Hesojen jokeroiden lehdistötiedotus

Artikkeli

Stadin jokerinhot taas porskuttaa ykkösdivarissa yhden välikauden jälkeen. Kaudella 3/21 noustiin vaikean alkukauden jälkeen pudotuspeleihin, mutta puolivälierissä Frölunda oli suvereenisti parempi ja lähdettiin laulukuoroon. Kaudelle 1/22 ei lähdetty, kun allekirjoittanut oli keskellä Pohjanmerta ja GM-naniakaan ei ollut vielä kaivettu naftaliinista.

Divariin lähdettiin hakemaan vauhtia karsintojen kautta ja sieltä tulikin aikamoinen jymypaukku, kun ei pelkästään päästy ykköseen, vaan saavutettiin lohkovoitto! Toki voitto oli niukka tasapistein Alanahkan kanssa, mutta vieläkin korvissani kaikuu vanilin huuto: ”Nyt tuli iso JYTKY!”

Kauden alla Jokerit ovat kohdanneet lukuisia ongelmia, joista päällimmäisinä ehkä jönssin pääsy turvallisesti hallille tai Maun rintaliivit. Niistä lisää tuonnempana, mutta ensin julkaistaan joukkueen ketjukoostumukset.


Ykkösketju: nani, Compi

Kakkosvitja: Puhdas, set

Jarru: Daasaman, jässikkä (C)

Pakkiparit:

1. Lima, vanil

2. Mau, jönssi

3. Thomas73, hemuli

Joukkueen uusi GM, nani, oli pelaajahankintojen suhteen erittäin aktiivinen offseasonilla ja näin koutsin ja hengellisen johtajan perspektiivistä oli upeaa kokea se ongelma, että mihinkäs vittuun minä nämä kaikki pelinappulat laitan. Juuri, kun sain näiden ketjukoostumusten kemiat tarkkaan analysoitua ja Archuletan kliinisten kokeiden tulokset jiiriin, niin GM-nani sai tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä - set vaihtui Juluman käytettyihin boksereihin. Kokoonpanot menee siis uusiksi vielä.

Kokoonpanolliset ongelmat ovat silti aika snadeja töyssyjä jokeripolulla verrattuna kakkospakkiparin ongelmiin. Mistään ei vieläkään ole löytynyt Maulle sopivia rintsikoita ja jönssin henki on uhattuna joka ikinen päivä (Seattle Roosters). Minä, itse jässikkä, joudun joka päivä koemaistamaan jönssin jokaisen sandelspurkin mahdollisen myrkytysvaaran takia. Tämä haittaa jönnin verran normaali elämää ja e-urheilua. Toki yleensä otan sen pari ennen peliä, mutta häiritseehän se kuitenkin nestetankkausta. Lisäongelmia tuovat Kanesten Compin ailahteleva keskiympyrätreffien järjestely muiden soitellessa päätypleksejä ja GM ”loho” nanin otteet.

Kauden tavoitteeksi asetan Helsingin Jokereille pudotuspeleihin pääsyn. Todennäköisesti pudotuspeliviivan taistelu käydään hyvin pienillä pistemarginaaleilla.

-jässikkä

Tietoja
Kirjoittanut: kariG
Julkaistu: 23.03.2022 03:22
Luettu: 467 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.