit. Rowdyt paiskoo neljä maalia alle kahteen minuuttiin. Ottelu näytti jo olevan käytännössä ohi. Erän loppuun Phoenix kuitenkin pääsi vielä mukaan peliin hardyn kahdella maalilla.</span>

<span style="color: #000000;">ER?? 3:</span>

<span style="color: #ff6600;">2:48 3-4 by Jakke (hardy, GAYsiili)</span>

<span style="color: #ff6600;">3:05 4-4 by hardy (Begu, Jakke)</span>

<span style="color: #000000;">Phoenix pääsi tasoittamaan pelin kahdella salamamaalilla viimeisessä erässä ja näihin numeroihin ottelu myös päättyi. Rowdyt onnistuivat käsittämättömästi menettämään neljän maalin johdon. Lohdutukseksi kuitenkin edes yksi aina niin tärkeä piste kotiin vietäväksi. Lopputulos kuitenki alkuun ennakoidun mukainen. Tasapeli oli erittäin odotettavissa.</span>

<span style="color: #008000;"><span style="color: #000000;">***</span> Anette, oli avainpelaaja joukkueen tehohetkellä toisessa erässä. Alusti yhden ja teki itse kaksi täysosumaa.</span>

<span style="color: #ff6600;"><span style="color: #000000;">**</span> hardy, hattutemppu ja syöttö päälle. Oli joukkueensa pirtein pelaaja ja toi tärkeän pisteen joukkueelle neljän maalin takaa-ajoasemasta.</span>

<span style="color: #000000;">*</span><span style="color: #ff6600;"> Jakke, alusti kolme maalia joukkueelleen ja sen lisäksi sai vielä tehtyä itsekin yhden. Hienoja syöttöjä ja pelinluku toimii.</span>

Tuomari: Blitzen
Lisätty: 08.12.2013 20:13