2. Jakson pelaajat ja joukkueet

Artikkeli

LIIGA

2. Jakson pelaajaksi on valittu Godsentin puolustaja Mbappe.
Mbappe aloitti kautensa toisesta jaksosta ja oli heti mukana vaikuttamassa Godsentin tuloskäyrän nousuun. Jakson aikana Mbappelle kertyi otteluita peräti yhdeksän, joista hän summasi ylempänä puolustajana pisteet 12+18. Toisen jakson osalta annetut äänet jakautuivat melko tasaisesti ja Mbappe olikin lähes jokaisen kortilla ykkösrankkaus. Perässä toisena tuli edellisen jakson kuumin pelaaja Trn sekä kolmantena Mbappen joukkuekaveri Kucherov.
2. Jakson joukkueeksi on valittu Godsent.

Godsent keräsi ääniä pelaajien puolella, joten ei ole yllätys, että joukkue valittiin myös toisen jakson kuumimmaksi nipuksi. Otteluita toiselle jaksolle kertyi 10:nen ja näistä kahta vaille kaikki olivat voittoja, toinen hävityistä peleistä meni vielä jatkojen kautta. Äänestyksessä Godsent oli ylivoimainen ollen yhtä kuponkia lukuun ottamatta jokaisen ykkösrankkaus. Manhattan oli puolestaan tällä kertaa selvästi toiseksi rankatuin joukkue muiden saadessa hajaääniä.

1. DIVARI

2. Jakson pelaajaksi on valittu Royalsin hyökkääjä saq.
Saq esiintyi Royalsin paidassa toisella jaksolla seitsemässä ottelussa ja summasi näistä tehot 22+13, ollen toisen jakson tehokkain pelaaja. Saq löytyi jokaiselta kupongilta vaihtelevilta sijoituksilta, joten valinta jakson pelaajaksi oli selvä, sillä Nuppu ja Jopi olivat ainoat kahdelta erilliseltä kupongilta löytyneet pelaajat. Divarissa oli jälleen useammalla pelaajalla hyvä jakso, sillä äänet hajautuivat erittäin vahvasti.

2. Jakson joukkueeksi on valittu Jerusalem.

Ensimmäisellä jaksolla selkeäksi kakkoseksi jäänyt Jerusalem jatkoi vahvoja otteitaan myös toisella jaksolla ja nousikin tämän myötä jakson joukkueeksi. Toiseen jaksoon otteluita kertyi seitsemän ja voittoja näistä oli kuusi, maalierolla 30-8. Osat vaihtuivat ensimmäisestä jaksosta toisin päin ja nyt oli SC Bernin vuoro olla yhtä selkeänä kakkosena. IHT Guerrilasin hyvä tuleminen toiseen jaksoon noteerattiin myös ja nämä kolme joukkuetta keräsivätkin lähes kaikki äänet.

2. DIVARI

2. Jakson pelaajaksi on valittu Kiekon Tulevaisuuden puolustaja Below.

Puolustajana kauteen lähtenyt, mutta hyökkääjän paikalla enimmäkseen nähty Below pelasi erittäin vahvan toisen jakson nostaessaan osakkeitaan 2. divarin pistepörssissä. Yhdeksään otteluun kertyi tehot 12+10 ja tehotilasto nousi myös mukavasti 22 pykälää plussan puolelle. 2. Divarin puolella äänet keskittyivät selkeästi muutamalla pelaajalle, joista Zinovjevi keräsi jälleen toiseksi eniten ääniä ja heti perässä tuli pistepörssin kärkeen noussut P.Ton87.

2. Jakson joukkueeksi on valittu Kiekon Tulevaisuus.

2. Divarin toisen jakson joukkueen äänestyksen vei selkeästi nimiinsä Kiekon Tulevaisuus. Joukkue pelasi peräti 10:nen ottelua jakson aikana häviten niistä vain yhden maalieron ollessa mairitteleva 36-11. Hyvää virettään jatkoi myös edellisen jakson joukkue Blashyrkh Frost Deamons, joka jäi tällä kertaa äänestyksessä toiseksi. Nämä kaksi joukkuetta erottuivat selkeästi muista ja hajaääniä meni useammalle muulle porukalle.
Kirjoittanut: humble
Julkaistu: 04.04.2019 19:01
Luettu: 1214 kertaa