Pelaajahaastattelu #7: Vanil

Artikkeli
Kuukausittain luvattu pelaajahaastattelu on jälleen käsillä. Tänään kysymyksiä ladellaan Kamloops Blazersin Vanilille.



Hei Vanil. Sinusta on kuoriutunut johtokunnassa varsinainen työhevonen. Pidätkö työstä?

- Pidän ja osaltaan pitkään hieman haaveilutkin, että pääsisin jollain tapaa vaikuttamaan ja tekemään hommia tän pelin eteen. Pelin parissa on tullut vietettyä aikaa -05 asti, joten kyllä se jollain tapaa tärkeäkin itselle on.


Kuvailisitko itseäsi viidellä sanalla, joista yksi kuvaa peliäsi kiekossa?
- Ahkera, kunnianhimoinen, tarkka, yllätyksellinen, mukautuva. Näistä jokainen voi itse mieltää sen peliä kuvaavan sanan.


Kerro vähän omaa kantaasi tähän ikuisuus kysymykseen nimestä, josta ei päästy lopulta yhteisymmärrykseen liigojen yhteistyö keskusteluissa. Superliiga tai Kiekkoliiga, onko sillä väliä?
- Tottakai perinteinen kiekkoliigan nimi taipuu monen suussa kiekko.tv liigatoimintaa parhaiten kuvaavaksi nimeksi, mutta onko sillä nimellä oikeasti niin suuri merkitys? Näen nimen merkityksen olevan todella suuri etenkin pidempään pelanneiden pelaajien keskuudessa, mutta täysin uudelle pelaajalle nimellä ei ole mitään merkitystä. Kuitenkin kiekon tämän hetken suurimpina haasteina on pitää pelaajamäärät vähintäänkin nykyisellään ja houkutella uusia pelaajia pelin pariin, tällöin yhdellä nimellä ei ole mitään todellista merkitystä.


Muun muassa 2. divarissa on useita ulkomailta kotoisin olevia pelaajia. Pitäisikö puolet peleistä pelata jollain muulla kuin Suomen serverillä?
- Itsellä ei ole niin selvää kuvaa kuinka paljon suomen servereillä pelaaminen vaikuttaa heidän pelaamisen laatuunsa. Koska kyselyä on kuitenkin tullut niin en näkisi yhtään huonona ideana, vaikka sitä jollain tasolla kokeiltaisiin.


Striimausta, selostusta, kiekkovideoita.. kaikkea mukavaa on alkanut tapahtua ja nyt on alettu toden teolla panostamaan Superliigaan. Miten tästä voi vielä kehittyä?
- Kaikkea edellämainittua voi kehittää äärettömiin asti ja näiden myötä kiekon yleinen näkyvyyskin kasvaa. Toivottavasti uudet pelaajat löytävät pelin vielä joskus tämän myötä.


Pikkulintu lauloi, että sinulla olisi pian luvassa jotain, minkä vuoksi aktiivisuutesi laskee. Haluatko kertoa vähän lisää tästä?
- Uudet duunikuviot sekoittavat pakkaa jonkun verran etenkin arkena. Aikaa on huomattavasti vähemmän, mutta eiköhän sitä löydy kuitenkin jonkun verran. En todellakaan aio vaipua mihinkään hiljaisuuteen vaan olen niin paljon mukana kuin vain suinkin mahdollista.


Pidätkö tästä kolmen eri sarjatason asettelusta? Onko se mielestäsi toiminut toistaiseksi?
- Toistaiseksi olen ollut todella tyytyväinen. Etenkin sarjojen sisällä vallitseva tasaisuus on ollut mieleen. Itselle suurin tavoite oli tuoda jokaiselle pelaajalle oman tasoisia pelikokemuksia, jotka myös kehittävätkin parhaiten. Tässä näen, että ollaan onnistuttu hyvin.


Miten Kamloopsissa menee? Punainen lanka taitaa olla toistaiseksi kadoksissa, sillä seitsemästä ottelusta liigassa vain yksi on voittoja.
- Peli on takkuilut todenteolla nyt alkukaudella ja siihen ollaankin Jamon kanssa pyritty löytämään lääkkeitä. Suurimpana ongelmana näen kuitenkin peliä vallitsevan lepsuilun ja olettamuksen, että huonommallakin pelillä voidaan otteluita voittaa. Viimeistään nyt jokaisen luulisi huomanneen ettei se niin mene.


Joko on Kamloopsin saunailta suunnitteilla?
- Osanottajalistat on kierrätetty ja paikkakin sovittu. Ajankohta vielä toistaiseksi auki, mutta eiköhän sinne kesälämpimillä sitten suunnata :)


Koetko itsesi Kamloops Blazersissa Fettiksen kanssa jonkinlaiseksi isähahmoksi, joka pitää pelaajat ruodussa?
- En koe. Tottakai pelaajilla jonkin verran ikäeroa toisiinsa nähden ja se myös näkyykin jollain tapaa. Kyseessä kuitenkin nettipeli niin ei sillä ole niin suurta merkitystä.


Satunnaiset kysymykset
Tuotko seuraavalla Varkauden reissulla pari tolppaa nuuskaa? T. anton
- Tulen heti kun raitistutte Kleen kanssa, eli ei taida olla kiirettä.


Season 8 alkoi juuri, oletko huolissasi joukkueen aktiivisuudesta tämän suhteen juuri kun kausikin on alkamaisillaan? T. Jamo
- Enemmän olisin joukkueen päävastuuhenkilöstä huolissaan tämän myötä. Surkea season!


Mitä puuhastelet vapaa-ajallasi kiekkoilun lisäksi?
- Seuraan urheilua melko tarkkaan oman taustankin vuoksi sekä treenailen edelleen omaksi ilokseni todella paljon salin ja erilaisten pallopelejen myötä. Fanitan tottakai Ultra Brata ja odotan Game of Thronesin uusinta kautta.


Valintakysymykset
Suklaa vai vanilja?
- Vanilja, tottakai.


Skype vai TeamSpeak?
- TeamSpeak


3D- vai 2D-leffaan?
- Ei merkitystä


Kiinalaista vai intialaista ruokaa?
- Ehdottomasti intialainen!


Nyt kannattaa miettiä vastausta tarkkaan: Jamo vai TheDoctor?
- Miettiä? Helppo, TheDoctor ♥
Tietoja
Kirjoittanut: Falco
Julkaistu: 22.03.2019 17:20
Luettu: 1116 kertaa

Kommentit (3)

Fettis, 22.03.2019 18:01
Pidin tästä viimeisestä kysymyksestä erityisen paljon. Hyvä Vanil!
Bein, 22.03.2019 18:17
En pitänyt tästä viimeisestä kysymyksestä erityisen paljoa. Huono haastattelu.
TheDoctor, 22.03.2019 20:03
vanilbror<3

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.