anvil (E) 0+1=1 ±0
jambo (E) 1+0=1 ±0
juku (E) 0+2=2 ±0
viiksekäs (E) 2+1=3 ±0

Väkeä alkaa pikkuhiljaa tulemaan katsomoon(3katsojaa juuri nyt), kun Boston kohtaa Patriotsin. Nopealla vilkaisulla patut ovat pelanneet kauden alun ihan mukiin menevästi, kun taas mestariehdokas  Bostonilla(humblen mukaan) on ollut vähän vaikeampaa. Kuitenkin pelistä voi hyvinkin tulla tasaväkinen mittelö, missä aikoo huhujen mukaan iskeä neljä kaappia. Saa nähdä miten ylimielisyys kostautuu nuorelle kaverille.

Erä 1.

Peli alkaa mukavasti KUGIn lagaillessa.

01:17 Chrysler ajaa maalille röyhkeästi, mutta tuloksena violentit.

4:46 anvil heittää lätyn maalille, mutta juku kuljettaa veskalle

5:28 Junttila katkoo hyvin patujen avauksen siniviivan tuntumassa, mutta ampuu lopulta päin pakkia.

Erä oli aika paljon päästä päähän menemistä, tosin patut saivat pari hyvää pyöritystä Bostonin päätyyn. Neljän maalin Junttilalla alkaa tätä tahtia tulemaan kiire päästäkseen tavoitteeseen.

Boston saves 3,  poss 38%

Patriots saves 5, poss 61%

Erä 2.

1:25 juku heittää lättyä kohti maalia, mutta mokke kerkeää katkasta ennen anvilia.

2:00 Junttila laittaa hyvän kudin maalille, josta maalivahti antaa riparit ja Chrysler pääsee maalipaikalle-> TOLPPA

3:21 Chrysler karvaa hyvin kiekon hyökkäysalueella, laittaa Junttilalle joka ampuu ja veska tiputtaa riparit Chryslerin lapaan josta ei enää voi erehtyä 1-0 by Chrysler (1+0) Junttila (0+1)'

4:04 Patut tasoittaa, maali meni multa täysin ohi 1-1 by viiksekäs (1+0) anvil (0+1) juku (0+1)

5:00 Junttila heittää yvän poikittais syötön Chryslerille, mutta anvil kerkee pelastaa

5:18 2-1 by KUGI (1+0) Junttila (0+2) humble (0+1)

Boston otti ehkä hieman peliä haltuun, mutta ei mitään dominointia ollut näkyvissä. humble hoiti muutaman pahan paikan omalla alueella, joten Boston pääsee johtoasemassa viimeiseen erään.

Boston saves 3, poss 51%

Patriots saves 4, poss 48%

Kolmannessa erässä patujen pitää alkaa laittamaan kiekkoa reppuun ja pitää bostonin kaverit kurissa. Mitään ei olla tässä vaiheessa ratkastu, katsotaan kumpi hyödyntää paikat paremmin. Junttilalla on enään 4maalia tavoitteeseen, kiire alkaa olemaan.

Erä 3.

00:24 3-1 Chrysler (2+0) Junttila (0+3) Junttila katkasee hienosti avauksen keskialuueella, passaa laitaan chryslerille joka upottaa b-pisteeltä takatolpan kautta

3-2 by viiksekäs (2+0) Kulmasta tulee hieno tarjoilu maalille, josta viiksekäs saa kuljettaa tyhjiin. Kiekko.tk ei halunnut maaliin syöttäjää

1:45 Junttila laukoo b-pisteeltä, riparit tippuvat Chryslerille, mutta puolustus kerkeää viime hetkellä eteen.

Patuilla jo kolme tolppaa tähän erään, nyt pitäis saada jo maaliin asti kiekko

3-3 by jambo (1+0) viiksekäs (2+1) juku (0+2) Sieltä se tulee, hienon kuvion päätteeksi jambo päättää iskeä moken puikoista pelin tasoihin. Bostonin puolustus oli hieman jälessä.

4:05 Patuille aukeaa 2vs1-hyökkäys jossa juku syöttää anvilin vapaaseen paikkaan, mutta anvil päättää testata moken panssarin pitävyyttä

4:47 Junttila menettää pahasti kiekon hyökkäysalueella, anvil pääsee vapaasti laukomaan mutta veto viuhuu ohi

5:50 Bostonille paha pitkä kiekko viime hetkillä, mutta aloitus hoidetaan ja peli päättyy tasan.

Boston saves 6, poss 40%

Patriots saves 3, poss 59%

Patriots sai kuin saikin pelin tasoihin, vaikka Bostonilla oli jo kahden maalin etu. Peli aaltoili aikalailla koko pelin päästä päähän, vaikka viimisessä erässä patut saivat possin selvästi itselleen.

*** Junttila

** viiksekäs

*humble

Pelaajahaastattelussa Junttila:

Miltä peli tuntui, saitteko sitä mitä lähditte tavoittelemaan vai jäikö tasapelistä paha maku? - Hiukan jäi paska maku suuhun, voittoa tietenkin lähdettiin tavoittelemaan. Näin henkilökohtaisesti olisi ollut hyvä maksaa patuille potut pottuina kun liigakarsuissa(juvella) hävittiin heille. Ja olihan siinä paikat ratkaista mm. one 3-2 tilanteessa. Itselläkin oli maalipaikkoja, mutta sihti ei tänään ollut kunnossa.

Et onnistunut lupaamassasi neljässä(4) maalissa, mutta nakutit 3syöttöä. Jäikö hampaankoloon kun et onnistunut auttamaan joukkuetta maalien merkeissä?
-
Harmittaa tottakai, kun hukattu one ja muutama muukin paikka oli iskeä kiekko reppuun.  Mutta kuten sanoin, sihti oli tänään hukassa, mutta 3passia hiukan tyydyttää. Mutta ei tässä henk.kohtasista pisteistä pelata, vaan joukkueen plakkariin niitä pisteitä kerätään.

Mitä mieltä olit pelistä kokonaisuutena? Näyttääkö tulevaisuus valoisalta vai onko vielä paljon parannettavaa joukkueena?

-Alku oli aika heikkoa, mutta onneksi ei kaverikaan ollut alusta asti parhaimmillaan. Toiseen erään paransimme peliä ja saatiin jokunen maalikin tehtyä. Kolmas erä oli aikalailla samaa tasoa kuin toinen erä, mutta hiukan harmittaa hukatut johtoasemat, kun lähdimme liian ahneesti hakemaan lisämaaleja kun olisi pitänyt pelata varmemmin puolustussuuntaan. Taas kävi samalla tavalla kuin Obsessiveja vastaan, mutta kynsin hampain taistellaan poffipaikasta tiukassa sarjassa.

Kiitokset Junttilalle haastattelusta, ja sorit kun otteluraportti hieman viivästy.

Tuomari: lätty
Lisätty: 03.12.2013 00:04