Superliigan kausiennakko 2/2022

Artikkeli

 

Uusi kausi on jälleen täällä ja Superliiga täyttää siinä mielessä tämän kauden osalta pyöreitä vuosia, kun tämä on kymmenes liigakausi Kiekkoliigan ja Superliigan yhdistymisen jälkeen. Sen lisäksi pudotuspelit osoittuvat sellaiselle ajanjaksolle, että aikaisimmassa vaiheessa putoavat pääsevät nauttimaan kesälomaansa keväällä ja odottamaan kesän helteitä, kun taas mitalijoukkueet pääsevät lopettamaan kautensa kesäkuussa ja juhlimaan mitaleitaan kesäisessä auringossa. Tsemppiä kaikille tulevaan kauteen! 

-

Karsinnoista liigaan nousseet joukkueet

Viime kauden finalistien Canucksien lopettaessa sekä HIFK:n jänistäessä suoria nousijoita ei ollut vaan liigapaikasta karsintojen kautta lähtivät taistelemaan Frölunda, HC Tyrmäys, Kaatopaikka, The Unit, Blackhearts, HC Oilers, Manhattan sekä Tissipojut. Liigapaikan näistä joukkueista lunastivat Frölunda, Kaatopaikka, The Unit, Blackhearts sekä Manhattan. Näistä viidestä joukkueesta liigassa aiemmin on nähty Kaatopaikka (PeteAcademy) sekä Manhattan. Frölunda, The Unit sekä Blackhearts puolestaan ovat debytanttijoukkueita, jälkimmäisestä löytyy kylläkin hyvin paljon viimekauden Kuolemasta hankittuja pelaajia. 

Kaatopaikka herätti edellisellä kaudella paljon pahennusta, kun leikki jätettiin kesken kun menestystä ei tullutkaan. HMV-statuksen joukkueella on nyt kasvojenpesun sekä näytönpaikka, että pallit on kasvatettu välikauden aikana. Frölunda puolestaan on vakiomenestyjä divarin puolella, vaikkakin finaaleihin asti joukkue ei divarissa ollekaan päässyt niin pronssimitaleita on kerääntynyt kaksi kappaletta. Ensimmäinen kausi liigassa tuo todennäköisesti mukanaan omat haasteensa, kuten hyvin monella muullakin nousijajoukkueella. Joukkueen pelitapa kuitenkin tulee varmasti aiheuttamaan kovemmillekkin joukkueille harmaita hiuksia eikä pisteitä ainakaan liian helpolla irtoa. Joukkueen pelaajistosta kannattaa ainakin ottaa kaksi pelaajaa seurantaan, jotka ovat Mozjakin sekä naabi, joista jälkimmäinen on itseasiassa tuore 1vs1-Cup 2022 finalisti vaikkakin tässä sarjassa Superliigan hallitseva mestari Anaking veti pidemmän korren. The Unit on varmasti jokaiselle nykykiekkoilijalle tuttu joukkue etenkin 3vs3-harjoitusotteluiden merkeistä, mutta tämä tuokin esille suurimman kysymysmerkin joukkueen suhteen. The Unit on satunnaisesti pyörinyt mukana Superliigassa, joista kaksi viimeisintä visiittiä divarin puolella kohtalaisella menestyksellä. Joukkueen pelihistoria kuitenkin painottuu erittäin paljon 3vs3-otteluihin eikä liigakokoonpanossa olevalla pelaajistolla loppujen lopuksi ole kovinkaan paljon kokemusta yhdessä 4vs4-otteluista. Lunasti paikkansa kuitenkin liigakarsinnoista aivan oikeutetusti, joten annetaan joukkueelle tilaisuus näyttää, että onko joukkueessa ainesta liigatason joukkueeksi. Blackhearts on jokseenkin nopealla aikataululla kasattu joukkue, mutta erittäin mielenkiintoinen sellainen. Liigakarsinnoissa jo vahvaa tekemistä ja ainoat tappiot kärsittiin moninkertaista mestaria Manhattania vastaan. Erittäin värikäs joukkue, johon on hankittu viimekauden kuolemasta kolmikko Falco - perälä - Teemu, joista kaksi jälkimmäistä tosin käsittääkseni jäämässä hieman karsitulle peliajalle. Esitti tosiaan jo karsinnoissa erittäin vahvaa sekä laadukasta tekemistä ja pelaajistosta on pakko nostaa esiin nimimerkki paju, joka väläytteli hienoa osaamista monessakin ottelussa. Allekirjoittanut uskaltaisi jopa tässä vaiheessa jo nostaa tämän joukkueen pudotuspelijoukkueeksi tai vähintään kauden yllättäjäjoukkueeksi. Pudotuspelipaikka ei kylläkään tule todellakaan ilmaiseksi tule irtoamaan, mutta jos sama tekeminen jatkuu, kuin karsinnoissa ja kauden myötä tapahtuvan kehityksen saattelemana on pudotuspelipaikka todellakin realistinen. Manhattan puolestaan on liigan moninkertainen mestari sekä kestomenestyjä niin Kiekkoliigassa, kuin Superliigassa. Vaikkakin karsintojen kautta liigapaikka lunastettiin niin tullaan joukkue asettamaan suoraan yhdeksi ennakkosuosikiksi.

-

Tulevan kauden ennakkosuosikit sekä haastajat

Tulevan kauden ennakkosuosikit ovat Oklahoma City Thunder, PePo sekä Manhattan. Tiukan haasteen heille asettavat Seattle Roosters sekä Viimeiset Hitaat. Ennakkosuosikkitriosta erityisesti OKC on panostanut tulevaan kauteen todella runsaalla kädellä. Viimekauden pronssimitalisti joukkueen kokoonpano oli jo ennastaan kovassa kuosissa ja nyt lisänä hyökkäykseen on hankittu miktok sekä puolustukseen Archuleta. Mestaruutta joukkue lähtee varmasti tavoittelemaan eikä tällä materiaalilla mitään muuta pitäisi edes miettiäkkään. Viimekauden mestarijoukkue PePo puolestaan lähteen tähän kauteen identtisellä kokoonpanolla kuin viimekaudella ja on myös tälläkin kaudella yksi ennakkosuosikeista. Vaikkakin OKC:n sekä Manhattanin pelaajamateriaali onkin aavistuksen ehkä paperilla edellä niin on PePo kuitenkin äärimmäisen yhtenäinen joukkue, jonka myötä he hallitsevan mestarin titteliä hallussaan pitääkin. Manhattan palaa liigaan yhden kauden mittaiselta tauoltaan, edellinen kausi liigassa päättyi hävittyyn pronssiotteluun, mutta tällöin joukkueesta puuttui yksi erityisen olennainen osa Manhattania, nimittäin laspa joka on ollut pelikiellossa Marraskuusta 2020 lähtien. Joukkue suoriutui liigakarsinnoista puhtaalla pelillä vaikkakin yksi voitoista tuli vasta jatkoajalla. Joukkueen ydinrunko on pysynyt samana, kuin aina ennenkin ja joukkueen tasosta kertoo paljonkin se, että jopa Etelän tasoinen pelaaja nauttii varapelaajan roolista. Ainoa muutos joukkueen kokoonpanossa on se, että mentaalivalmentajan rooliin on offseasonilla hankittu Bein.

 

Näiden ennakkosuosikkien suurimmat haastajat tulevat olemaan Seattle Roosters sekä Viimeiset Hitaat. Seattle Roosters on jo pitkään vakiinnuttanut asemaansa Superliigan kärkijoukkueiden seassa, mutta vaikka runkosarjassa menestystä onkin tullut roppakaupalla niin tähän mennessä pudotuspelit ovat olleet aina suuri pettymys. Ainoa muutos kokoonpanossa on treidi, jossa Hatti treidattiin divariin sekä divarista hankittiin tilalle heikki. Vaikkakin joukkue ei ikinä ole koostunut niistä kaikista kirkkaimmista ja valovoimaisimmista tähdistä ovimattoa lukuunottamatta on se aina onnistunut asettamaan itsensä liigan kärkipaikoille ja tulee Seattle Roosters myöskin tällä kaudella lunastamaan itselleen pudotuspelipaikan kotiedun omaavana joukkueena. Nyt vain olisi viimein se hetki, jolloin joukkue näyttäisi sen, että menestystä pystytään luomaan runkosarjan lisäksi myös pudotuspeleissä. Sitten kun tapetille otetaan Viimeiset Hitaat niin on todella vaikea mukautua tilanteeseen, että artikkelissa ei puhuta suoraan ennakkosuosikista ja pitäisi osata kirjoittaa joukkueesta haastajan asemassa. Ficen sekä Archuletan lähtö joukkueesta on kuitenkin senverran suuri tekijä, että suoraan ei enään joukkuetta pysty ennakkosuosikin asemaan asettamaan. Etenkin, kun Ficen tilalle on hankittu Mr. -88, jolla näytöt liigan puolella ovat vielä jokseenkin vähäiset. Hyökkäykseen kuitenkin on löydetty paluun ViHiin tekevä Kucherov, joka laadukkaassa joukkueessa pystyy taistelemaan parhaimmillaan jopa parhaan hyökkääjän tittelistä. Muutokset kokoonpanossa kuitenkin ovat senverran radikaaleja, että ne asettavat omat ennakko-odotuksensa Viimeisiä Hitaita kohtaan. Joukkuetta ei silti pidä missään tapauksessa lähteä aliarvioimaan, sillä keulakuvana kuitenkin toimii Jannen kaltainen pelaaja, joka pystyy omalla osaamisellaan ratkaisemaan otteluita joukkueelle. Mielenkiintoista nähdä miten joukkue lähtee pelaamaan ja miten se suoriutuu varsinkin, kun allekirjoittanut on saattanut jopa pienoisesti työntää joukkuetta bussin alle. Kenties perästä kuuluu.

-

Ketkä taistelevat viimeisistä pudotuspelipaikoista?

Oletettaen, että edellä käsittellyt joukkueet kamppailevat sijoista 1-5 niin jäljellä jää paikat pudotuspeleihin sijoilta 6-8. Näistä sijoista oletettavasti lähtevät taistelemaan HC Big Knob Tanja, Obsessive, Blackhearts sekä Anaheim Mighty Ducks. KNOB:it ovat olleet jo pidemmän aikaa vahva keskikastin joukkue ja nyt joukkueen hyökkäys on vahvistunut welulla, joka tuo oman lisämausteensa joukkueen pelaamiseen. Puolustuksessa -pommi on vaihtunut Sloggiin, mutta tämän myötä puolustuksen taso kuitenkin pysyy aikalailla samana. Kunhan vain GM-Virkiä pitää sopivan napakalla otteella ukkoja niskasta kiinni niin kotietu pudotuspeleihinkin on jopa tavoiteltavissa. Obsessivekin on pitkäjäänteisellä työllä onnistunut ajamaan itsensä tasaiseksi keskikastin joukkueeksi Superliigassa, offseasonilla joukkueeseen on hankittu TheDoctor, mutta mikä on tämän tulivoimaisen hyökkääjän rooli joukkueessa, kun kaksikko Groovy - Loren tuntui löytävän toisensa melkoisen kovalla prosentilla toisensa menneellä kaudella? Kokonaisvaltaisesti kehittynyt TheDoctor kuitenkin voi olla todella kovankin lisä joukkueeseen, joka haluaa ylläpitää statustaan vakio pudotuspelijoukkueena. Pudotuspelipaikka on täysin realistinen tavoite, mutta kovan työn takana se on jälleen. Viime kaudella Anaheim Mighty Ducks onnistui lunastamaan pudotuspelipaikan vahvan loppupuoliskonsa ansiosta, mutta tällä kaudella vahvaa tekemistä vaaditaan aivan alusta lähtien. Joukkue kuitenkin vahvistui täksi kaudeksi Arcalla, jota joukkue koitti kosiskella riveihinsä jo viime kaudella. Toissa kaudella maalipörssin voittanut Arca tuo joukkueeseen juuri sitä mitä se tarvitseekin, eli maalintekotaitoa ja tämä tuo pientä helpotusta joukkueen tavoitteeseen kohti pudotuspeleihin pääsyä. Blackhearts puolestaan on täysin uusi tuttavuus Superliigassa, mutta osoittivat he jo heti karsinnoissa olevan täysin varteenotettava joukkue. Ehkä kenties tämän kauden mielenkiintoisin joukkue, jota kannattaa ehdottomasti seurata, varsinkin jos otteet pysyvät samanlaisina.

-

Off-Seasonin mainittavimmat pelaajasiirrot liigassa

 

Archuleta Oklahoma City Thunder

welu HC Big Knob Tanja

Kucherov Viimeiset Hitaat

miktok Oklahoma City Thunder

Arca Anaheim Mighty Ducks

Sloggi HC Big Knob Tanja

TheDoctor Obsessive

heikki Seattle Roosters

Bein Manhattan

melly Viimeiset Hitaat

Yojimbo Oklahoma City Thunder

-

Kilpailu

Ja jotta tämä nopeasti hutaistu artikkeli ei jäisi aivan tyngäksi / tylsäksi niin lyödään jälleen pientä kilpailua pystyyn.

 

Jokaisesta oikeasta vastauksesta 1 pelimerkki pudotuspelien päätyttyä.

  1. Mikä joukkue voittaa runkosarjan?
  2. Mikä joukkue voittaa mestaruuden?
  3. Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan)
  4. Kuka tekee eniten maaleja?
  5. Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun?
  6. Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?)
  7. Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet)
  8. Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto?

Esimerkki:

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Oklahoma City Thunder
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - Ratakses
Kuka tekee eniten maaleja? - pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - ei
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - melly
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - Yojimbo
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Seattle Roosters

Tietoja
Kirjoittanut: Bein
Julkaistu: 23.03.2022 00:53
Luettu: 1147 kertaa

Kommentit (57)

Nissinen, 23.03.2022 01:05

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - HC Big Knob Tanja
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - visio
Kuka tekee eniten maaleja? - pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - Suxman
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - welu
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

ribe, 23.03.2022 01:33

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? -  Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - veetirdo
Kuka tekee eniten maaleja? -ribe
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) sharb
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Kaatopaikka

ahonen, 23.03.2022 01:35

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - Virkiä
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - Mozjakin
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

Falco, 23.03.2022 01:54

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - laspa
Kuka tekee eniten maaleja? - pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - joo
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - veetirdo
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - pappaus
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Viimeiset Hitaat

Arya, 23.03.2022 02:28

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - PePo
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - Melly
Kuka tekee eniten maaleja? - pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - Mozjakin
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - Stem
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

Juraj, 23.03.2022 06:46

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) Ei kukaan
Kuka tekee eniten maaleja? Reto
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? Pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? Mozjakin (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?)
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? Stem (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet)
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? PePo

Tero, 23.03.2022 07:26

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - ViHi
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - ei kukaan
Kuka tekee eniten maaleja? - Reto
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - joo
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - mozjakin
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? Seattle rooster

murra, 23.03.2022 07:49

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan


Mikä joukkue voittaa mestaruuden? -<span style="font-size: 0.93rem;">Manhattan</span>

Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - ribe


Kuka tekee eniten maaleja? - Nissinen


Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - joo


Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - Mozjakin


Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - perälä


Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

eme, 23.03.2022 07:55

 

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - OKC

Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Oklahoma City Thunder

Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - ei kukaan

Kuka tekee eniten maaleja? - ribe

Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä

Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - melly

Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa

Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan 

sauso, 23.03.2022 08:10

Mikä joukkue voittaa runkosarjan - PePo

Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - PePo

Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - Ei kukaan

Kuka tekee eniten maaleja? - laspa

Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Pelaa

Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - yarkko

<span style="font-size: 0.93rem; -webkit-text-size-adjust: 100%;">Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - pappaus</span>

Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

Pisu, 23.03.2022 08:16

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - ribe
Kuka tekee eniten maaleja? Trn
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - ei
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - RST
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Seattle Roosters

Rennosti, 23.03.2022 08:25

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Viimeiset Hitaat
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - Ei kukaan
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Juu
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - pappaus
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Viimeiset Hitaat

TAPPOKONE, 23.03.2022 08:45

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - PePo
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - laspa
Kuka tekee eniten maaleja? - Pisu
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Kylhänne
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - Pisu
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

yarkko, 23.03.2022 09:58

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - PePo
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - ribe
Kuka tekee eniten maaleja? - Kucherov
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - yarkko, pystyy
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - heikki
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

Firmino, 23.03.2022 10:26

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - dye
Kuka tekee eniten maaleja? - pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - pappaus
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

KimJongUn, 23.03.2022 10:44

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - dj_speke
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Ei
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - aksu
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

sby, 23.03.2022 12:03

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? PePo
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) Rst
Kuka tekee eniten maaleja? Janne
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? Pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) Rst
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) Rst
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? OKC

paju, 23.03.2022 12:31

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - veetirdo
Kuka tekee eniten maaleja? - Trn
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneet) - pöllö
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - PePo

Feroz, 23.03.2022 12:34

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - stem
Kuka tekee eniten maaleja? - pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - miktok
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - OKC

veetirdo, 23.03.2022 12:39

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - Ei kukaan
Kuka tekee eniten maaleja? - Nissinen
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Ei
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - Rst
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - Yojimbo
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - HC Big Knob Tanja

Spectre, 23.03.2022 12:40

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - melly
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - dösä
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

jim, 23.03.2022 13:05

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? ribe
Kuka tekee eniten maaleja? Pisu
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? Kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? RST
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? HC Big Knob Tanja

wehib1w0w, 23.03.2022 13:33

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Oklahoma City Thunder
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - melly
Kuka tekee eniten maaleja? - pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - RST
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? - Yojimbo
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Seattle Roosters

Spears, 23.03.2022 15:51

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - PePo
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - ei kukaan
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - Mozjakin
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - ZerO
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Viimeiset Hitaat

huig, 23.03.2022 16:20

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? melly
Kuka tekee eniten maaleja? pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? jj
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) melly
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) pappaus
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? Viimeiset Hitaat

melly, 23.03.2022 16:25

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - VIHI
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? VIHI
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? MELLY
Kuka tekee eniten maaleja? RIBE
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? J
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) huig, rikkoo
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) Janne
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? Viimeiset Hitaat

Diary, 23.03.2022 16:51

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? Pepo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? OKC
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? Melly
Kuka tekee eniten maaleja? Pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? Kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa?  Mozjakin
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) Pappaus
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? ViHi

kariG, 23.03.2022 17:02

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - jlo
Kuka tekee eniten maaleja? - Trn
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - Ratakses
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Seattle Roosters

Jebsu, 23.03.2022 18:34

Jos joku kutsuu jengiin niin voitan kaiken. Sinun joukkueesi voittaa kaiken myös. Win-WIn asetelma.

Kutsu Jebsu.

seqe, 23.03.2022 18:51

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Oklahoma City Thunder
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - ribe
Kuka tekee eniten maaleja? - Pisu
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - Yojimbo
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? Oklahoma City Thunder

Groovy, 23.03.2022 19:05

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - veetirdo
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Joo
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - Pönse
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - PePo

Palmu, 23.03.2022 19:23

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - pepo
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - ribe
Kuka tekee eniten maaleja? laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - joo
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - kopu
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - okc

sampe, 23.03.2022 19:45

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - melly
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - heikki
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - pappaus
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Oklahoma City Thunder

Hatti, 23.03.2022 19:46

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - BlackHearts
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - ribe
Kuka tekee eniten maaleja? - ovimatto
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - heikki
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - lennu
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Viimeiset Hitaat

playerlo, 23.03.2022 19:56

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - Rst
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa?  - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? - lennu
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

Lupaschuk, 23.03.2022 19:58

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - ribe
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - Rst
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Oklahoma City Thunder

Rye, 23.03.2022 20:00

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Kaatopaikka

Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan

Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - Janne

Kuka tekee eniten maaleja? - speak

Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä

Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - yarkko

Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - Etelä

Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? -Seattle Roosters

tatu, 23.03.2022 20:08

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Seattle Roosters
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Seattle Roosters
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - Pisu
Kuka tekee eniten maaleja? - Pisu
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - kid
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - Ulja
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Seattle Roosters

P.Ton87, 23.03.2022 20:23

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Oklahoma City Thunder
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - Laspa
Kuka tekee eniten maaleja? - pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - Trn
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - HC Big Knob Tanja

slayer, 23.03.2022 20:34

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - ribe
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

Pönppö, 23.03.2022 20:36

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - Rst
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - sharb
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - Wille
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

paulinho, 23.03.2022 20:45

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Vihi
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Oklahoma
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - laspa
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Ei pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - Mozjakin
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - Yojimbo
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Oklahoma

devil, 23.03.2022 20:57

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? Kaatopaikka
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan)
Kuka tekee eniten maaleja? speak
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? Kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) Mozjakin
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) Haverinen
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? Manhattan

jlo, 23.03.2022 23:21

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? pepo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? okc
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) Stenkka
Kuka tekee eniten maaleja? yan
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) speak
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) reto
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? okc

Yan, 24.03.2022 00:58

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Seattle Roosters
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - ribe
Kuka tekee eniten maaleja? - stem
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - dösä
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - pappaus 
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - OKC

heikki, 24.03.2022 07:19

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Seattle Roosters
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - melly
Kuka tekee eniten maaleja? Sloggi
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - melly
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - stem
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Seattle Roosters

Pönse, 24.03.2022 11:34

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Oklahoma City Thunder
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - Laspa
Kuka tekee eniten maaleja? - Laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - Pappaus
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Frölunda

Ulja, 24.03.2022 14:47

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Oklahoma City Thunder
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - Janne
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - heikki
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Seattle Roosters

harja, 24.03.2022 15:11

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Pepo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - veetirdo
Kuka tekee eniten maaleja? - pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - dösä
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - OKC

tilpero, 24.03.2022 18:32

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - Manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? (jos varoituksia / pk ei jaeta niin pelimerkki arvotaan) - ribe
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? (pystyyköhän kukaan rikkomaan -88?) - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

mäyrä, 24.03.2022 18:41

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - PePo
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - laspa
Kuka tekee eniten maaleja? - pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - Mozjakin
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? - ribe
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Seattle Roosters

Faltsu, 24.03.2022 18:47

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - PePo
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - laspa
Kuka tekee eniten maaleja? - pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - Kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - laspa
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

Kapu, 24.03.2022 18:59

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - PePo
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - manhattan
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - 
Kuka tekee eniten maaleja? - trn
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - j
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - rst
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - shed
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - manhattan

Kucherov, 24.03.2022 22:06

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - ViHi
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - ViHi
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - veetirdo
Kuka tekee eniten maaleja? - ribe
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - pelaa
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - Rst
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - ribe
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - ViHi

Jusa, 25.03.2022 15:51

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - ViHi
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - PePo
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - laspa
Kuka tekee eniten maaleja? - ribe
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - kyllä
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - ribe
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - ViHi

napsu, 25.03.2022 17:01

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - ViHi
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - PePo
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - ribe 
Kuka tekee eniten maaleja? - laspa
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - juu
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - naabi
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - ZerO
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Seattle Roosters

Stana, 25.03.2022 19:06

Mikä joukkue voittaa runkosarjan? - Manhattan
Mikä joukkue voittaa mestaruuden? - PePo
Kuka saa ensimmäisenä varoituksen / pelikieltoa? - 
Kuka tekee eniten maaleja? - pappaus
Pelaako Kaatopaikka kautensa loppuun? - ei
Kenellä pelaajalla on kauden päätyttyä eniten miinuksia tehotilastossa? - yarkko
Kenellä pelaajalla on paras p/o keskiarvo? (Mukaan lasketaan kaikki väh. 1 ottelun pelanneeet) - shed
Millä joukkueella on suurin vedot / ottelu tilasto? - Manhattan

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.